2.evlilik düşüncesi,acabalar.

onun yaşla alakası yok canım.olgunlaşması lazım.hangi yaşta olursa olsun.
eş kıymeti bilmesi lazım.
bende 28 yaşındayım.eşimde öyleydi..yaşıt olması değiştirmiyor..
karakter çok önemli..
saygı çok önemli..
evlilik bu şans işi.
bide benimki taze seviyomuş
hep liseli kızlarla çıkarmış benden önce
hep sonradan duydum bunları :KK47::KK47:

Hayırlı kişi çıkınca karşına o zaman akışına gider. .
Şimdi oluruna bırak. .

hahhhh çok biliyo oo..boşver onu o evde kalır bundan sonra... yok ya normal insani ve arkadaşça muhabbet işte. yeni insan tanımak iyidir. bişeyler öğretir sana.ama ilişki için düşünmüyorum....
o ebedi evlenemez diyolar valla
mesleği yok kötü huyları var hep herkes duydu sayemde
diğer kızları kurtardım neyse bak baya büyük bi sevap işledim :KK66::KK66::KK66:

yaaa süpersinn güldürdün benii,çok yaşa:KK68: depresif halde değilim tabiki depresif halde takılıp zaten atlatılmıyor booşanma denen olay...hayatıma eskisi gibi ailem ve arkadaşlarımla devam ediyorum şükür ki. hani hiç evlenmemiş boşanmamış gibi.... herkeste öyle....:KK33::21:

Ne yalan soyliim, bende hic evlenmemis bosanmamis gibi hissediyorum! Dul kelimesi bana cok pis kaka bi kelime gibi geliyo zaten. Dul ne yaa? 55 yasinda uc cocuktan sonra bosanmis bi hatuna bile yakismayan bi kelime bence. Kisa bi evlilik gecirmis genc bi hatunum ben arkadas.
Konuna donelim, tanis bakalim yahu, kimmis neymis neyin nesiymis. En kotu ihtimalle hoslanmaz, ‘pardon hoslanmadim’ der onundeki maclara bakarsin :KK66:

aynen yaa ben de seviyorum diyip görmezden geldim çoğu şeyini hey gidiiiiiiiiiiii :KK47::KK47::KK47:
ah zaten hatayı sevmekte yapmışız..

siz yinede iyisiniz..
bende kayınvalide fobisi oluştu :eek:
daha çok yeni evliliğim biteli..
ama eşten çok,ailesini araştıracağım kesin..
İlk gözüme kayınvalideyi kestireceğim :KK52:
kv lerden bende çekiniyorum bir de benim yeni kv yi de hiç sevmiyorum sevgilime de söyledim hiç hoşlanmadı bundan ama birşeyde demedi
evlenirsem bile aile ile olduğunca mesafeli olacağım kafaya koydum olacaksa böyle olsun yoksa olmasın

ne güzel küçük olsun boşver daha iyi benimki büyüktü de noldu, ben sorun etmedim büyüklüğünü ama o kıskançlıktan deli oldu yaşlı gibi giyinmemi isterdi manyak :KK55::KK55:

benimki küçükte sanki kıskanc değil mi sanıyorsun.
demin whatsAp te cevrimiciymişim kime yazıyormuşum onu soruyor.
te allaam :KK23:

bende o dönemlerden geçerken büyük konuşmayım ama birdaha olmaz falan diyordum şuan 2 seneye yaklaşıyor yani olabilir aslında beimde mutlu bir yuvam olsa faan gibi hayaller kurmaya başladım sonrada bu hayallerden bile korkuyorum.. ne bilim işte kafam karışık
ben de başlarda sıcak bakıyordum evliliğe o zamanlarda bizimkinin kafası karışıktı şimdi de benim.
zaman geçtikçe rahata alıştıkca 2. kez evlenmek gözümde büyüyor ama haklısın yalnızlıkta nereye kadar.
bekarlık yalnız yaşam çok rahat ve güzel olsa da hayat 2 kişilik daha güzel sanki :21:

aynen canım soyutlamış zaten
anasının dizinin dibinde yaşıyo
Yasar tabi, daha cooook yasar anasinin dizinin dibinde. Anasi sirtini sivaslasin dursun. Aslan ogullari, analari ne guzeller bulur ogullarinaaa, ogullari hic kafasina takmasiin, tat vermeyen bi esle ne isleri var, zaten hic sevdirmediydi kendini, bosver ogullari, aman ogullari, sehzade ogullari, pasa ogullari

