2. Geleneksel Kitap Kurtları Yılbaşı Çekilişi

Karlı bir sabahtan herkese günaydınlar :kahve:

Kitaplar dün akşam kargoya verilmiş kitapyurdu tarafından, bugün elime ulaşır, yarın kargoya veririrm diye umuyorum. Kurbancığımın kahvesini ve çikolatasını da dün aldım, akşam hepsini paketlemek kalıyor bitek geriye, onu da hallederim herhalde inşallah :KK75:
Acaba benim hediyem ne zaman gelecek, bir ufak ipucu verseniz olmaz mı :ıslık:

Kitaplar dün akşam kargoya verilmiş kitapyurdu tarafından, bugün elime ulaşır, yarın kargoya veririrm diye umuyorum. Kurbancığımın kahvesini ve çikolatasını da dün aldım, akşam hepsini paketlemek kalıyor bitek geriye, onu da hallederim herhalde inşallah :KK75:
yarın :confused:

Cumartesi diye konuştuk ya canım

Kurbanımın bu satırları okumasından da şüpheliyim ama yine de yazayım.
Kitabı, ayracı ve kupu yı çok beğendim. Çok içime sindi.. Ama kahve çikolata için aynısını söyleyemeyeceğim. Marketten aldım:KK51:
Kusura bakma olur mu o_O

Kusura bakmam canım ne demek :p

Ben de marketten aldım çikolatayı ve kahveyi. Kahvedünyasından paketler vardı çok güzel onlardan alacaktım, meğer içinde sıcak çikolata ve sahlep varmış, kahve yokmuş :lülülü: Öyle olunca ben de marketten aldım :KK51:

Cumartesi diye konuştuk ya canım

Öğlene kadar şirketteyim, gelir inşallah :dua:

X