İki senedir üstüste benim katilim olarak beni dünyalar kadar mutlu eden canımın içi @kalinkaselin ciğim
Beni senelerdir tanıyan arkadaşlarım bile böyle isabetli nokta atışı yapamazlar. Çooookkkkk kıymetlisin benim için çoookkkk
Şimdi güzeller güzeli paketimi ve hediyelerimi sırası ile paylaşıyorum
İşte kaçak kat çıkılmış paketlerim
Kaçak katın içerisinde işte bu güzeller çıktı
canım Selin'ciğimin oğlunun en sevdiği lokumlar, çok nefis kokusu paketi açar açmaz yayılan mistik chai ve nefis neskafelerim, sıcak çikolatalarım
Ayrıca kelebek adası çantam da çok havalı
Bu da kutunun içindekilerin paketli hali (birazdan hunharca parçalanacaklar
)
ince düşünceli Selin'ciğim burda konuşmalar esnasında en sevdiğim hayvan olarak Fil'i söylediğimi unutmamış. Kutumun güzelliğine ve içinden çıkan tatlışlara bakar mısınız
(Pazar gününe kadar bunları saklayıp pazar günü eşimle evde yatıp yayılırken çıkaracağım bunları ortaya, o da nasiplensin
)
Bu arada gördüğünüz pembe ortası yüzük şeklinde olan şeyi ilk defa gördüm. Kendisi okuma yüzüğüymüş
Akşama inceleyip kullanacağım, çok kullanışpı birşey olacak belli ki
Kitap seçimleri müthiş gerçekten. Çok okumak istediğim ama bir türlü fırsat bulamadığım yazar Murat Menteş ve ona ait defalarca ismini duyduğum iki güzel kitabı
Tutunamayanlar'ı biran önce bitirmek için iki harika sebebim var. Yeniyılın ilk okunacak kitapları belli oldu
Kitap ayraçlarım çok güzeller, hele el emeği olanlara bayıldıımmmmm
Selin'in bana yaptığı ayraçlardan koleksiyon yapacağım artık
Kupaları normalde dışarda satışta görsem resmen çığlık atarım almalıyım diye. Bir kere Beşiktaş'lıyım o sebeple renkleri bile yeter zaten bayılmam için, ama özellikle Mr Right ve Mrs Always Right sayesinde eşimi çok kızdırabileceğim
Vee son olarak Selin'ciğimin aldığından bahsettiği gün hepimizin dibinin düşmesine sebep olan ışık paneli. Kırk yıl düşünsem almak aklıma gelmezdi ama özellikle yatak odasında kitap okurken çok işime yarayacak
Bu muthiş ekibe ve @kalinkaselin ciğime bir kez daha teşekkür ediyorum