*kusacagim vallahi.

yaaa işte
bide benimki bana ben seni almasaydım evde kalcaktın diyodu yaaa beni dellendiriyodu
evet geleceğimizi yakmayalım bugünkü düşüncelerimiz yüzünden
sen de şans ver adamcağza
hemen evlenmicen yaa
seni nikah masasında beklemiyo sonuçta

evde kalırdın ne olacak sokakta mı kalacakmışsın. densize bak ezik ! sinir oldum burdan !

Yasar tabi, daha cooook yasar anasinin dizinin dibinde. Anasi sirtini sivaslasin dursun. Aslan ogullari, analari ne guzeller bulur ogullarinaaa, ogullari hic kafasina takmasiin, tat vermeyen bi esle ne isleri var, zaten hic sevdirmediydi kendini, bosver ogullari, aman ogullari, sehzade ogullari, pasa ogullari

*kusacagim vallahi.
evet benim de midem bulanıyo
anacı erkeklerden
anası için canını verirdi ama bana ömür törpülüğü yaptı
bulsun şimdi anacığı benden iyisini güzelini akıllsını evlendirsin oğluşunu bakalım yapabiliyo mu :KK64::KK64:

Ne yalan soyliim, bende hic evlenmemis bosanmamis gibi hissediyorum! Dul kelimesi bana cok pis kaka bi kelime gibi geliyo zaten. Dul ne yaa? 55 yasinda uc cocuktan sonra bosanmis bi hatuna bile yakismayan bi kelime bence. Kisa bi evlilik gecirmis genc bi hatunum ben arkadas.
Konuna donelim, tanis bakalim yahu, kimmis neymis neyin nesiymis. En kotu ihtimalle hoslanmaz, ‘pardon hoslanmadim’ der onundeki maclara bakarsin :KK66:
adamdan zaten hoşlanmadım da bide istemiyorum...amann boşverin onu:KK49:

evet çok olduğunu ben de geç anladım
hiçbişey almamı istemezdi
isteyince kız gibi mi giyincen derdi kız mısın sen derdi
kafasında o sorun etmiş ben etmedm ama
bnde de vardı bundan,zaten 20 görünümlü 30um daha ne istiyoduysa. millet kıskanırdı karın yaşını göstermiyo ne güzel diye o hep dediğin gibi daha ufaklara bakardı.aman baksın şimdi hepsi onun olsun....:KK55:

*kusacagim vallahi.
bende aynı anneler aynı oğullar aynı yaşanmışlıklar. sallayın dünyayı uykusu gelsin kızlarrr:cool::KK75::KK75:

evet benim de midem bulanıyo
anacı erkeklerden
anası için canını verirdi ama bana ömür törpülüğü yaptı
bulsun şimdi anacığı benden iyisini güzelini akıllsını evlendirsin oğluşunu bakalım yapabiliyo mu :KK64::KK64:
aman napiyorlarsa yapsinlar, bizden uzak olsunlarda! iki sene guya pesimde kostu anasi, okadar istiyor seviyordun, bir 'kizim hakkini helal et' demek icin bile aramamak ne is yahu! etmiyorum helal, onlerine koydugum bir bardak cayin bile hesabini gudebiliyorsam, onu bile helal etmiyorum.

