2.gebelikte kan pihtilasmasi yasanir mi

merhaba canım bence de kafana göre ilaç alma kadın doğumcuna yada aile hekimine danışsan iyi olur...

Yok daha önce bu tarz bi ilaç kullanmamıştım zaten ama kullananları duyuyorum ondan fikrinizi alayım dedim bende pek kullanma taraftarı değilim aslında ama böylede beklemek çok sinir bozucu.bu bebek olayı beni çok etkiledi kürtajdı testlerdi derken çok stres yaptım ondan böyle oluyor bide üstüne mevsim değişikliği tuzu biberi oldu.artık bi kaç gün daha bekleyin olmadı doktora giderim

canım bence bekleme vaktin varsa git bir doktora adetin bir an önce düzene girsin ki çalışmalara başla...

günaydın canım sen ne yaptın oldun mu regl yoksa beklemede misin dün battı galiba senin?

evet canım dün battı olmadım hala inşallahda hayırlısıyla olmam :18: böyle bekliyorum çaktırmıyorum ama içim böyle bakalım hayırlısı Rabbim ne verirse hayırlısını versin.. bugün olmazsam yarın sabah gidip kanda baktırmayı düşünüyorum garanti olsun..

hadi bakalım hayırlısı evet bence de çok heyecanlı aslında idrarda bakabilirsin merak ettim ben de

hadi bakalım hayırlısı evet bence de çok heyecanlı aslında idrarda bakabilirsin merak ettim ben de

İdrarda aksam yapsam mi yada bugün gün içerisinde yapsam cikar mi acep . nasil test almaliyim pahali olandan mi 3-5 liralik test sonuç vermiyor ki yav...bir hafta adet gecikmesi olması lazim diyorlar ama tabi erken cikanlar da var marka farki mi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

sana söyle söyleyeyim döllenmeden sonrakı 10.gün kesin görüyosun ki senin regl dündüyse bugün senin 15.günün döllenmeden sonra kıpkırmızı çıkar hem de farketmez ucuzlarından al varsa mutlaka çıkacaktır canım.

Canım normal test al yap çıkıp çıkmaması senin yumurtlama zamanında ilgili.zamanında yumurtlama olduysa gösterir.eğer sonuç negatif çıkar regl olmazsan bi kaç gün sonra testi tekrarla yumurtlaman sarkmış olabilir.bende heycanlandırm inş hayırlı haber alırızda biraz yüzümüz güler

İnşallah canim inan korkuyorum yapmaya. Bakalim hayirlisi inşallah yarin belli olur

çalışmamı kaldı canım benimmmmm 8 gün kaldı bata bir hafta önce yumurtladım şimdi zaman geçmiyo ama fazla umutlu değilim açıkçası hayırlısı Allah'tan..

Cnm ya bu aralar çok sık giremedim gözümden kaçmış kusura bakma:)sen umudunu kırma hiç belli olmaz umarım yola çıkmıştır.inş erenpaşa ve senden güzel haberleri alırız.sevinme zamanı geldi artık.böyle beklemekte hem stres hem heyecan yapıyor:)

çalışmamı kaldı canım benimmmmm 8 gün kaldı bata bir hafta önce yumurtladım şimdi zaman geçmiyo ama fazla umutlu değilim açıkçası hayırlısı Allah'tan..

Ya geçmiyor gerçekten stres stres stres beklemek çok zor hani evde olsam diyorum gezerdim bol bol yürüyüş acik hava falan iyi gelirdi calisma hayati da stresimi arttiriyor benim kafamda bir sürü soru varken is ile uğraşmak daha sıkıcı

evet adrenalin tavan yapıyo dimi aynen zaman geçmiyo valla hani yoksa bi an önce bitsin çalışmalar başlasın istiyosun canım sen regl olamamışsın galiba bi an önce dr a git adet söktürücü versin sana onlar hormon düzenleyici hem iyi olur diye düşünüyorum.

İnşallah canim inan korkuyorum yapmaya. Bakalim hayirlisi inşallah yarin belli olur

Anlıyorum seni cnm ama sonuç ne olursa olsun umudunu kırma bi kere olduysa devamında da olur inş.sadece zamanı var.en azından hamile kalabildiğimizi biliyoruz. Böyle avutucaz kendimizi...senin yinede bi çocuğun var Allah uzun ömür versin ona.ben daha alamadım bile kucağıma

Gidicem cnm böyle beklemek çok sinir bozucu.bide bişi sorulan ben daha önce bu tarz ilaç kullanmadım.ilacı kullanırkenmi regl oluyorsun yoksa bittikten bi kaç gün sonramı

İnşallah Rabbim sizlere de bir an evvel evlat nasip etsin..

Gidicem cnm böyle beklemek çok sinir bozucu.bide bişi sorulan ben daha önce bu tarz ilaç kullanmadım.ilacı kullanırkenmi regl oluyorsun yoksa bittikten bi kaç gün sonramı

hiç bilmiyorum onu dr a sorabilirsin canım ya ben kullanmadım ama bittikten sonra diye sanki duymuştum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…