2.gebelik ve yaş

:KK31:slm kızlar....kimseler yokkk...ben battan 14 gün öncesi yumurtlama deniliyor ya;25 gün siklusum normalde 11 .gün yumurtlama gösteriyor hesaplayıcılar.(hesaplayıcılara göre 17 şubat)...buna göre 15 şubat ve 17 şubatta 1 er kez ilişki yaşadım...bakalım sonuç ne olacak....bat tarihim 3 mart:KK31:

:KK31:slm kızlar....kimseler yokkk...ben battan 14 gün öncesi yumurtlama deniliyor ya;25 gün siklusum normalde 11 .gün yumurtlama gösteriyor hesaplayıcılar.(hesaplayıcılara göre 17 şubat)...buna göre 15 şubat ve 17 şubatta 1 er kez ilişki yaşadım...bakalım sonuç ne olacak....bat tarihim 3 mart:KK31:

Hadi bakalım inşallah bata az kalmış ak kuzu kara kuzu çıksın meydana :)

Ben daha başlamadım canım 3 hafta sonra ilişki yasağı kalkıyor ama ozaman da yum dönemini kaçırmış oluyorum. mart adetimden sonra başlarım nisan gibi de eteklerim tutuşmaya başlar hamile miyim diye :)))

Merhabalar, yorumlarin hepsini heyecanla okudum :) allah hayirlisini nasip etsin insallah isteyen herkese. Benimde 5 yasinda kizim var, 33 yasindayim ve ikinciyi dusunuyoruz. Hafta sonu genel kontrol icin doktora gittim. Hersey temiz cok sukur. Hatta catlamayi bekleyen yumurtam bile hazirmis:oops: Bu hafta icinde doktor calisin dedi :KK55: :) Guzel haberlerimizi alalim insallahhhh

Merhabalar, yorumlarin hepsini heyecanla okudum :) allah hayirlisini nasip etsin insallah isteyen herkese. Benimde 5 yasinda kizim var, 33 yasindayim ve ikinciyi dusunuyoruz. Hafta sonu genel kontrol icin doktora gittim. Hersey temiz cok sukur. Hatta catlamayi bekleyen yumurtam bile hazirmis:oops: Bu hafta icinde doktor calisin dedi :KK55: :) Guzel haberlerimizi alalim insallahhhh
inşallah cnmm...hepimize hayırlısı olsun inşallahhh

Slm kızlar yeni üye oldum.sizlere bi sorum olacak ilk gebeligiyle arasında uzun bi zaman olup şuan tekrar gebe olan varmı? Varsa uzunmu surdu gebe kalmaniz ?? Cevremde herkesin ilk gebeligi daha kolay oluyor ikinci gebelik araya uzun zaman girdiyse zor tutuyor ...varmı bilgisi olan teşekkürler simdidennn:KK5:
ben varım ben maalesef iki yıl beklemek zorunda kaldım. oğlum yedi yaşındayken ben de 34 yaşındayken hamile kalabildim. bebeğim şimdi 1 yaşında. ilk çocuğumda ben de hemen kalmıştım ikinci bebek çok nazlı çıktı :) inşallah çocuklarınıza kardeş bekletmeden gelir

Ilk bebegim 20 yasimda oldu ikinciyi 26 da dogum yaptim yasin genc olmasina karsin 2. Si daha zordu hem hamilelik hem dogum acisindan

Ilk bebegimizi dusunurken bu kadar heyecanlanmismiydim hatirlamiyorum :) icimde tatli bir heyecan var. Ilk hamileligimde korunmayi biraktiktan 2 ay sonra hamile kalmistim. Suan nasil olcak merak ve heyecanla bekliyorum. Guzel haberler alalim insallah

benim oğlan korunmalı ilişkide sürpriz adet gecikmesiyle olunca;şimdi planlı hamilelik beni acayip heyecanlandırıyr...umarım hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli evlatlarımız olur :)

insallah kizlar insallah. benimde 9 yil var arada :KK43: baya ara verdik cesitli nedenlerden oturu.yaklasik 3 aydir korunmuyoruz.ilk gebelikte ilk seferde tutunca hep oyle olacak saniyor insan yasi hic hesaba katmiyor.bakalim adete son 4 gun yumurtlamaya felan dikkat ettik ovulasyon testi ile hep takipteydik ama bu isler cidden nasip.Allahin takdiri

Kızlar benim sonuçlar pek iyi çıkmadı bebek konusunu erteliycez galiba daha ameliyatı yapan drla gorusmedim burda bi dra gosterdim sonucu 1 yıl çocuk düşünmeyin diyor. . Cok moralim bozuldu yaa....

insallah kizlar insallah. benimde 9 yil var arada :KK43: baya ara verdik cesitli nedenlerden oturu.yaklasik 3 aydir korunmuyoruz.ilk gebelikte ilk seferde tutunca hep oyle olacak saniyor insan yasi hic hesaba katmiyor.bakalim adete son 4 gun yumurtlamaya felan dikkat ettik ovulasyon testi ile hep takipteydik ama bu isler cidden nasip.Allahin takdiri
bat tarihin 1 mart mı cnm ?

Kızlar benim sonuçlar pek iyi çıkmadı bebek konusunu erteliycez galiba daha ameliyatı yapan drla gorusmedim burda bi dra gosterdim sonucu 1 yıl çocuk düşünmeyin diyor. . Cok moralim bozuldu yaa....
çok geçmiş olsun cnmm...üzülme vardır bir hayır,ama kendi dr la görüşüp sonucu bekle ümitsizliğe kapılma hemen

çok geçmiş olsun cnmm...üzülme vardır bir hayır,ama kendi dr la görüşüp sonucu bekle ümitsizliğe kapılma hemen

Sağol canım yok yaa en iyi ihtimal 7-8 ay sonra diyecek biliyorum tabi o da bu arada yapılacak olan kontrollerin olumlu olması durumunda 7-8 ay neyse nasip kısmet her şey Allahtan vardır elbet bunda da bir hayır

X