- 30 Mayıs 2013
- 347
- 139
- 323
Merhabalar can anneler... Benim 1tane özel oglum var. Görme engelli. Ve konuşamıyor. Uzun yıllar tedavi oldu. Hala kontrolleri devam. Göz kanseri idi. Görmeyi sonradan kaybetti. Konuşmayida başaramadı. Ama bizim meleğimiz oldu. Ömrümüzü ona adadik. Rabbimin emaneti dedik. Başka çocuk istemedik genetik riskinden dolayı. Genetik çıkmadı ama vardi riski. Derken hamile olduğumu ogrendim. Bize büyük sürpriz oldu. Hem sevindik. Hem korktuk. Bir daha o tedavi yollari olacakmi diye şuan sağlıklı kesin bir sorun var diyemiyoruz. Dogunca belli olacak. Ama ben hamileligimi söyleyince hep inşallah kızın olur dediler... Hem sana destek hem oğluna merhametli olur dediler. Ve bugün bir oğlumun daha olacağını öğrendim. Üzülmedim hiç önce sağlık bizim için... Ama hala kızın olsaydi diyen var. Yaa bu merhamet erkekte olmazmi. Abisinin elini tutup götürmezmi... Biz ona baksin diye daha dogmayan oğluma sorumluluk veremeyizki ama kardestir. En büyük destektir düştüğünde yanindadir. Parka gideriz tek oynar oglum. Nereye gitsek yanimizda oturur. Belki kardeşi alir da yanına götürür oynarlar diye düşündüm. Ama kız erkek farkı olurmu bunun bilemiyorum. Belki de sizlerden iyi birsey duymak için yazdim... Tek duam birbirlerini çok sevmeleri ve değer vermeleri.