• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2.gebelikte kan pihtilasmasi yasanir mi

rica ederim beni hep böyle bulamazsın bu ara psikolojim iyi sayılır umutluyum ilk deneme olduğu içindir belkide Allah aratmasın evet bi de insanların sorularını çekemem artık korunmadığımızı da bildikleri için bir beklenti var senin de kandilin mübarek olsun canım Allah dualarımızı kabul etsin inşallah ve umduklarımızdan bizi emin eylesin.Amin.

bende nefret edıyorum ınsanların artık soruların dan 8sene oldu nıe cocugunuz olmuyo tedavı olun ıvır zıır laflar bazıları tamam ıyı nıyetlı dıyorlar ama bazıları ıse sankı gıcık olucagımı bıldıklerı halde soyluyorlar gıbı gelıyor bana

allah kabul etsin canım.bizler içinde dua et.

Edicem inşallah canım benim Allah ;kimsenin kucağını boş bırakmasın, hepimize sağlıklı hayırlı akıllı eli ayağı düzgün evlatlar nasip etsin,boynumuzu eğdirmesin,umduklarımızdan emin eylesin,yar ve yardımcımız olsun inşallah.Amin.

Edicem inşallah canım benim Allah ;kimsenin kucağını boş bırakmasın, hepimize sağlıklı hayırlı akıllı eli ayağı düzgün evlatlar nasip etsin,boynumuzu eğdirmesin,umduklarımızdan emin eylesin,yar ve yardımcımız olsun inşallah.Amin.

Sizlerede hayırlı kandiller kızlar.allah bu mübarek gecede dualarımızı kabul eylesin.

amin canım. çok sağol.

canım test yapıcak mısın yoksa regl gününü mü bekleyeceksin sanırım 2 gün kaldı senin :)

canım test yapıcak mısın yoksa regl gününü mü bekleyeceksin sanırım 2 gün kaldı senin :)

Test yapmayi düşünmüyorum ya aslında sabirsizim ama umitlenmemek için yapmayim diyorum. Pazar günü geçince olmaz isem pazartesi yaparim insallah

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aslında bugün sabah gideyim kan tahlili yaptirayim diye düşünüyordum Vazgeçtim kendi kendime gelin güvey olmayayim diye günüm geçmeden heveslenme otur asagi dedim :)

Aslında bugün sabah gideyim kan tahlili yaptirayim diye düşünüyordum Vazgeçtim kendi kendime gelin güvey olmayayim diye günüm geçmeden heveslenme otur asagi dedim :)

günün geçmeden kana gerek yok ki bence ama idrar yapabilirsin :34:

Ya idrar testlerinde de cikmiyor ki hemen.... Beklemek en güzeli.. Şimdiden boşa umitlenmis olmayayim.

nasıl çıkmıyor ben hamileliğime 4 gün kala idrarda öğrendim çıkar o çıkarrrrrrr ama beklemek istiyosan bencede bekle canım ya bi gün eksik bir gün fazla ne farkeder ki varsa nasıl olsa öğreneceksin.

nasıl çıkmıyor ben hamileliğime 4 gün kala idrarda öğrendim çıkar o çıkarrrrrrr ama beklemek istiyosan bencede bekle canım ya bi gün eksik bir gün fazla ne farkeder ki varsa nasıl olsa öğreneceksin.

Öyle zaten Rabbim nasip ettiyse olur.. Son hamileligimde cikmamisti testte.. Belirtilerden anlamistim..ya bu sefer gerçekten olursa supriz olur esimede söyledim bu ay ümitli değilim beklemiyorum dedim hayirlisi bakalim. Ama içten içe o kadar çok istiyorum ki...

Öyle zaten Rabbim nasip ettiyse olur.. Son hamileligimde cikmamisti testte.. Belirtilerden anlamistim..ya bu sefer gerçekten olursa supriz olur esimede söyledim bu ay ümitli değilim beklemiyorum dedim hayirlisi bakalim. Ama içten içe o kadar çok istiyorum ki...

ben de ben deeeeee:46:

Mrb kızlar nasılsınız.bugün 19 cu günüm ama ben hala regl olamadım heran olacakmışım gibi ağrılar var ama sökülemiyorum gene .adaçayı aspirin içiyorum banamısın demiyor.acaba eczaneden söktürücü ilaç mı alıp içsem ne dersiniz.

Mrb kızlar nasılsınız.bugün 19 cu günüm ama ben hala regl olamadım heran olacakmışım gibi ağrılar var ama sökülemiyorum gene .adaçayı aspirin içiyorum banamısın demiyor.acaba eczaneden söktürücü ilaç mı alıp içsem ne dersiniz.

Merhaba canim.. Bence kafana gore ilaç alma daha önce aliyormuydun o şekilde.. Dr. Önerdiği birşey yokmu.. Yada bir kontrole git canim..

Back