• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2.gebelikte kan pihtilasmasi yasanir mi

biraz araştır istersen için rahat etmeyecekse de bekle biraz daha o zman canım.. Hepimizin kafası karışık Rabbim yardımcımız olsun..

cnm dün bi msj da okudum... arkadaşın dr.u da hemetolojiye yönlendirmiş iğnenin dozunu falan ayarlamış bazı testler de yapmış. hamilelik boyuncada her ay hemetolojiye devam etmiş. bunu okuyunca bekliyim dedim. geç olsun güç olmasın...

erenpaşa , paylaştığın bilgiler için çok teşekkür ederim. bende bişey eklemek istiyorum adaçayı da kan sulandırıyor özelliklede limon sıkıp içince.

demek bunları hep sırayla yapacağız canım....

cnm dün bi msj da okudum... arkadaşın dr.u da hemetolojiye yönlendirmiş iğnenin dozunu falan ayarlamış bazı testler de yapmış. hamilelik boyuncada her ay hemetolojiye devam etmiş. bunu okuyunca bekliyim dedim. geç olsun güç olmasın...

Öyle yap bakalım sonradan pişman olmaktansa bekle dediğin gibi geç olsun güç olmasın...inşallah en kısa zamanda halledersin bu son olur artık...

demek bunları hep sırayla yapacağız canım....

Öyle yap bakalım sonradan pişman olmaktansa bekle dediğin gibi geç olsun güç olmasın...inşallah en kısa zamanda halledersin bu son olur artık...

evet. bu arada bunları yaparken bağırsaklarımızın geliceği durumu düşünemiyorum. :1:
dediği gibi işallah son olur...

Merhaba Canım

MTHFR'yi unutun. Herkeste pozitiftir....

doktrositesi... Prof.Dr.Kutay Biberoğlu böyle bir şey söylemiş...

Benim gösterdiğim doktorlar ve netten araştırdığımda aynı cnm kadınların yüzde ellisi böyleymiş biz kendimizce önlem alsak yeter bence.aspirin ve iğneye gerek yok onları kullanarak bide başımıza başka şeyler çıkarmayalım.en nihayetinde kanı çok sulandırmakda iyi değil.doktorlarımıza güvenmemiz gerek cnm.artık hakkımızda hayırlısı

ben de coraspin aldım içmeye başlayacağım

Cnm coraspirini doktorun önermeden içme bence.geçensene regl oldum sökülemedim.on gün sonra coraspirini içmeye başladım regl tarihime kadar içeyim dedim günde bi tane ancak 5 gün sonra ara kanama yapmış bende regl oldum sandım doktora gitmiştim yumurta takibi için bana bu adet değil sen ara kanamaya neden olmuşsun bu ilacı doktor vermeden kafama göre kullandım diye çok kızmıştı bana

inşallah bakalım kıslar..

Bol bol dua ediyorum hepimizin için inşallah Rabbim şu mübarek Cuma günü hürmetine hepimize sağlıklı sıhhatli salih evlatlar nasip etsin en kısa zamanda....

inşallah bakalım kıslar..

Bol bol dua ediyorum hepimizin için inşallah Rabbim şu mübarek Cuma günü hürmetine hepimize sağlıklı sıhhatli salih evlatlar nasip etsin en kısa zamanda....

amiiin inşallah....

merhaba arkadaşlar nasılsınız.. hayırlı haftalar olsun inşallah..
Ben 2. reglimi olmuş bulunmaktayım.. Bakalım bundan sonra kısmetse her şey yolunda giderse hayırlısı ile bir daha olmam ve mutlu haberlerimi paylaşırım...Hep beraber yaşarız güzel duyguları güzel haberleri inşallah..

Ben 2. reglimi olmuş bulunmaktayım.. Bakalım bundan sonra kısmetse her şey yolunda giderse hayırlısı ile bir daha olmam ve mutlu haberlerimi paylaşırım...Hep beraber yaşarız güzel duyguları güzel haberleri inşallah..

hadi hayırlısı canım hakkında umut dolu bir ay seni bekliyor gazan mübarek olsun benimde bu hafta sonu 3.reglimi olmam lazım zaten hafif hafif belirtiler başladı gibi belki erken olurum bilemedim :) bu ay bizim ayımız olsun inşallah yok eğer olmazsa da canımız sağolsun :16:

hadi hayırlısı canım hakkında umut dolu bir ay seni bekliyor gazan mübarek olsun benimde bu hafta sonu 3.reglimi olmam lazım zaten hafif hafif belirtiler başladı gibi belki erken olurum bilemedim :) bu ay bizim ayımız olsun inşallah yok eğer olmazsa da canımız sağolsun :16:

Saolasın canım inşallah güzel bir ay olur hepimiz için.. Rabbim nasip ederse güzel haberlerimizi konuşalım bundan sonra... İnşallah seninde son reglin olur.. Rabbim ömür versin de sağlık sıhhat versin de zamanı gelince hepsi olur.. umut var kaygı var endişe var.. olumsuz düşünceler giriyor ara sıra sonra yine Rabbim hayırlısı diyorum.. ne verirsen hayırlısını ver.........

Saolasın canım inşallah güzel bir ay olur hepimiz için.. Rabbim nasip ederse güzel haberlerimizi konuşalım bundan sonra... İnşallah seninde son reglin olur.. Rabbim ömür versin de sağlık sıhhat versin de zamanı gelince hepsi olur.. umut var kaygı var endişe var.. olumsuz düşünceler giriyor ara sıra sonra yine Rabbim hayırlısı diyorum.. ne verirsen hayırlısını ver.........

amin canım sağolasın Allah bi daha yaşatmasın böyle acıları kimselere :50:

Hadi hayırlısı cnm inş bu son regl olur ve bu sefer sorunsuz bir şekilde devam ederk sağlıkla kucağına alırsın.

hayırlısı ollsun canım. inşallah güzel haberlerimizi bekliyoruz hepimizin...

Back