- 4 Mayıs 2022
- 1.259
- 1.619
- 63
- Konu Sahibi Aykadarguzel
-
Çok basit; birinci evlilikte yapılan hataları yapmamaya dikkat edilmeli.İyi akşamlar herkese. Benim bir derdim yok çok şükür ben size bir soru sormak istiyorum. Günün birinde evlenmeyi yeniden ciddi olarak düşünürsem diye. Kendime 2-3 sene verdim bunu iyice düşünmek için.
2. Evliliğini yapacak olan insanlar en çok nelere dikkat etmelidir? Her iki tarafın da çocuğu yoksa. Benim çocuğum yok bu arada. Öğretmenim kendime ait bir evim de var. Evlilik benim için hayat arkadaşlığı olarak gerekli. Yorumlarınız çok değerli
Erkeklerde ozellikle annesi ile olan iliski onemliymis. Ayni tarz iliski esi ilede olurmus.İyi akşamlar herkese. Benim bir derdim yok çok şükür ben size bir soru sormak istiyorum. Günün birinde evlenmeyi yeniden ciddi olarak düşünürsem diye. Kendime 2-3 sene verdim bunu iyice düşünmek için.
2. Evliliğini yapacak olan insanlar en çok nelere dikkat etmelidir? Her iki tarafın da çocuğu yoksa. Benim çocuğum yok bu arada. Öğretmenim kendime ait bir evim de var. Evlilik benim için hayat arkadaşlığı olarak gerekli. Yorumlarınız çok değerli
Evin olduğunu evlilik aşamasına gelene kadar asla söyleme. İkinci evlilik yapan erkeklerin çoğunluğu paraya mal varlığına bakıyor benceİyi akşamlar herkese. Benim bir derdim yok çok şükür ben size bir soru sormak istiyorum. Günün birinde evlenmeyi yeniden ciddi olarak düşünürsem diye. Kendime 2-3 sene verdim bunu iyice düşünmek için.
Eski kocam annesinin saçının teline kıyamazdı. Bana iseErkeklerde ozellikle annesi ile olan iliski onemliymis. Ayni tarz iliski esi ilede olurmus.
Bu yorumu dikkate alın. Evet böyle olması gerekiyor.Şu an o durumda olsam; çöpsüz üzüm, geçmişten taşıdığı problemi olmayan, hayata tamamen ortak bakış açısı, maddi durumu iyi ve doğru yerde harcamayı bilen, yormayan, sorumluluk sahibi biri olmadıkça degerlendirmezdim bile. Çöpsüz üzüm kısmı opsiyonel ama diğerleri olmadan evlilikler çile gibi geliyor bana.
Çöpsüz üzüm annesi babası olmayan mı oluyorBu yorumu dikkate alın. Evet böyle olması gerekiyor.
İyi akşamlar herkese. Benim bir derdim yok çok şükür ben size bir soru sormak istiyorum. Günün birinde evlenmeyi yeniden ciddi olarak düşünürsem diye. Kendime 2-3 sene verdim bunu iyice düşünmek için.
İyi akşamlar herkese. Benim bir derdim yok çok şükür ben size bir soru sormak istiyorum. Günün birinde evlenmeyi yeniden ciddi olarak düşünürsem diye. Kendime 2-3 sene verdim bunu iyice düşünmek için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?