2. Etap Kilo Alma Yarışması Başlıyor

Arkadaslar bugun son isimleri ekleyecegim.
Ve bugunden itibaren yemeye baslayiiin, Pazar gunu ozel mesajla kilolarinizi yaziin,
Kim bu haftanin galibi gorcez bakaliim.

KIZLAR DÜN BOYUMLA KİLOMU YAZMAYI UNUTMUŞUM. BIYUM 1,60 KİLOM MAALESEFKİ 40,6 HEDEF KİLOM 48 BU ARALAR MORALLERİM ÇOK İYİ İNŞ BU SEFERKİ YARIŞMADA KİLO ALABİLİRİM

Bu arada bugn yediklerim şunlar;
sabah aç karnına 2 yemek kaşığı harnut pekmezi
kahvaltıda çeyrek sucuklu kaşarlı tost
öğlen tek kıymalı yumurtalı pide
akşamüstü 1 dilim yaş pasta
1 adet kutu kola

şimdilik bu kadar hada erken devam etmeye çalışacağım :)
bu arada günde 2 kere fln da pekmezli yoğurt yemeyi düşünüyorum sabah yediğim pekmez haricinde

Arkadaslar bugün neler yediniz ictiniz ?? sabah 8 de misir gevregi yedim 9.54 tost ekmegi öglen börek yedim bir adet muz aksama türlü yaptim bol ekmekli kocaaa bir tabagi migdeye indirdimmmm :))) üstüne cevizli kaynar ictim 50 gr cikolata yedim simdi sirada meyve var yatmadan kek ve meyve suyu icecegimmm ins topak topak et olur :)

[ı]arkadaşlar bende katılmak istiyorum boyum 1.55 kilom 40 ama hiç iştahım yok nasıl kilo alcam bilmiyoum [/ı]
bendede iştah sorunu vardı sabhları aç karnına 2 yemek kaşığı harnut pekmezi yiyorum acaip acıktırıyo tavsiye ederim sanada :) hatta kahwaltı yapmadım daha gideym 2 kaşık pekmezimi yiyeyim

çalışan kişiler sabah kahvaltısında ne yemelıyız ?
dün aksam iş cıkısı yolda 20 adet bebe bisküvüsü yedim
iştahımı kapadı bu sabaha kadar bısı yemedım bu sabahta cok ıstahsız sekılde ıkı adet pogca
ne olcak boyle ya
cıps cıkolata falan yerım ama yemekle ne bılım

bende çalışıoyorum düzensiz beslenmemden dolayı böle kilo verdim ztn ben 49 kilo ffalandım. şimdi bizim işyernde mutfak var dolaba pekmezimi koydum sabh geliyorum 9,30 gibi işyerine. 2 kaşık pekmezi yiorum sonra odama gelip çayla birlikte simit yada börek fln yiyorum ztn pekmez yediğim için sabh 12,30 gibi hemen acıkıyorum. Pizza gibi bişeyler yiyorum. Akşam üzei yaş pasta sölüyorum dilim onu yiyorum bisküvi fln atıştırıyorum akşam evde yemek yiyorum bol ekmekle. Yatmadan öncede 1 muz süt yada meyve suyu atıştırıyorum bişeyler işte ne bulursam :) bu arada 2 haftada 1,5 kilo almışım mutluyum :)

cok guzell bizimde işyerinde mutfak var ama ben boyle seyler yapmıyorum sabah pocga sımıt vs oglen ogle yemegı , arada bisküvi filan yemıyorum bırde yemeklerde ekmek yemekte şişiriyormus ben cok ekmek yerım bandıra bandıra ama hıc kılo alamam ya
bır tek gebeyken aldım oda iğne ilac sonrada fazlasını verdım dahada alamadım
ben pek ınanmıyorum alacagıma yahu hatlarım meydana cıksın ıstıyorum gece yatarken cıcıbebelı yıyorum sutle düzene oturtmam gerek

bendede iştah sorunu vardı sabhları aç karnına 2 yemek kaşığı harnut pekmezi yiyorum acaip acıktırıyo tavsiye ederim sanada :) hatta kahwaltı yapmadım daha gideym 2 kaşık pekmezimi yiyeyim

bende 3 sabahtır üzüm pekmezi yiyorum ama pek bi faydası olmadı sanki harnut pekmezini yeni duydum canım.. acıktırıyosa bende alıyım

Beni aşırı acıktırıyo :) bide 1,5 kilo almışım ya gaza geldim acaip demekki uğraşlarım boşa gitmiyomuş deyip daha bi iştahlı yiyorum

oo sen ii yiyosun bende öyle yesem daha ne isterimki.. bende çalışıyorum ama yorgunluktan iştahım kalmıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…