• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2.gebelikte kan pihtilasmasi yasanir mi

Şimdi ilk etapta kimseler bilsin istemiyorum biraz zaman geçsin ben bile geç ogreneyim istiyorum sonra zaman da geçmiyor.. Hani bazen insanlar anlamıyor ya 3-4 aylik olana kadar ne güzel oluyor zink diye geliveriyor dogum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

idrar testi yapsana varsa çıkar yok mu hiç evde akşam yap bi tane ya da al ben olsam çoktan yapmıştım meraktan

Seninde az kaldi sayilir.. Sayili gün gecerrrrr inşallah gelir mutlu haber

Şimdi ilk etapta kimseler bilsin istemiyorum biraz zaman geçsin ben bile geç ogreneyim istiyorum sonra zaman da geçmiyor.. Hani bazen insanlar anlamıyor ya 3-4 aylik olana kadar ne güzel oluyor zink diye geliveriyor dogum

evet canım bencede hemen söyleme...sonra nazara gelir maazallah...:53:sonuçlarına bakıyromusun internetten belki çıkmıstır. çok merak ettim:52:

Haftaya bu gun seni konusacagiz insallah

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.[/QUOT

beni mi :53::53::53::53::53:

Evet seni Allahin izniyle....:D:D:D:

evet canım bencede hemen söyleme...sonra nazara gelir maazallah...:53:sonuçlarına bakıyromusun internetten belki çıkmıstır. çok merak ettim:52:

Bakmaz olurmuyum bakiyorum sürekli ama tik yok.. Artik yarin sabaha kaldi..

ne kürü incir kürü mü yapıyorsun yoksa tarçın+bal+çörekotu mu?

soğan kürü yapıyorum vücutta iltihap varsa atılsın diye.. çörek otunu 1 çay kaşığı yiyorum hergün..yarım limon suyu içiyorum.. aspirin ve folik astede devam tabi...

soğan kürü yapıyorum vücutta iltihap varsa atılsın diye.. çörek otunu 1 çay kaşığı yiyorum hergün..yarım limon suyu içiyorum.. aspirin ve folik astede devam tabi...

İnşallah güzel sonuclar alirsin canim bunlarla.... Esinede birşeyler yapsaydin pekmez ceviz falan malum çok calisma var...

Evet kizceler.. Sonuç cikmadi ama belirtiler var tabi midem agzimin tadi değişti uyku hali ve halsizlik hafif ateş dun aksam baya vardi belirti Esim tamam sen hamilesin diyordu.. Tabi yinede sonucu görmeden hala inanmıyorum kendime.. Bakalim hayirlisiyla inşallah herşey yolunda gider hepimiz için...

Ayy hadi inş belirtiler psikolojik değildir banada sanki kesin varmış gibi geliyor.bide senin çalışmalar tatile denk geldi stres yok yorgunluk yok kafan rahattı.ben bu ay senden umutluyum valla inş senden sonrada luckystar ın haberinide alırsak bu iş tamamdır bize güzel moral olur:)

İnşallah güzel sonuclar alirsin canim bunlarla.... Esinede birşeyler yapsaydin pekmez ceviz falan malum çok calisma var...

insallah canim...esimede sabahlari tahin pekmez yediriyorum...pekmez keci boynuzu...sen ne yaptin bi haber varmi.:16:

kızlar günaydın benim regl belirtileri başladı malesef kısmet bir dahaki aya kaldı benim sıpa :1: çalışmalara devam ..

Regl olana kadar vardır bir umut cnm bende hamile olduğumu hiç anlamamıştım aynı regl ağrılarıydı.

bende ağrı yok canım benim regl öncesi akıntım oluyo değişik yapışık yapışık nasıl anlatayım neyse o başladı hafiften neyse sağlıkla gelsin de beklerim ne yapalım..

Bakmaz olurmuyum bakiyorum sürekli ama tik yok.. Artik yarin sabaha kaldi..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.[/QUOTE]

Erenpaşaaaaaa Cnm sonuçlar ne alemde yokmu Hala bi haberrr. (Hamile kalmadan dokuz doğurucam valla senin bu test sonucu yüzünden)

Son düzenleme:
Back