2.evliliğini yapanlar mutlu mu huzurlu mu ne bileyim örnek gorsem inancım olacak sanki..

insan normal bir ilişkiden çıkınca bile kötü duruma düşüyor. elbette endişe etmek doğal. umarım seni seven sayan mutlu edecek bir eş nasip eyler allah :KK200:
Amiiinn herkese nasip eder InsaAllah kimse üzülmesin her kadın sevilsin el üstünde tutulsun. Herkes doğru olsa insanlık adına toplanan herşeyi yapsa etse dünya hiç kötü bi yer olmazdı. Herkes kendini bilse keşke sevgiyi saygıyı kimse eksik etmese masasından❤

Amiiinn herkese nasip eder InsaAllah kimse üzülmesin her kadın sevilsin el üstünde tutulsun. Herkes doğru olsa insanlık adına toplanan herşeyi yapsa etse dünya hiç kötü bi yer olmazdı. Herkes kendini bilse keşke sevgiyi saygıyı kimse eksik etmese masasından❤
annene kulak asma illa çocuk doğurmak için evlenme. çocuk olmasa da ömrünce aynı yastığa baş koyabilir miyim bu adamla diyip öyle hareket et. belki nasip olmaz bir evlat. hiç bilemezsin. kendini programlama
gez, flört et, bakış, para harca, kendine kıyafet üst baş al. hayatının amacı evlilik olmasın

annene kulak asma illa çocuk doğurmak için evlenme. çocuk olmasa da ömrünce aynı yastığa baş koyabilir miyim bu adamla diyip öyle hareket et. belki nasip olmaz bir evlat. hiç bilemezsin. kendini programlama
gez, flört et, bakış, para harca, kendine kıyafet üst baş al. hayatının amacı evlilik olmasın
Şuan hayatımın gez toz para harca kıyafet al dönemindeyim zaten. Şimdi olmasa bile ileri de illaki nasipte varsa olacak bu evlilik umudum körelsin istemiyorum
Vardı da konularını gizlemiş sanırım kendisine sorabilirsin
Teşekkür ederim 🌸

Önce kendini gerçekleştir, önce kendini sev sonra seni seven de olur.Kendine yeni hobi alanları yarat mutlaka yazıldıgın bir kurs bir şeyde karsına birileri cıkar.

Merhaba

Buralarda yeniyim
23 yaşındayım 1 evlilik yaptım. Hem psikolojik hem fiziksel şiddet görünce ayrıldım. 3 ay aynı evin içinde yaşadık ama 3 ayda zindan gibi neler yaşadım. Bir erkeğin bir kadını sürekli sevebilme ihtimali yok gibi geliyor bana. Birini beni sevsin diye utanmasam yalvaracak durumdayım sevgi açlığı yaşıyorum sanırım Allahın izniyle düzelir zamanla. Sorum şu 2.evliliğini yapıp mutlu olan huzurlu yasayan var mı? Nasıl doğru kişi olduğunu anlayabiliyorsunuz. Şuan evlilik gibi bi fikrim yok sadece bilip okuyup eski beni geri kazanmak umutlu bi kadın olmak ıstiyorum 🙏
bu bir sans oyunur ha pazardan secersin ha rasgele alirsin bakarsin ki gene ayni belki mutlu olan vardir ama ben sizin terinizdd olsam hayatimi yasar kimse icin degil kendim icin uasarim yani kendinizi sevinnnn sevinki sizidr baskalari s3vsin

Önce kendini gerçekleştir, önce kendini sev sonra seni seven de olur.Kendine yeni hobi alanları yarat mutlaka yazıldıgın bir kurs bir şeyde karsına birileri cıkar.
Büyük bi holdingde muhasebe işindeyim. Çok oKur cok gezerim bağlama kursuna gidip baglama çalıyorum. Ama başına gelmeyen bunları yaşamayan nasıl bi boşluk bilip anlamıyor maalesef 😐

