etli butluİpucu ver bakayım
iyiyim hemşirem nolsunNasılsın hemşire
dıııttt yanlış cevap o başkasıDiiit yanlış cevap onun sahibi sayenizde eşimle romantik bir yemek yedik yazmıştı sanki
Önce başka tahminim vardı da uzak çekimdiDiiit yanlış cevap onun sahibi sayenizde eşimle romantik bir yemek yedik yazmıştı sanki
kıyamam uyu biraz dahaOkuyorum ama yazacak halim yok resmen.. uyuduğunda hava aydınlanıyordu.. başım çatlıyor..
Neden uyumadın ya da uyuyamadın?Okuyorum ama yazacak halim yok resmen.. uyuduğunda hava aydınlanıyordu.. başım çatlıyor..
Uyumaya çalıştım ama küçük başımda sabah oldu güneş doğdu diye.. yarı uyur uyudum biraz yine de işte başım ağrıyor..kıyamam uyu biraz daha
Hadi dedik uyu uyan olmasın sahura kadr oturdum... sahur yaptım hadi sabah namazına az kaldı bekliyim.. sonra da işte büyük azcık korktu onun uyumasını bekledim.. sonra küçük huzursuzlandı yanıma aldım.. En son uyuyamadım bir baktım hava aydınlanıyor 5.30 fln saat.. öle oldu işte..Neden uyumadın ya da uyuyamadın?
Adım çıktı börekçiye inmez sebzeciyedeynepnaz kuzu seni rüyamda gördüm bugün böreği sen yapmışsın ☺ çok merak ettim valla kim yaptı acaba
Sen degilmisinAdım çıktı börekçiye inmez sebzeciye
Acaba üstü nasıl öyle kızardı, pürüzsüz görünüyor, açıklasın bize
Bana vermemişsin
Nevroşa beğenmişBana vermemişsin
Dahli mesajını beğendiğine göre Ona vermiş olabilirsin
Dedektif gibi olduk iyice, sevdim ben bu işi
Hata yapıyorsunNevroşa beğenmişkız bulamadım seni ya... senden şöle afilli bir sofra bekliyorum ama hata mı yapıyorum
Hımm o zmn 3 kişilik bir sofra kurmuşsun.. hemen bakıyorumHata yapıyorsun
Afilli olması için tek başına kafam rahatken çekim yapmam lazım
Başımda 2 tane aç beklerken hadi hadi derlerken çektim ve de istediğim gibi olmadı, yamuk yumuk oldu