2.evlilik düşüncesi,acabalar.

Benim sevgilim benden 5 yaş küçük ama ben ondan küçük gösteriyorum :))
başlarda sorun ediyordu o, hatta ben de şimdi bile bazen ya acaba ileride ne olur filan diyorum.
gerçi şu anda bile benden büyük gösterdiğini söyleyenler çoğunlukta, kendime güveniyorum bakımlı kadınım vesselam :p:KK8::KK8:
ne güzel küçük olsun boşver daha iyi benimki büyüktü de noldu, ben sorun etmedim büyüklüğünü ama o kıskançlıktan deli oldu yaşlı gibi giyinmemi isterdi manyak :KK55::KK55:

siz yinede iyisiniz..
bende kayınvalide fobisi oluştu :eek:
daha çok yeni evliliğim biteli..
ama eşten çok,ailesini araştıracağım kesin..
İlk gözüme kayınvalideyi kestireceğim :KK52:
oooo kayınvalide zatenn ayrı dünya o konuda bnde çok titizim. anne çok önemlii...başımı yedi bi kaynana ikincisine izin veremem.:KK20:

bende o dönemlerden geçerken büyük konuşmayım ama birdaha olmaz falan diyordum şuan 2 seneye yaklaşıyor yani olabilir aslında beimde mutlu bir yuvam olsa faan gibi hayaller kurmaya başladım sonrada bu hayallerden bile korkuyorum.. ne bilim işte kafam karışık

Ohoo hele dur bir nefes al, 38 lik adamı napçan yahu, şimdi zaten erkekler 31- 35 gibi evleniyorlar. yaşına göre gönlüne göre birini bulup evlenebilirsin. aşksız olmaz bu evlilik mereti, ama işin içine artık mantığı da sokmak zorundayız.
aslında erkekler nişanlılık dönemlerinde kendilerini belli ediyorlar benim ex te etmişti ama işte aman da aman seviyoruz birbirimizi diye diye ayvayı yedim :KK45:
benimki 36 yaşında şu an
nasıl evlendim ben bunla ya hala aklım almıyo :KK67:

bende o dönemlerden geçerken büyük konuşmayım ama birdaha olmaz falan diyordum şuan 2 seneye yaklaşıyor yani olabilir aslında beimde mutlu bir yuvam olsa faan gibi hayaller kurmaya başladım sonrada bu hayallerden bile korkuyorum.. ne bilim işte kafam karışık
işte insan onları düşünüyor ama kafa karışıklığı daha beter bir şeyy:KK35:

Ne kisa suresi Allahini seversen. 7 ay, koskocaman 7 ay. Gez toz tabi. Yalana kulak asmam, ben ilgiyi alakayi seven bi hatunum. Su bosanma olaylarini bi atlatayim hayirlisiyla, simdiden siraya girenlerle date'lere basliicam. Hemen kostur kostur evlenecek degilizya. Bi gezelim gorelim, pazarda neler varmis neler yokmus bi anlayalim.
Kaldi ki 30 yasindayim. Senelerce depresif takilip 'atlatmaliyim bosanmayi' olaylarinada girmem, giremem.
Civi civiyi soker kizlar.

benimki 36 yaşında şu an
nasıl evlendim ben bunla ya hala aklım almıyo :KK67:

onun yaşla alakası yok canım.olgunlaşması lazım.hangi yaşta olursa olsun.
eş kıymeti bilmesi lazım.
bende 28 yaşındayım.eşimde öyleydi..yaşıt olması değiştirmiyor..
karakter çok önemli..
saygı çok önemli..
evlilik bu şans işi.

Ne kisa suresi Allahini seversen. 7 ay, koskocaman 7 ay. Gez toz tabi. Yalana kulak asmam, ben ilgiyi alakayi seven bi hatunum. Su bosanma olaylarini bi atlatayim hayirlisiyla, simdiden siraya girenlerle date'lere basliicam. Hemen kostur kostur evlenecek degilizya. Bi gezelim gorelim, pazarda neler varmis neler yokmus bi anlayalim.
Kaldi ki 30 yasindayim. Senelerce depresif takilip 'atlatmaliyim bosanmayi' olaylarinada girmem, giremem.
Civi civiyi soker kizlar.
yaaa süpersinn güldürdün benii,çok yaşa:KK68: depresif halde değilim tabiki depresif halde takılıp zaten atlatılmıyor booşanma denen olay...hayatıma eskisi gibi ailem ve arkadaşlarımla devam ediyorum şükür ki. hani hiç evlenmemiş boşanmamış gibi.... herkeste öyle....:KK33::21:

gaflet ve dalalette hatta hıyanette bulunmuşuz kendimize ne diyeyim hanzade. boşver geçmişi.....geçmiş yüzünden geleceğimiz gidiyor belki de şu anlarda:KK75::KK75:
yaaa işte
bide benimki bana ben seni almasaydım evde kalcaktın diyodu yaaa beni dellendiriyodu
evet geleceğimizi yakmayalım bugünkü düşüncelerimiz yüzünden
sen de şans ver adamcağza
hemen evlenmicen yaa
seni nikah masasında beklemiyo sonuçta

onun yaşla alakası yok canım.olgunlaşması lazım.hangi yaşta olursa olsun.
eş kıymeti bilmesi lazım.
bende 28 yaşındayım.eşimde öyleydi..yaşıt olması değiştirmiyor..
karakter çok önemli..
saygı çok önemli..
evlilik bu şans işi.
işte benimki çok olgundu
ben zaten kendime göre olgunum
hayattan soyutlanmış gibiydi
hiçbişeyden zevk almazdı

yaaa işte
bide benimki bana ben seni almasaydım evde kalcaktın diyodu yaaa beni dellendiriyodu
evet geleceğimizi yakmayalım bugünkü düşüncelerimiz yüzünden
sen de şans ver adamcağza
hemen evlenmicen yaa
seni nikah masasında beklemiyo sonuçta
hahhhh çok biliyo oo..boşver onu o evde kalır bundan sonra... yok ya normal insani ve arkadaşça muhabbet işte. yeni insan tanımak iyidir. bişeyler öğretir sana.ama ilişki için düşünmüyorum....

X