- 9 Ocak 2012
- 15.036
- 29.016
- 798
- Konu Sahibi Aykadarguzel
-
İmza kaşe mühür + parmak basıyorumErkeğin ugrasmadigi ilişki kadının kadınlığıdan goturuyor
Çocuk yoksa maddi manevi anlamda kendinize denk birini seçin. Birlikte gülüp eglendiginiz aynı dili konustugunuz biri olsun. Gerekirse 1-2 yıl birlikte yaşayın her anını iyi analiz edin.İyi akşamlar herkese. Benim bir derdim yok çok şükür ben size bir soru sormak istiyorum. Günün birinde evlenmeyi yeniden ciddi olarak düşünürsem diye. Kendime 2-3 sene verdim bunu iyice düşünmek için.
2. Evliliğini yapacak olan insanlar en çok nelere dikkat etmelidir? Her iki tarafın da çocuğu yoksa. Benim çocuğum yok bu arada. Öğretmenim kendime ait bir evim de var. Evlilik benim için hayat arkadaşlığı olarak gerekli. Yorumlarınız çok değerli
Yaşlarınız arasında çok ciddi fark olmamalı.
Boşanma kararını mutlaka oku.
Ne kadar süre evli kalmış ona bak. Birikimini incele. Atıyorum 10 yıllık çalışan ama bir çöpü bile yoksa uzak dur. Çünkü her nereye gittiyse yine aynı yere gider kazancı. 100 kardeş olmasınlar. Bir de oturup sürekli boşandığı kadını kötülüyorsa uzak durmalısın
Evlenip bosandiysa.bile çocuğu olmayan.Çöpsüz üzüm annesi babası olmayan mı oluyor
404 not foundBenim bu saatten sonraki kriterim ilişkiyi ve evliliği "onun istemesi" ve "onun oldurmaya çalışması". Evlilik için değil lakin ilişki için evet diyebilmem için onun benim için tamamen çaba ve aksiyon içinde olması lazım . Erkeğin ugrasmadigi ilişki kadının kadınlığıdan goturuyor . İkinci kriterim ise maddi olarak bir stabilitesi olmalı ve belli bir standardı tutturmuş olmalı . Evi de birlikte alırız ,onu da birlikte yaparız üst üste koyar belimizi dogrulturuz olayı bana çok uzak . Ekonomik olarak kendimi hirpalatmam. Sonuncusu ise ailesi ile arasında sağlıklı bir sınır olması .
Evlenmemeye
İkinizin yorumlarına da artı bir milyonŞu an o durumda olsam; çöpsüz üzüm, geçmişten taşıdığı problemi olmayan, hayata tamamen ortak bakış açısı, maddi durumu iyi ve doğru yerde harcamayı bilen, yormayan, sorumluluk sahibi biri olmadıkça degerlendirmezdim bile. Çöpsüz üzüm kısmı opsiyonel ama diğerleri olmadan evlilikler çile gibi geliyor bana.
Valla öyle bir şey olsaydı sanırım ikinci evlilik düşünmezdim. Belki şu durumlarda düşünebilirdim.
1-Anne , baba, kardeş , görümce , elti, sirunlu eski eş ve sorunlu cocuklar olmayacak.
2- En az 200K gelir olacak.
3- Borç harç olmayacak.
4- Cinsel problemleri olmayacak.
5- Sadakat yeminine bağlı kalabilecek.
6- Karakter oturmuş, savunma mekanizmalarından arınılmış, inovatif düşünebilen, vizyonu geniş, gezmeyi ve yeni yerler keşfetmeyi seven, gökyüzüne aşık, Neptün'ün halkalarini görebilecek bir teleskop istersem bön bön suratıma bakmayacak ...
Ayy daha uzar gider bu. En iyisi hiç bulasmamak. Kocan böyle mi derseniz 2 ve 3 hariç buna çok yakın iste
İkinizin yorumlarına da artı bir milyon
İş ilanı gibi olmuş kız bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?