2 ev geçindirmek

Tek kuruş verme.
Annen baban yardıma muhtaç değil çünkü. Paraları çok ki savuruyorlar.
Ayrıca diğer akrabalar da sizi aptal yerine koyuyor.
Şu yaştan sonra anneni duzeltemezsin.
Ne yapar eder o para yine desenlere harcanir

Bu zinciri kırmak zorundasınız. Yoksa sizde bundan 5 sene sonra geriye baktığınız da elde avuç da hiç birşey olmadan yaşanmış hayat göreceksiniz. Üzgünüm ama hayır demeyi öğrenemedikçe anneniz gibi olacaksınız. Arabanızın anahtarı sizde duracak ve kimseye vermeyeceksiniz.

Araba istenmesi birinden bana çok garip geliyor. Bir yerde bir kaza olsa, içinde ki kişi görünmese, direk araba sahibi zan altında kalır.

Yapabiliyorsan babanı yanına çek. Hatta annenin bile maaşına el konulması lazım. Üzgünüm sülalenin kötüsü, eli maşalısı sen olacaksın. Olmazsan kurtulamazsın. Otur konuş tüm geliri kontrolüne al. ona göre yatırım da gezi de planla. anan tarafını da kov gerekirse eve dama koyma başka çaresi yok. anne-baba sözüne bakmazsa kaç kurtar kendini en azından. Tek çocukları sensin anladığım kadarıyla seni kaybetmeyi de göze almazlar herhalde. Annen tarafı da hesaplamıştır zaten sizin eve 10 bin girdiğini çok görüyorlardır. Annenin çok katı bi şekilde ikna edilmesi lazım. tavırlar da net konacak annen ailesine muhtemel kavga çıkar bunca yıl alışmışlar, kudurmuştan beter olurlar ama başka çözüm yok. kesinlikle taviz verme

Yazımı evli olduğunuzu sanarak yazmışım ama anafikir çok da değişmiyor.Evde kiracıymışsınız gibi bir meblağ verin başka hiçbir şeye karışmayın ya da ayrı eve çıkın.Bence hatta ayrı eve çıkın.Anne babanız biraz da sizden gelecek paraya güvendiklerinden bu kadar rahat savuruolardır.Biraz kendilerini sıkıp geçinmeyi öğrensinler.Çık 1+1eve keyfine bak.Anne baban hariç diğer aile bireylerini de bayramdan bayrama gör.Gerekli tepkiyi göstermezsen ilerde annenden beter olursun.
Ayrıca annen de çok bencil bir kadın.. Çocuğum evlenir gider para biriktirelin demio da aman sakın paranı borca sokma sonra bize bakamazsın dio. Siz kendinizi düşünmezsiniz siizi düşünen yok,haberiniz olsun.
Bize bakamazsın gibi değil de zora düşeriz diyor.

Beni vazgeçiriyor dediği kişi sizsiniz yalnız. Ben araba alacağım bitti. Gidin alın. Neden düşünüyorsunuz? Neden vazgeçiyorsunuz? Ben maaşımla bu ay gittim altın küpe aldım mesela. Canım takmak istedi aldım. Kimseye söylemedim. Aman alma deselerdi de dinlemez yine alırdım. Azıcık kullanın kendi iradenizi. Kocaman insansınız.
Borç olmasın diyor 😔 Alsam bile arabayı da onlara kullandıracak. Ben ehliyet aldım diye yıllardır arabadan korkan teyzem ehliyete yazıldı yani araba almamı da bekliyorlar bir yandan. İki ucu ... değnek malesef😔

Babam pasif bir insan annem baskındır malesef 😔 Borca mecbur gireceğim ama araba alsam araba ananemlerin evinin önünden bana gelmeyecek 4-5 yıl önce bir arabamız vardı dayım her akşam nişanlısını işten aldı işe bıraktı sağolsun😔 dedem de dayımda diğerlerinden araba bile isteyemezler 😔 benden aldığı bir tane çeyrek altını 6yıl vermedi dedem ama diğer teyzemden aldığı milyarları takır takır ödedi 😔 Ailenin şamar oğlanıyız
Vermeyin. Aktif şekilde kullanın isteyene de vermeyin. 6 yıldır araba kullanıyorum etrafımda bir kere versem sonu gelmez şekilde isteyecek insanlar var; babam ve abim hariç (onlar da asla suistimal edemez) kimseye araba vermedim, vermem. Bakkala markete heryere de arabayla giderim, iyi bişey değil ama boş durması sıkıntı olacaksa bu şekilde kullanın derim...

Vermeyin. Aktif şekilde kullanın isteyene de vermeyin. 6 yıldır araba kullanıyorum etrafımda bir kere versem sonu gelmez şekilde isteyecek insanlar var; babam ve abim hariç (onlar da asla suistimal edemez) kimseye araba vermedim, vermem. Bakkala markete heryere de arabayla giderim, iyi bişey değil ama boş durması sıkıntı olacaksa bu şekilde kullanın derim...
Öyle olunca annem kavga çıkartır beni kararlı görüncede ağlamaya başlar 😔

Düşünmesi önemli değil canım. Paraya güvenip gizlice kredi çekip onlara veriyor😔
Ne bir de kredi mi.... yarın bi gün milletin çoluğunun çocuğunun derdine anan kredi çeker sen kefilsin zaten. Bir an evvel ağlasa da zırlasa da akıllanması lazım. O yaş kadınlar ağlamayı koz da yapıyo zaten şu anki hali ağlanacak. Bırak ağlasın sonunuz iyi olsun. Deden tarafı sizi paravan yapmış başkalarına yediriyor annenin paralarını. yoksa yaşlı insanın ihtiyacından ne olacak. dedenler kime destek oluyorlarsa onların lüksüne gidiyor senin babanın annenin parası...

Borç olmasın diyor 😔 Alsam bile arabayı da onlara kullandıracak. Ben ehliyet aldım diye yıllardır arabadan korkan teyzem ehliyete yazıldı yani araba almamı da bekliyorlar bir yandan. İki ucu ... değnek malesef😔
O zaman hemen 1+1 ev alın ve taşının. İçinde kiracısı olan 1+1 ev de alabilirsiniz. Böylece biz oturalım da demezler.

X