• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2. Etap Kilo Alma Yarışması Başlıyor

bende :2:
iş yerınde az bıraz sorun gıbı bısı oldu uyarı aldım
yemege yansıdı aynen hemen

benmde yokk :43: walla iş arkadaşlarım höpür höpür yiyolar nasıl özeniyorum onlara yaa. ztn 1,5 kilo alıştım onuda vericem yemezsem :18:

benim iş arkadaşlarımda çok yiyo anlamıyorum ben neden yiyemiyorum.. onlar bol bol yerken ben mıymıymıy başkalarının iştahı bile kaçar benim yanımda :25: başkaları nasıl bu kadar iştahlı neden ben deqilimmmmmmm :43:
canım sen almışsın ye onu bari vermeeee :50:

biz bi sorun olunca yiyemiyoruz ama bazı insanlar sinirden yiyolar anlamış değilim :52:

evt bi arkadaşım evli evliliğinde sorunlar var sinirdenyiye yiye 11 kilo aldı yaaa şimdide rejim yapmaya çalışıyo ama elimde değil sinir oldummu yiyorum diyo nasıl oluyo ben tek şeye kızsam 3 gün yiyemiyorum :50: yok ya bizim gibi mıymıylara müstahak bu zayıflık. ben bide kendi derdimi geçtim milletin derdine bile takar oldum deli gibi :53:

bu arada öğle yemeğinde tek pidenin yarısını yiyebildim şimdide bitane caramio çikolata yedim 1 bardakta kola içtim inş akşama bol bol yerim umutlarım tükenmiyo hiç :27:

SABAH

1 kaç tane ıspanaklı börek yedim

ÖĞLEN

Izgara tavuk, patates püresi, kabak püresi, 1 tane minik içli köfte, biraz salata, 1 adet baklava, 2-3 dilim ekmek

AKŞAM

Ispanaklı börekleer yine :)) patates kızartması, biber kızartması, 1 minik dilim ekmek, 1 bardak kola

GECE yemeyi planladıgım

1-2 tane tereyağlı çörek, 2 kaşık pekmez, 1 tane meyveli yogurt :39:

ben bu gidisle kilo alamayacagim tek basima olunca hep basit yemekler yapiyorum et felanda yiyemiyorum türk marketine gitmek zamanimi aliyor dondurucumda yok offffffffoffffffffffff

evt bi arkadaşım evli evliliğinde sorunlar var sinirdenyiye yiye 11 kilo aldı yaaa şimdide rejim yapmaya çalışıyo ama elimde değil sinir oldummu yiyorum diyo nasıl oluyo ben tek şeye kızsam 3 gün yiyemiyorum :50: yok ya bizim gibi mıymıylara müstahak bu zayıflık. ben bide kendi derdimi geçtim milletin derdine bile takar oldum deli gibi :53:

gerçekten çok ilginç ya o sinirden yiyo ama bizzzzz :25: bende bişiye üzülünce günlerce yiyemiyorum.. napmamız lazım bilmiyorumki ama bu durumdan sıkıldım artık.. bence kendi derdine bak canım zaten derdimiz büyük

sabah 1 tane çikolatalı kruvasan ve bol şekerli çay
öğle yemeğinide saymasamda olur yemedim gibi bişi
akşam 2 tabak ev makarnası taze fasulye ve bi sürü ekmek
üstünede tatlı
bu bile çok benim için bakalım hergün biraz daha fazla yemeye çalışcam

sabah 2 kepçe mercımek corbası bıraz ekmek

öğlen bi tabak sulu köfte biraz ekmek

okulda bi hamburger

aksam yine sulu köfte 1.5 tabak, ekmek, biraz cıgkofte, bı tane tatlı yedim:52:

Listeye isminizi ekleyebilirim,
yarin ilk haftamiz bitmis bulunuyor ve herkes yeni kilosunu ozel mesaj ile bana bildirecek,
siz 1 hafta gecikmis olcaksiniz, kilonuzu sabit yazabilirim.
Bana boyunuzu, kilonuzu ve hedefinizi yazarsaniz isminizi ekleyebilirim.
Afiyetli, bol kalorili gunler diliyoruum:16:

^Haklisin sekeriim, hayalini kurmak bile guzeeel yaaa:16:
Ins kilolar gobisime gelmez, kilo alirken bunada dikkat etmeliyiz.

her aksam uyumadan karin hareketleri yap ben günlük yapiyorum yurtta herkess gülüyor bana kilo almak icin bu kadar ugrastigimi duyunca keske senin gibi derdimiz olsa diyorlar bende achh keskeee sizden söyle bi 10 kilo alabilsem diyorum
hic moralimi bozmayacagim bazi zamanlar olacak bir hafta icinde 100 gr bile alamayacagim olsunnn sabirli olacagim yaza kadar alacam bu kilolari yavas yavas migdemi geniste genisleteee :))

Back