2.gebelik ve yaş

yok cnm. hiç belirti yok...geççen ay deli gibi kasık sancım vardı...hayatımda hiç sanc yaşamamıştı halbuki ama geçen ay sancım oktu..bu ay yine eski hallerim gibi...hiçç bişeyim yok :)

ben ovulasyon testi hiç yapmadım..bu ay 2.denememiz geçen ay zaten yumurtlama gününde olmamış bizim ilişki :))) bakalım bu ay hesaplayıcının gösterdiği tarşhte oldu sonuç hayırlı olur nşallahh
Canım hesaplayicilara pek güvenmiyorum ben.ovulasyon günümde kasik ve göğüs agrim olur.hatta bu ay dogrumu biliyorum diye ovulasyon testi yaptım gerçektende o kaşık ağrısının olduğu gün ovulasyon testin koyuydü.sanada ov.testini oneririm

ümitlenemiyorum...test kullansaydım belki içim daha da rahat ederdi.testler net günü belli ediyor sonuta...ama hesaplayıcılara ne kadar güveneblirim....son 3 ayın adet döngüsünü bildiğim için yazıyorum...verdiği tarihte ilişki oldu inşallah doğru tarihtir..

Kızım 9 yasında canım yas 34 oldu :KK43:( endişelenmiyorum simdi ya olmazsa diye :KK43:
hiç ilgisi yok canım, bi arkadaşımın kızı 12 yaşındaydı kendiside 35 indeydi korunmayı bıraktı 2. ay hamile kaldı.başka örnekleride var çevremde. ayrıca bol bol yumurta geliştirici şeyler yiyin arpa aşı, bal, polen.. vs... faydasıda olabilir

hiç ilgisi yok canım, bi arkadaşımın kızı 12 yaşındaydı kendiside 35 indeydi korunmayı bıraktı 2. ay hamile kaldı.başka örnekleride var çevremde. ayrıca bol bol yumurta geliştirici şeyler yiyin arpa aşı, bal, polen.. vs... faydasıda olabilir
Ayyyy insalllahhhh insallahhhh canim valla gece gece moral oldu :)))

çok saol cnmm,herşeyin hayırlısı bakalımm artıkk...artık şuan 27 oldu sayılır...28 ini de say...1 martı sayma...yani son 1 günün :)))hayırlısı iinşallahh...sık sık forumda ol...ovulasyon tesstini uygulayacak mısın?

çok saol cnmm,herşeyin hayırlısı bakalımm artıkk...artık şuan 27 oldu sayılır...28 ini de say...1 martı sayma...yani son 1 günün :)))hayırlısı iinşallahh...sık sık forumda ol...ovulasyon tesstini uygulayacak mısın?
Bilmiyorum ki :)))) yaparsam cumartesi ancak anlamlı olur.buralardayim canim yazdigin an mail olarak da geliyor zaten hemen donerim sana

X