o ebedi evlenemez diyolar valla
mesleği yok kötü huyları var hep herkes duydu sayemde
diğer kızları kurtardım neyse bak baya büyük bi sevap işledim :KK66::KK66::KK66:

ay şöyle bir baktım konularına da ne çekmişsin kısacık evliliğinde sen bacım be !
kıskanç adi pislik adam neler etmiş sana!
kurtulmuşsun zil tak oyna. altınlarını da al o pislikten benim adi de bana borcunu ödemedi icraya verdim ama sırra kadem bastı bu dünyada adalet yok öteki tarafa kalmasın işimiz istemiyorum ben !

ah zaten hatayı sevmekte yapmışız..

kv lerden bende çekiniyorum bir de benim yeni kv yi de hiç sevmiyorum sevgilime de söyledim hiç hoşlanmadı bundan ama birşeyde demedi
evlenirsem bile aile ile olduğunca mesafeli olacağım kafaya koydum olacaksa böyle olsun yoksa olmasın

benimki küçükte sanki kıskanc değil mi sanıyorsun.
demin whatsAp te cevrimiciymişim kime yazıyormuşum onu soruyor.
te allaam :KK23:

ben de başlarda sıcak bakıyordum evliliğe o zamanlarda bizimkinin kafası karışıktı şimdi de benim.
zaman geçtikçe rahata alıştıkca 2. kez evlenmek gözümde büyüyor ama haklısın yalnızlıkta nereye kadar.
bekarlık yalnız yaşam çok rahat ve güzel olsa da hayat 2 kişilik daha güzel sanki :21:
hımm kıskançlıklarını yapardaa
hani ben büyüğüm bu benden küçük çok belli olmasın diye bilinç altına yerleşmiş kıskançlıklardan değil en azından
psikopatça değil yani daha medeniceee seninki :KK73::KK24:

ay şöyle bir baktım konularına da ne çekmişsin kısacık evliliğinde sen bacım be !
kıskanç adi pislik adam neler etmiş sana!
kurtulmuşsun zil tak oyna. altınlarını da al o pislikten benim adi de bana borcunu ödemedi icraya verdim ama sırra kadem bastı bu dünyada adalet yok öteki tarafa kalmasın işimiz istemiyorum ben !
yaa sorma canım beee
evli miydim savaşta mıydım anlamamıştım vallahh :mad::mad::mad:
Allaha şükür kurtuldum
bi de alsam altınlarımı bana arkamdan enayi demesinler sonra
yaptı etti o kadar haklı gibi üste çıkıyo hala burnundan kıl aldırmıyo ben paragözmüşüm içten pazarlıklımışım mışmışşşşşş
inş alcam haklarımı bırakmaya niyetim yok :KK54::KK54:
senin iş ahirete kaldı diyon yanii
olsun o da iyi o taraftan daha kötü tam alırsın burda alamadıklarını :KK69:

Sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer demiş atalarımız.

Aynen ben de sizin hissettiklerinizi hissediyorum.

Yeniden evlenmeyi istiyorum ama taaaaa isteme faslından itibaren gözüm korkuyor.
İsteme olmadan bir ara normal kıyafetlerle gidip nikah kıydırsak diyorum.
Evi düzme stresi olmadan şu anki eşyalarımızla bir ortak ev yapsak diyorum.
Düğün müğün istemem zaten, nerede olacak, kimler gelecek, kim ne taktı vs vs.

Ama bayram gelecek, kimin ailesine gidilecek, ne kadar kalınacak. Yıllık izinde ne yapılacak. Alışverişi kim yapacak, haftasonu nasıl geçirilecek? Eve misafir ne kadar zamanda bir gelecek? Bana haber vermeden getirir mi? Annesi-babası, akrabaları beni evin hanımı yerine koyar mı?

Banyoda traş olunca lavaboyu temizler mi? Evi temiz tutar mı? Daha mı çok dağıtır?

Sonra diyorum Allah'ım bu halime şükürler olsun :KK54: Boşverdim yeniden evlenmeyi.

X