- 4 Temmuz 2012
- 3.599
- 9.617
- 248
hiç bilmiyorum onu dr a sorabilirsin canım ya ben kullanmadım ama bittikten sonra diye sanki duymuştum.
Anladım Saol cnm en güzeli bi Dr gitmek
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hiç bilmiyorum onu dr a sorabilirsin canım ya ben kullanmadım ama bittikten sonra diye sanki duymuştum.
İnşallah canim inan korkuyorum yapmaya. Bakalim hayirlisi inşallah yarin belli olur
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
yarın kaçta gidicen sabahtan mı haberdar et bizi de canım benim inşallah umutlar boşa çıkmaz bak ezanda okunuyo hayırlı haberlerle gel inşallah..
Geldim ama sonuç yok henüz cikmadi.. Belkide yarin cikacak
İnan bende şuan kalbim çarpa çarpa girdim böyle beklemek bile çok heyecanlı inş çıkar bugün
merhaba canım bence de kafana göre ilaç alma kadın doğumcuna yada aile hekimine danışsan iyi olur...
İnşallah canim saol. Sizin heyecanlara da sira gelir en kisa zamanda Allahin izniyle..
İnşallah canim saol. Sizin heyecanlara da sira gelir en kisa zamanda Allahin izniyle..
Canim sen nerelerdesin ne alemdesin. Durumlar nasil ...
Cnm naptın haber varmı çıktımı sonuç yoksa yarınamı kaldı
devlet hastanesi ya bugün zor gibi neyse canım ya sen hala adet olmadığına göre yüksek ihtimal hamilesin gibi gibi belirti falan var mı hiç bişey?
canım burdayım aslında benim afacının gösterisiydi karnesiydi derken pek giremedim.şimdi evde bana fırsat kalmıyo pc yi ele geçirdi resmen... sen ne yaptın henüz regl olmadın sanırım son yazılarını okudum inşallah bebiş geliyor... test yaptırdın mı?
Evet kizceler.. Sonuç cikmadi ama belirtiler var tabi midem agzimin tadi değişti uyku hali ve halsizlik hafif ateş dun aksam baya vardi belirti Esim tamam sen hamilesin diyordu.. Tabi yinede sonucu görmeden hala inanmıyorum kendime.. Bakalim hayirlisiyla inşallah herşey yolunda gider hepimiz için...
oooooooooo tamamdır bu iş maşallah canım benim ben şimdiden kutluyorum tebrikler.![]()
:sly: saolasin canim insallah öyledir de Rabbim tamamina erdirir de hemen pesimden gelirsiniz
:sly: saolasin canim insallah öyledir de Rabbim tamamina erdirir de hemen pesimden gelirsiniz
ayy canııım çok sevindim belirtiler olmasına... tebrik ediyorum geliyor bebişş...Evet kizceler.. Sonuç cikmadi ama belirtiler var tabi midem agzimin tadi değişti uyku hali ve halsizlik hafif ateş dun aksam baya vardi belirti Esim tamam sen hamilesin diyordu.. Tabi yinede sonucu görmeden hala inanmıyorum kendime.. Bakalim hayirlisiyla inşallah herşey yolunda gider hepimiz için...
İyi ne güzel karneler nasil. Bizde aldik karnemizi hepsi 5 inşallah hep öyle gider bakalim..test yarin cikacak inşallah..
Ya heyecanlandiriyor sunuz beni. Bu sefer agirdan aliyorum ki gecen hamileligimde erkenden herkes öğrenmişti. Sonradan birşey olunca herkes üzülüyor e bende daha çok etkileniyorum.