2 embriyo transferi sonrası Olumlu ya da olumsuz sonuç alan arkadaşlar var mı aramızda?

Hzl07

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2021
356
112
53
26
Merhabalar 25 yaşındayım 4 gün önce embriyo 2 transferim oldu gebelik adına hiçbir belirtim yok olanlar da gitti bu şekilde 2 embriyo transferi yapıp olumlu sonuç alan var mı aramızda gerçekten konuşmaya ihtiyacım var Şimdiden çok teşekkür ediyorum

Benim 29 martta çift embriyo transferi oldu bir tanesi tuttu pozıtıf sonucu aldım ama henüz keseyi görmedim benim 6. Güne kadar hiç belirtim yoktu

Benim ilk denemem de çift embriyo transferi oldum bütün belirtiler vardı. Batmalar, kasık ağrıları, bel ağrıları. Ama direkt negatif çıktı. Belirti olmayıp pozitif gören çok insan var. Her insanın bünyesi farklı işte. Bunda da hiç belirtim yok bekliyorum sonucu umarım güzel sonuçlar gelir

Evet sizin dediğiniz gibi çoğu kişinin transfer sonrası belirtisi olmadığı yönünde ama insan korkuyor olup olmadığına dair Umarım ben de pozitif görürüm hayırlısı

Benim 29 martta çift embriyo transferi oldu bir tanesi tuttu pozıtıf sonucu aldım ama henüz keseyi görmedim benim 6. Güne kadar hiç belirtim yoktu
Ne güzel sizin adınıza çok sevindim Umarım keseyide görmek nasip olur ki zaten daha yeni 17 gün olmuş görürsünüz hayırlısıyla Darısı benim başıma

Elim çarptı
konuya girdim bende anne olmayı 4 gözle bekliyenlerdenim rabbim olumlu sonuç almayı nasip etsin canım benim dua edicem senin için

Elim çarptı
konuya girdim bende anne olmayı 4 gözle bekliyenlerdenim rabbim olumlu sonuç almayı nasip etsin canım benim dua edicem senin için
Allah razı olsun Rabbim isteyen bütün annelere anneliği hak eden annelere bu güzel mucize ile müjdelendirsin hiçbir annenin kucağı Boş kalmasın hayırlı evlat olmaları dileğiyle inşallah

Canım bende 28 martta iki embriyo transfer oldum benim de hiç belirtim yoktu. O yüzden belirti arama. Hala hiçbir şeyim yok hatta

Canım bende 28 martta iki embriyo transfer oldum benim de hiç belirtim yoktu. O yüzden belirti arama. Hala hiçbir şeyim yok hatta
Ya çok mutlu oldum inan hiçbir belirtim yok yani normal günlerden daha dincim desem yeridir sadece birazcık iştahım arttı bilmiyorum psikolojik de olabilir onun haricinde hiçbir şey yok Peki sen transfer sonrası dikkat ettiğin şeyler nelerdir mesela ne yaptın Ne yedin Ne içtin ve evde hiç idrar testi yaptın mı Yaptıysan kaçıncı gün yaptın

Benim 3. Denememde tuttu canım. İlk iki denememde çok dikkat etmiştim beslenmeme uyku düzenime her şeyime. İkisi de tutmadı. Hatta onlarda bel ağrım felan çoktu. Ben hep belirti heralde diye düşünmüştüm. Gün sayardım test günü gelsin diye. Evde de yapmışım idrar testi felan. Ama asla önermiyorum sakın yapma. Dayan test gününe kadar. Negatif olunca çok üzülüyor çünkü insan. En azından test günü negatifse bile o gün öğrenir o gün üzülürsün diğer türlü hep acaba pozitife döner mi düşüncen oluyor kendi kendini yiyip bitiriyorsun.
Bu denememde ise açıkçası pek umudum yoktu hevesm hep kursağımda kalmıştı öncesinde açıkçası. Hatta denemeyecektim de eşim deneyelim dedi öylelikle doktora gitmiştim. Öyle dikkat felan etmedim beslenmeme vs. Sadece yine ağır iş felan yapmadım. Kafama hiç takmadım beklentim yoktu zaten negatif olur yine diye. Rahattım yani kafa olarak. Sonrasında test günümde kan verdim ve pozitif gördüm sevinçten uçtum tabi bence tamamen rahat olmak da bitiyor stres olmayınca bebiş de tutunuyor sanırım. Ben şimdi pozitif olmasını o rahatlığıma veriyorum. Bir de en son denemede iki transfer edilmişti. Onun da rahatlığı vardı belki üstümde.
İnşallah senin de pozitif olur duam seninle

Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin peki iki embriyor transferim yapıldı yapıldıysa ikisi de mi tuttu
Biri tuttu galiba. Daha çok yeni zaten. Tutmasıyla bitmiyormuş hep bi endişe hali. Acaba kese olacak mı kese olsa bebek olacak mı içinde felan felan Daha kese için bugün gittim bugün tek kese gözüktü

Biri tuttu galiba. Daha çok yeni zaten. Tutmasıyla bitmiyormuş hep bi endişe hali. Acaba kese olacak mı kese olsa bebek olacak mı içinde felan felan Daha kese için bugün gittim bugün tek kese gözüktü
Ya senin adına çok sevindim Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına alman dileğiyle yani çok böyle kafaya takıyormuşum gibi değilim aslında heyecanla basmıyor Ama merak ediyorum oldu mu acaba olmadı mı diye onu haricinde böyle strese sokmuyorum kendimi olursa olur olmazsa olmaz Takdiri ilahi test vereceğim gün bunun garantisini veremiyorum kendime Muhtemelen çok heyecanlanacağım zaman her şeyin ilacı şunun şurasında 6 gün kaldı bakalım umarım Ben de senin gibi mutlu güzel sonuçlarla karşılaşırırım

ayy inşallah canım güzel haberlerini duymak nasip olsun bize de
Az kalmış günün dayan azcık daha güzel düşün oyalanacak şeyler bul evde kendine vakit geçer hemencecik

Benim de iki olmuştu oğlum doğdu çok şükür şimdi diye iki verilecek eğer uygun olursa. Bu şefe korkuyorum ama ikiz olmasından . İlkinde istiyordum ama şimdi ikiz olursa 3 çocuk zorlar bizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…