- 24 Ocak 2015
- 2.136
- 1.750
- Konu Sahibi elvin Naz34
yok cnm. hiç belirti yok...geççen ay deli gibi kasık sancım vardı...hayatımda hiç sanc yaşamamıştı halbuki ama geçen ay sancım oktu..bu ay yine eski hallerim gibi...hiçç bişeyim yok :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım hesaplayicilara pek güvenmiyorum ben.ovulasyon günümde kasik ve göğüs agrim olur.hatta bu ay dogrumu biliyorum diye ovulasyon testi yaptım gerçektende o kaşık ağrısının olduğu gün ovulasyon testin koyuydü.sanada ov.testini oneririmben ovulasyon testi hiç yapmadım..bu ay 2.denememiz geçen ay zaten yumurtlama gününde olmamış bizim ilişki :))) bakalım bu ay hesaplayıcının gösterdiği tarşhte oldu sonuç hayırlı olur nşallahh
ben uçuncuye hamile kaldigim ay sogan kuru uygulamistimbenim ilki 30 yaşında oldu korunurken :))...bu ay 2.denememiz cnm...yaşım 37 :)))
Hayır canım hesaplayicida gecen ayda bu ayda farklıydı üstelik son 3 satımı girmeme rağmen onlara güvenme derimpeki sen hesaplayıcılara baktın mı testteki günle tutuyor mu acaba bir deneyip bilgilendirri isin beni..
hiç ilgisi yok canım, bi arkadaşımın kızı 12 yaşındaydı kendiside 35 indeydi korunmayı bıraktı 2. ay hamile kaldı.başka örnekleride var çevremde. ayrıca bol bol yumurta geliştirici şeyler yiyin arpa aşı, bal, polen.. vs... faydasıda olabilirKızım 9 yasında canım yas 34 oldu ( endişelenmiyorum simdi ya olmazsa diye
Ayyyy insalllahhhh insallahhhh canim valla gece gece moral oldu :)))hiç ilgisi yok canım, bi arkadaşımın kızı 12 yaşındaydı kendiside 35 indeydi korunmayı bıraktı 2. ay hamile kaldı.başka örnekleride var çevremde. ayrıca bol bol yumurta geliştirici şeyler yiyin arpa aşı, bal, polen.. vs... faydasıda olabilir
of yaa...cnm sıkıldı şimdii...kısmet artıkkHayır canım hesaplayicida gecen ayda bu ayda farklıydı üstelik son 3 satımı girmeme rağmen onlara güvenme derim
Canimsin hemen endişe etme nasip de varsa ne engel olabilirki? Umarım bebisin seninledir eğer olmazsa da uzulmuycezzz çalışmalara devam :)) Ama sana tavsiyem ovulasyon testiyle takip etmen ben her turlu yardim ederim sana gün günof yaa...cnm sıkıldı şimdii...kısmet artıkk
şuda var 30 yaşından sonra çoğul gebelik şansı daha fazla , hemen sıvayın kolları :))Ayyyy insalllahhhh insallahhhh canim valla gece gece moral oldu :)))
Bilmiyorum ki :)))) yaparsam cumartesi ancak anlamlı olur.buralardayim canim yazdigin an mail olarak da geliyor zaten hemen donerim sanaçok saol cnmm,herşeyin hayırlısı bakalımm artıkk...artık şuan 27 oldu sayılır...28 ini de say...1 martı sayma...yani son 1 günün :)))hayırlısı iinşallahh...sık sık forumda ol...ovulasyon tesstini uygulayacak mısın?
Kalemindennn bal damlıyor arkadaşımşuda var 30 yaşından sonra çoğul gebelik şansı daha fazla , hemen sıvayın kolları :))
ahh ahhh...olsa vallahaaa ikize üçüzee hepsine razıyım :))))))anamm saatine denk geliyomuş bidee hahhahahahşuda var 30 yaşından sonra çoğul gebelik şansı daha fazla , hemen sıvayın kolları :))
bu arada hangi şehirdesin ?Kalemindennn bal damlıyor arkadaşım
Hiçmi denk gelmezzzz :))))ahh ahhh...olsa vallahaaa ikize üçüzee hepsine razıyım :))))))anamm saatine denk geliyomuş bidee hahhahahah
Canım özele bakarmisinbu arada hangi şehirdesin ?
tecrübeyle sabit kuzularım üç buçuk yaşındalar:)) Mevla ol deyince olur:)Kalemindennn bal damlıyor arkadaşım