• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2.gebelikte kan pihtilasmasi yasanir mi

canım bu gündü dahiliye randevum. dr. sisteme girdi kaydımı şimdi hemotoloji için randevu alıcam...

İnş yakın bir tarihe alabilirsin de çok beklemezsin cnm artık seninde bi netleşsinde hep beraber Haziran ayını konuşalım artık

Cnm sen neden gidecektin doktora eklemi hatırlıyorumda seni hatırlamıyorum orayı kaçırmışım sanırım

Faktör II G20210A Mutasyonu : Homozigot Normal
Faktör V Leiden Mutasyonu : Heterozigot Taşıyıcı
MTHFR C677T Mutasyonu : Heterozigot Taşıyıcı

bu sebeptan canım yani pıhtılaşma var sonuçlar çıktı dr a göstericem canım ve diğer testlerimi de bi ton test istemişti de benden

iyi bakalım hayırlısıyla git .. hayırlı güzel haberlerle gel inşallah :)

güzel bir haber alamayacağımı bilerek gidiyorum canım ya sonuçta pıhtılaşma var diyecek ama bilinçliyim korkmuyorum yani kistime bakar mı bilmiyorum yoksa regliyi bekleyelim mi der bakalım canım doktorum :1::1::1::9:

güzel bir haber alamayacağımı bilerek gidiyorum canım ya sonuçta pıhtılaşma var diyecek ama bilinçliyim korkmuyorum yani kistime bakar mı bilmiyorum yoksa regliyi bekleyelim mi der bakalım canım doktorum :1::1::1::9:

sen kaçta gideceksin doktora.. bu saatte var mı doktor canım..

Canım inşallah çabuk bitirirsin şu hemotoloji işini de inşallah bir daha ki hep beraber bekleriz güzel haberleri veririz ve mutlu sona ulaşırız Allahın izniyle

canım hemotoloji ye randevuyu aldım şükürler olsun. cuma günü de oraya gidiyorum allahın izniyle...

canım hemotoloji ye randevuyu aldım şükürler olsun. cuma günü de oraya gidiyorum allahın izniyle...

hadi bakalım bu hafta bu iş biter inşallah.. sonra bize beklemek kalır. bir sonraki adet tarihin ne?

sen neden hemotolojiye gidiyosun canım pıhtılaşma mı var ?

evet canım pıhtılaşma var. kadın doğum dr. kalp damar cerrahisine yönlendirdi, kalp damar cerrahisi de hemotoloji ye yönlendirdi.şimdilik dr. dr. geziyorum bakalım herkezin söylediği aynı. önce aspirin, gebelikte iğne.bakalım hayırlısı hemotolojiye de gideyim içim rahat etcek. sonra önume bakcam... sen kaç düşük yaşadın.

hadi bakalım bu hafta bu iş biter inşallah.. sonra bize beklemek kalır. bir sonraki adet tarihin ne?

inşallah canım... 8 haziran. bende yumurtlama dönemimden önce halletmeye çalışıyorum bu işleri...

inşallah canım... 8 haziran. bende yumurtlama dönemimden önce halletmeye çalışıyorum bu işleri...

cuma günü alman iyi olmuş.. herhalde hafta sonu yumurtlama günün... artık haberlere göre değerlendirirsin inşallah... ay bende heyecanlandım şimdiiii gelsin bebişler Allahın izniyle sağlıklı sıhhatli..:emir_bebek::emir_bebek::49::49:

Back