Merhaba

Buralarda yeniyim
23 yaşındayım 1 evlilik yaptım. Hem psikolojik hem fiziksel şiddet görünce ayrıldım. 3 ay aynı evin içinde yaşadık ama 3 ayda zindan gibi neler yaşadım. Bir erkeğin bir kadını sürekli sevebilme ihtimali yok gibi geliyor bana. Birini beni sevsin diye utanmasam yalvaracak durumdayım sevgi açlığı yaşıyorum sanırım Allahın izniyle düzelir zamanla. Sorum şu 2.evliliğini yapıp mutlu olan huzurlu yasayan var mı? Nasıl doğru kişi olduğunu anlayabiliyorsunuz. Şuan evlilik gibi bi fikrim yok sadece bilip okuyup eski beni geri kazanmak umutlu bi kadın olmak ıstiyorum 🙏
Fotoğraf a bak canım ...benim de ikinci eşim ..ilk eşimi kaybettim. ..yıllarca yalnız yaşadıktan sonra tekrar sevdim ve evlendim...6 yılın içindeyiz şükür dünya iyisi bir eşim var çok hem çok mutluyuz ....neden olmasın ablacim....dilerim mutlu günlerin yakındır ....sevgiler

Fotoğraf a bak canım ...benim de ikinci eşim ..ilk eşimi kaybettim. ..yıllarca yalnız yaşadıktan sonra tekrar sevdim ve evlendim...6 yılın içindeyiz şükür dünya iyisi bir eşim var çok hem çok mutluyuz ....neden olmasın ablacim....dilerim mutlu günlerin yakındır ....sevgiler
Iyi dileklerinizden öperim ❤ çok teşekkür ederim umarım herşey güzel olur🌸

Allah mutluluğunuzu daim etsin bu arada ❤

InsaAllah. Ben zaten kendi ayaklarının üzerinde durabilen mesleği olan bir kadınım. Güçsüz biri asla değilim. Sevgi dışında eksigim yok hamdolsun. Hamileydim dayak yediğim için kanama ile kaybettim düştü. Kurtaramadik
Çocuğunu düşürecek kadar ne yaptı sana pislik adam yaa😱

Ilk evlılıgımde 4.senede ıkıncı evlılıgımde 8. senedeyım. Ilkınden bır oglum var 10 yasına gırecek. Ikıncı evlılıgımde de 2 yasında olan bır oglum var. Mutluyum

İkinci evliliğimi bosandiktan 10 sene sonra yaptım. İlk evliligimden bir kızım var.Kizim 12 yaşında .Ve Allah'a şükür mutluyum.Evlilik icin acele etme.Nasibin gelip seni bulacaktır.

Tek söyleyebileceğim arama yani ben evlenmeliyim, çocuğum olmalı vs. gibi çevre baskılarıyla kuracağınız hayat ilkinden farklı olmayacaktır.😔
Tecrübe konuşuyor şuan. İlk evliliğim 7 ay sürdü aynı evin içinde olmamıza rağmen bu 7 ayın 5 ayı küs 2 ayı annemin evinde geçti. Aldatma ve şiddetti benim yaşadıklarım. 😢Yalancı düzenbazın en önde gideni. Meslektaşız anladığım kadarıyla. Kendi ayakları üzerinde durabilen bir insanım ama o zaman basiretim bağlanmıştı. Normaldeki ben nişanlıyken tekmeyi basmalıydım ona ama yaşamam gerekiyordu.🤔
Sonra ne oldu biliyormusun. Ben bıraktım hayatıma devam ettim. Ve hiç beklemediğim bir kişinin bana olan sevgisiyle toparladım. O kişi şuan eşim 3 yılı bitirdik çok şükür. Bir daha evlenmem diyordum şimdi iyiki diyorum. Bu arada eşimede çok çektirdim. Kuyruğuna basıp durdum sürekli eğer birgün yüzüme vurursa korkum vardı hep. Ama bu hiç olmadı. Yani bana değer verdi, önemsedi.
Dilerim rabbimden sizede mükafatınızı en kısa sürede versin.🤲 Daha yaşınız çok genç ben bunları 30'lu yaşlarımda yaşadım. Sadece dua edin. Hakkımda hayırlısı neyse o olsun diye.

umarim karsina iyi seni seven bir insan cikar mutlu olursun ama bir seyide soylemeden yapamayacagim evet sevmek sevilmek sevildigini hissetmek guzel seyler yasamak her insanin hakki ama kendini kazanman icin bir insanin sevgisine ihtiyacin yok
once kendi kendini sev kendini bulmak icin sen kendine saril kendisine merhamet etmeyene baskalari hic etmiyor

Bence şu an bunları düşünmeyin.
Yasınız evlilik için çok erken.
Hayat hep kötü gitmez Karşınıza iyi biri de Çıkabilir.
Önceki Evliliğin muhasebesini yapıp nerede hata yaptığınızı bulun ki aynı şeyleri bir daha yaşamayın.

X