- Konu Sahibi HepBaharOlsa
-
insallah alacagiz kilolari pes etmemek lazim durmak yok sadece yemek yemekkkkkkk :)))inşallah kilo alırız arkadaşlarrrr.bu arada herkeze başarılar arkadaşlar.kilo alsam ah ahhhhhhhhhhh
bendede iştah sorunu vardı sabhları aç karnına 2 yemek kaşığı harnut pekmezi yiyorum acaip acıktırıyo tavsiye ederim sanada :) hatta kahwaltı yapmadım daha gideym 2 kaşık pekmezimi yiyeyim[ı]arkadaşlar bende katılmak istiyorum boyum 1.55 kilom 40 ama hiç iştahım yok nasıl kilo alcam bilmiyoum[/ı]
çalışan kişiler sabah kahvaltısında ne yemelıyız ?
Dün aksam iş cıkısı yolda 20 adet bebe bisküvüsü yedim
iştahımı kapadı bu sabaha kadar bısı yemedım bu sabahta cok ıstahsız sekılde ıkı adet pogca
ne olcak boyle ya
cıps cıkolata falan yerım ama yemekle ne bılım
bende çalışıoyorum düzensiz beslenmemden dolayı böle kilo verdim ztn ben 49 kilo ffalandım. şimdi bizim işyernde mutfak var dolaba pekmezimi koydum sabh geliyorum 9,30 gibi işyerine. 2 kaşık pekmezi yiorum sonra odama gelip çayla birlikte simit yada börek fln yiyorum ztn pekmez yediğim için sabh 12,30 gibi hemen acıkıyorum. Pizza gibi bişeyler yiyorum. Akşam üzei yaş pasta sölüyorum dilim onu yiyorum bisküvi fln atıştırıyorum akşam evde yemek yiyorum bol ekmekle. Yatmadan öncede 1 muz süt yada meyve suyu atıştırıyorum bişeyler işte ne bulursam :) bu arada 2 haftada 1,5 kilo almışım mutluyum :)
bendede iştah sorunu vardı sabhları aç karnına 2 yemek kaşığı harnut pekmezi yiyorum acaip acıktırıyo tavsiye ederim sanada :) hatta kahwaltı yapmadım daha gideym 2 kaşık pekmezimi yiyeyim
bende çalışıoyorum düzensiz beslenmemden dolayı böle kilo verdim ztn ben 49 kilo ffalandım. şimdi bizim işyernde mutfak var dolaba pekmezimi koydum sabh geliyorum 9,30 gibi işyerine. 2 kaşık pekmezi yiorum sonra odama gelip çayla birlikte simit yada börek fln yiyorum ztn pekmez yediğim için sabh 12,30 gibi hemen acıkıyorum. Pizza gibi bişeyler yiyorum. Akşam üzei yaş pasta sölüyorum dilim onu yiyorum bisküvi fln atıştırıyorum akşam evde yemek yiyorum bol ekmekle. Yatmadan öncede 1 muz süt yada meyve suyu atıştırıyorum bişeyler işte ne bulursam :) bu arada 2 haftada 1,5 kilo almışım mutluyum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?