- 5 Mart 2014
- 2.530
- 880
- 248
hayırlısı ollsun canım. inşallah güzel haberlerimizi bekliyoruz hepimizin...
canım dr.randevun ne zamandı...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayırlısı ollsun canım. inşallah güzel haberlerimizi bekliyoruz hepimizin...
aminnnnnn canım amin
bu arada dahiliye randevusunu erkene aldım 21 mayısa...
canım dr.a bugün gidiyordun herhalde... sonuçlarını bekliyorum. inşallah güzel şeyler duyarsın..
evet akşam gidicem yarın yazarım mutlaka
evet akşam gidicem yarın yazarım mutlaka
canım dr.randevun ne zamandı...
Cnm umarım Dr kontrolünde sorun yoktur haberlerini bekliyoruz
canım bu gündü dahiliye randevum. dr. sisteme girdi kaydımı şimdi hemotoloji için randevu alıcam...
İnş yakın bir tarihe alabilirsin de çok beklemezsin cnm artık seninde bi netleşsinde hep beraber Haziran ayını konuşalım artık
ay inşallah cnm...
Cnm sen neden gidecektin doktora eklemi hatırlıyorumda seni hatırlamıyorum orayı kaçırmışım sanırım
canım bu gündü dahiliye randevum. dr. sisteme girdi kaydımı şimdi hemotoloji için randevu alıcam...
iyi bakalım hayırlısıyla git .. hayırlı güzel haberlerle gel inşallah :)
güzel bir haber alamayacağımı bilerek gidiyorum canım ya sonuçta pıhtılaşma var diyecek ama bilinçliyim korkmuyorum yani kistime bakar mı bilmiyorum yoksa regliyi bekleyelim mi der bakalım canım doktorum![]()
Canım inşallah çabuk bitirirsin şu hemotoloji işini de inşallah bir daha ki hep beraber bekleriz güzel haberleri veririz ve mutlu sona ulaşırız Allahın izniyle
canım hemotoloji ye randevuyu aldım şükürler olsun. cuma günü de oraya gidiyorum allahın izniyle...
sen neden hemotolojiye gidiyosun canım pıhtılaşma mı var ?
hadi bakalım bu hafta bu iş biter inşallah.. sonra bize beklemek kalır. bir sonraki adet tarihin ne?
inşallah canım... 8 haziran. bende yumurtlama dönemimden önce halletmeye çalışıyorum bu işleri...