2.gebelikte kan pihtilasmasi yasanir mi

dualrım senınle cnm güzel haberlerle gelıceksın ben emınım :) yemek bıle zorla yıyorum mıdem bulanıyor ama cıkartamıyorum ama olsun mutluyum ben mıde bulantısı bıle guzel :)
ah canım her şey yolunda olsaydı da tekrar bulansaydı midem .son gebeliğimde ben 10 gün neler çektim ahh bebeğim beimle olabilseydi de razıydım hepsine kader iştee

ben çok geç gidicem son randevuma gel dedi gece 11 den sonra yani benim dr um saat 12 lere kadar yerinde evet hayırlısı bakalım ne diyecek ama o ne derse desin benim 3 ayım artık geçmeyecek bunu biliyorum.

ben çok geç gidicem son randevuma gel dedi gece 11 den sonra yani benim dr um saat 12 lere kadar yerinde evet hayırlısı bakalım ne diyecek ama o ne derse desin benim 3 ayım artık geçmeyecek bunu biliyorum.
ooooo dr bak gece yarısına kadar çalısıyor demek helal olsun druna olsun gece 1 de çıksan yaz ben gece kalkar bakarım

olsun sen haber ver yinede canım...

he yaa nasıl bir doktor öyle :)

öyle adam gece 12 de çıkıyo bende şaşırmıştım ama akşam hastası da çok var benim dr çok yoğun çalışıyo yani paraya para demiyo adam. :) hangi saat gidersen git adam hep güleryüzlü işini çok sevdiği o kadar belli ki.

canım dr.un özel muayehanesi mi var...sen yaz sabah kalkıp ilk iş buraya bakarım...

muayene kaç lira canım..

kızlar cnm deli gibi taze salatalık istedi gittim aldım 1 kg yedim ay fenalardayım :) ben bukadar yersem sonum 100 kılo olurum

canım dr.un özel muayehanesi mi var...sen yaz sabah kalkıp ilk iş buraya bakarım...

özel muayene gibi bişey şöyle benim dr hastanede çalışıyomuş eskiden sonra oradan ayrılma kararı almış yanında da iki dr almış ekip kurmuş ve hastane açmışlar 3 ortaklar yani hastane bunlara ait

dr umu google arattırın kızlar yorumlarda var bana da arkadaşım tavsiye etmişti.

Oh ye ye yarasin bebise de sana da

Luck seni cok merak ettim bu saatte pek girmezdim senin icin girdim...insallah hersey yolundadir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…