Benim ilk tedavimde iki transfer edildi ikisi de tuttu. Şimdi ikizlere hamileyim çok şükürMerhaba ben 35 yaş altındayım ve ilk tüp bebek denemem kimyasal gebelik olarak sonuçlandı. Şimdi 2.denememi yapacağım. Bahçeci tüp bebek merkezinde tedavi görüyorum. 2 embriyo transfer olmak istiyorum henüz doktorumla görüşmedim ama benim gibi olup doktoru 2 embriyo transferini kabul eden var mı ?
OBenim ilk tedavimde iki transfer edildi ikisi de tuttu. Şimdi ikizlere hamileyim çok şükür
Ama ikiz gebelik risk diye çoğu doktor kabul etmiyor. Ben Acıbadem'de tedavi oldum bu arada doktor bana bırakmıştı.
Benim ilk tedavimde iki transfer edildi ikisi de tuttu. Şimdi ikizlere hamileyim çok şükür
Ama ikiz gebelik risk diye çoğu doktor kabul etmiyor. Ben Acıbadem'de tedavi oldum bu arada doktor bana bırakmışt
Evet 35 altıyım. Bi danışın doktorunuza hayırlısı olsun inşallahPeki sende 35 yaş altı mısın ne güzel ya inşallah benim doktorumda kabul eder
İnşallah amin çok sağol umut oldun bana çok teşekkürler Allah razı olsunEvet 35 altıyım. Bi danışın doktorunuza hayırlısı olsun inşallah
Merhaba hangi hekime gitmistinizEvet 35 altıyım. Bi danışın doktorunuza hayırlısı olsun inşallah
Bülent TıraşMerhaba hangi hekime gitmistiniz
Acaba bulent trasda kac para tuttu tup bebekBülent Tıraş
Sadece işlem ücretleri 14 bin tuttu bizimAcaba bulent trasda kac para tuttu tup bebek
Doktorunuz kimdi?Merhaba ben 35 yaş altındayım ve ilk tüp bebek denemem kimyasal gebelik olarak sonuçlandı. Şimdi 2.denememi yapacağım. Bahçeci tüp bebek merkezinde tedavi görüyorum. 2 embriyo transfer olmak istiyorum henüz doktorumla görüşmedim ama benim gibi olup doktoru 2 embriyo transferini kabul eden var mı ?
Merhaba bahcecide tedavi gordum ilk iki denememde tek embryo simdi 3. Yapilack ozmn cift olacak nasipseMerhaba ben 35 yaş altındayım ve ilk tüp bebek denemem kimyasal gebelik olarak sonuçlandı. Şimdi 2.denememi yapacağım. Bahçeci tüp bebek merkezinde tedavi görüyorum. 2 embriyo transfer olmak istiyorum henüz doktorumla görüşmedim ama benim gibi olup doktoru 2 embriyo transferini kabul eden var mı ?
Doktorunuz kimdi buaradaPeki sende 35 yaş altı mısın ne güzel ya inşallah benim doktorumda kabul eder
Dondurulmuş embriyo transferimi olacak canim? Benim dr umda berfu demir bahcecideMerhaba bahcecide tedavi gordum ilk iki denememde tek embryo simdi 3. Yapilack ozmn cift olacak nasipse
Evet insallah onumuzdeki ay ebru hoca istnbul,)Dondurulmuş embriyo transferimi olacak canim? Benim dr umda berfu demir bahcecide
İns bu defa tutar canimmEvet insallah onumuzdeki ay ebru hoca istnbul,)
Insallah sizin ne zmn transferİns bu defa tutar canimm
Ben daha baslamadim, benimki uzun protokol.mart-nisan gibi baslarim muhtemelen. Allah tum bekleyen&isteyen&ugras verenlere anne-baba olmayi nasip etsin ins.Insallah sizin ne zmn transfer
Amin insallah hepimizin yuzunu guldursun RabbimBen daha baslamadim, benimki uzun protokol.mart-nisan gibi baslarim muhtemelen. Allah tum bekleyen&isteyen&ugras verenlere anne-baba olmayi nasip etsin ins.Maddi manevi zorlayici bir surec çunku
Evet dondurulmuşDondurulmuş embriyo transferimi olacak canim? Benim dr umda berfu demir bahcecide