• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2.gebelikte kan pihtilasmasi yasanir mi

Bende gözüküyor mesaj olarak geliyor..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

neyse canım sorunu çözdüm galiba gelen kutusu 250 msj alabiliyormus benimki dolmuş boşalttım şimdi alırım inşalah...

Oh ne güzel inşallah güzel sonuçlara ulaşirsin bir daha ki ay güzel haberlerin olur kontrolleri aksatma yumurta takibi yapacaksin değil mi

Evet cnm bu ay yumurta takibine başlıcam hayırlısıyla yoksa ben bu düzensizlikle kendim zor tuttururum o günü.sende bol bol dua et bize cnm bize :) bu arada bi sorun yok dimi herşey yolunda

Naber cancagizim sesin cikmiyor moralin mi bozuldu :( üzülme inşallah herşey yoluna girer..

canım çok yoğunum ya bu ara şu anda da işyerindeyim işlerim var onlarla boğuşuyorum evet moralim bozuldu ama yapacak hiçbişey yok buna da şükür napalım umut var en azından diyorum moral bozmakla çözülseydi herşey şimdiye 10 tane çocuğum olurdu :)) sen nasılsın?

Evet cnm bu ay yumurta takibine başlıcam hayırlısıyla yoksa ben bu düzensizlikle kendim zor tuttururum o günü.sende bol bol dua et bize cnm bize :) bu arada bi sorun yok dimi herşey yolunda

hadi hayırlısı canım benim inşallah tez zamanda kavuşuruz bebişlerimize..İNŞALLAHHHHHHHHHHHHHH

slm bende 20 mayısta krtaj oldum ama hala regl olmadım ne kadar surede kurtajdan sonra regl olunuyor acaba

Canim ben tam 40 gün üzerine olmuştum.

canım çok yoğunum ya bu ara şu anda da işyerindeyim işlerim var onlarla boğuşuyorum evet moralim bozuldu ama yapacak hiçbişey yok buna da şükür napalım umut var en azından diyorum moral bozmakla çözülseydi herşey şimdiye 10 tane çocuğum olurdu :)) sen nasılsın?

Aynen öyle. Ne yaparsak yapalim kaderimizde ne varsa onu yasayacagiz. Bende iyi sayilirim hamd olsun. Çarşambaya randevu aldim o zaman gideceğim kismetse.. Ne durumda olacagiz bakalım.

Aynen öyle. Ne yaparsak yapalim kaderimizde ne varsa onu yasayacagiz. Bende iyi sayilirim hamd olsun. Çarşambaya randevu aldim o zaman gideceğim kismetse.. Ne durumda olacagiz bakalım.

hayırlı haberlerle gel canım ama korkma bence hiçbişey olmayacak bu sefer Allah ın izniyle..

hayırlı haberlerle gel canım ama korkma bence hiçbişey olmayacak bu sefer Allah ın izniyle..

Saol canim. İnşallah. Allaha emanet diyorum zaten ve kafama takmiyorum birşey olur mu diye. Allahin takdiri nede olsa.. İnşallah bundan sonra hep güzel haberler duyariz hep beraber.

korunmadıysan olabilirsin tabiki de ama genelde 35.ve 40.günler arasında görülüyomuş ilk regl ben 34.gün görmüştüm

bizim burdakı marketlerde kondom bulamadım gerı cekılme yontemı kullanıyoruz acıkcasıalmaya cok cekındım eczanelerden esımde cok utandı alamadı

Son düzenleme:
bizim burdakı marketlerde kondom bulamadım gerı cekılme yontemı kullanıyoruz acıkcasıalmaya cok cekındım eczanelerden esımde cok utandı alamadı

biz de hep geri çekilme ile korunduk utandım yahuuuuu:26::17::17:

Son düzenleyen: Moderatör:
slm kizlar nasilsiniz. ben korunmayi biraktim.tohumlari serptik bakakalim hayirlisiyla meyvesini bekliyorum...

biz de hep geri çekilme ile korunduk utandım yahuuuuu:26::17::17:

evt ya utanıyoruzzzzzzzz sankı kotu bısey ama olmuyo elım gıtmıyo almaya bımde var ama ordada tanıdık varda alamadım boyle devam edıcem bakalım gerı cekılme yontemıne bıde kondom yanma yapıyo dıyolar

Back