- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
- Konu Sahibi HepBaharOlsa
-
secret'ı okudunmu ? Ne alaka diceksin şimdi ama benm kız kardeşimde zayıftı 20 yaşında şuan bi ara secret i okudu ve şuan herşeyin düşünceyle ve hissetmekle alakalı olduğunu düşünüyo mesela iştahsızlığında 4 kilo fln aldı o acaip yemek yiyo şuan. ben iştahım yok dediğimde yok değil var diceksin böyle düşünceksin fln diyo. bende okumadım kitabı ama her konuda olumlu düşünmek lazımmış olmasını istiyosan. En kısa zamanda başlıcam kitaba kardeşimde işe yaradıına göre bendede yarar diye düşünüyorum. Hem insanın hayata bakış açısını değiştiriyomuş :/
secret'ı okudunmu ? Ne alaka diceksin şimdi ama benm kız kardeşimde zayıftı 20 yaşında şuan bi ara secret i okudu ve şuan herşeyin düşünceyle ve hissetmekle alakalı olduğunu düşünüyo mesela iştahsızlığında 4 kilo fln aldı o acaip yemek yiyo şuan. ben iştahım yok dediğimde yok değil var diceksin böyle düşünceksin fln diyo. bende okumadım kitabı ama her konuda olumlu düşünmek lazımmış olmasını istiyosan. En kısa zamanda başlıcam kitaba kardeşimde işe yaradıına göre bendede yarar diye düşünüyorum. Hem insanın hayata bakış açısını değiştiriyomuş :/
slm chinchin nasılsın?
bugün yediklerim
sabah kahvaltı yaptım..
sonraa sırayla :)
dürüm et döner
Eki Görüntüle 294931
ayranla birlikte
Eki Görüntüle 294932
double cheeseburger menu
Eki Görüntüle 294933
birkaç tane ıspanaklı börek
Eki Görüntüle 294935
Kizlarr, ben cok yavas yemek yiyorum, bu durumu nasil duzeltebiliriiiim:44:
ya bu resim işi çok iyi olmuş..görünce iştahım açıldı ...bugün yediklerime gelince saat 10 gibi börek,1 tane biber dolma,akşam yemekte biraz mantar sote.az öncede patates cipsi yedim..bebe bisküvisiyle mama yapıp yicem yatmadan önce ....biliyorum daha çok yemek lazım((
bende katılmak istiyorum kızlaaarboyum 1.63 kilom 48 hedefimde 53
ben yemek yersem kilo alabilen biiriyim iştahlıyımdırda ama ben malesef lokanta yemeklerını seviyorumhergün döner yesem kebap yesem lahmacun beyti bak ben nası 100 kilo oluyorum [/QUOTE
Kilo almak istiyorsan lokanta yemegi ev yemegi demeyeceksin ne bulursan onu yiyeceksin istahliymissinda degerlendirmelisin biz yiyebilmek icin neler yapiyoruz
bende öyle zaten o yuzden kılo almıyoruz hızlı yıyenler doyduklarını anlamıyoken bız bı lokmayı uc kere cıgnerken buyuyor agzımızdaKizlarr, ben cok yavas yemek yiyorum, bu durumu nasil duzeltebiliriiiim:44:
bende katılmak istiyorum kızlaaarboyum 1.63 kilom 48 hedefimde 53
ben yemek yersem kilo alabilen biiriyim iştahlıyımdırda ama ben malesef lokanta yemeklerını seviyorumhergün döner yesem kebap yesem lahmacun beyti bak ben nası 100 kilo oluyorum
gnydnn kızlar :)) bugn 2 poğaça 1 yumurta yedim kahwaltıda ama pekmezimi yemeği unuttum maalesefnys şimdi yicem sonrada kendime bi çay koyim hesaplar beni bekler
bende yavaş yiyorum çok ama benimki çok konuşmaktan yemek yerken sürekli bişeyler anlatıyorum konuşuyorum 2 saatte bitiyor yemek ne yapim sofrada sohbet etmeyi seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?