2.gebelikte kan pihtilasmasi yasanir mi

Kizlarrr evet hamileyim inşallah Rabbim tamamına erdirir ve sizlere de nasip eder. Sonuç 122 cikmis...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlarrr evet hamileyim inşallah Rabbim tamamına erdirir ve sizlere de nasip eder. Sonuç 122 cikmis...

maşallah canım benim darısı başımıza inşallah bu sefer sağlıkla ilerler ve Allahım kucağına almayı nasip eder.. hemen hamile kalabilmen ne güzel maşallah yaa valla

Son düzenleyen: Moderatör:
maşallah canım benim darısı başımıza inşallah bu sefer sağlıkla ilerler ve Allahım kucağına almayı nasip eder..

İnşallah öyle olur. Gerçekten şuan sevinemiyorum bile. Yinede hayirlisi Allahtan..saglikli sihhatli olsun. İnşallah sizler de bir an önce yasarsiniz yeniden bol bol dua ediyorum hepiniz için..

Ayyy çok sevindim vallahi aksamdan beri kaç kere girdim baktim yazmissindi diye oh simdi haberi aldik rahatladim vallah...bakalim sirada kim var...

Son düzenleme:
Saol canim darisi sizlerin basina Allahin izniyle.. Ya hastaneyi aradimda oradan birşey yapti ondan sonra düştü ekrana. Yoksa daha çok beklerdim.. Neyse inşallah Rabbim korkularimizdan emin kilar bizleri ve bekledigimize kavusuruz...

Rabbim kimseyi aratmasin.. İlk çocuğumda da bir kere kacmisti ve hemen hamile kalmistim yani yumurtlama falan bilmiyordum o zaman. Simdi korkuyordum hamile kalamamaktan ama çok şükür Rabbim nasip etti. İnşallah sizlere de eder hemencik gebe kalirsiniz

Amin amin .Dr.a ne zaman gitmeyi düşünüyorsun canim

inşallah hemencik kalabiliriz canım dua et bak ben kalamadım bu ay ve hiç cocuğum yok moralim biraz bozuk bugün, kısmet herşey tabi ki bi yanım hep eksik Allah bizlere de acısın sanada sağlıkla evlatlarını büyütmeyi nasip etsin inşallah canım benim senin adına çok sevindim.

Gözün aydın canım. Ne guzel yaa cok mutlu oldum inan :) Rabbim sağlıkla kucaklamayi nasip etsin. Darısı basımızaaaaa

Gözün aydın canım. Ne guzel yaa cok mutlu oldum inan :) Rabbim sağlıkla kucaklamayi nasip etsin. Darısı basımızaaaaa

Saol canim amin. İnşallah Allahin izniyle sira sizler de..

Üzme kendini desem de elinde değil biliyorum. Bol bol dua ediyorum özellikle dua ederken buradaki arkadaslarinda diye söylüyorum. İnşallah kabul olur birbirimize dua etmek güzel birsey. Gerçekten mesela anne babanin duasida cok önemli onlardan da bol bol dua iste Allahin izniyle Rabbim nasip edecektir..

inşallah canım sağolasın

Cnm ister İnan ister inanma yazını okurken anında gözlerimden yaşlar akmaya başladı çok sevindim canım Allah tamamına erdirsin inş Allah sorunsuz ve sağlıklı bir şekilde dünyaya gelmeyi nasip etsin.tüm dualarım seninle sakın kötü düşünme herşey yolunda gidecek inş bu sefer Allah sizi dan korusun öpüyorum cnm tebrik ediyorum

Saol canim.. Çok saol inşallah darisi sizlere.... opüyorum

Kizlar sizce ne zaman doktora gitmeliyim..

Kizlar sizce ne zaman doktora gitmeliyim..

Canim eğer bi sikintin yoksa 1 hafta sonra gidebilirsin...gebelik testini tekrarlamaya dusunuyormusun...

Canim eğer bi sikintin yoksa 1 hafta sonra gidebilirsin...gebelik testini tekrarlamaya dusunuyormusun...

Bende öyle düşünmüştüm önümüzdeki haftanın sonlarına doğru gitsem diyorum. Testi tekrarlasam mi ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…