Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim 29 martta çift embriyo transferi oldu bir tanesi tuttu pozıtıf sonucu aldım ama henüz keseyi görmedim benim 6. Güne kadar hiç belirtim yoktuMerhabalar 25 yaşındayım 4 gün önce embriyo 2 transferim oldu gebelik adına hiçbir belirtim yok olanlar da gitti bu şekilde 2 embriyo transferi yapıp olumlu sonuç alan var mı aramızda gerçekten konuşmaya ihtiyacım var Şimdiden çok teşekkür ediyorum
Evet sizin dediğiniz gibi çoğu kişinin transfer sonrası belirtisi olmadığı yönünde ama insan korkuyor olup olmadığına dair Umarım ben de pozitif görürüm hayırlısıBenim ilk denemem de çift embriyo transferi oldum bütün belirtiler vardı. Batmalar, kasık ağrıları, bel ağrıları. Ama direkt negatif çıktı. Belirti olmayıp pozitif gören çok insan var. Her insanın bünyesi farklı işte. Bunda da hiç belirtim yok bekliyorum sonucu umarım güzel sonuçlar gelir
Yaa güzel hayırlı olsun Sağlıklı kucağına alman dileğiyle Darısı benim başıma hayırlısıyla inşallahben oldum bir tanesi tuttu
Ne güzel sizin adınıza çok sevindim Umarım keseyide görmek nasip olur ki zaten daha yeni 17 gün olmuş görürsünüz hayırlısıyla Darısı benim başımaBenim 29 martta çift embriyo transferi oldu bir tanesi tuttu pozıtıf sonucu aldım ama henüz keseyi görmedim benim 6. Güne kadar hiç belirtim yoktu
Elim çarptıMerhabalar 25 yaşındayım 4 gün önce embriyo 2 transferim oldu gebelik adına hiçbir belirtim yok olanlar da gitti bu şekilde 2 embriyo transferi yapıp olumlu sonuç alan var mı aramızda gerçekten konuşmaya ihtiyacım var Şimdiden çok teşekkür ediyorum
Allah razı olsun Rabbim isteyen bütün annelere anneliği hak eden annelere bu güzel mucize ile müjdelendirsin hiçbir annenin kucağı Boş kalmasın hayırlı evlat olmaları dileğiyle inşallahElim çarptı
konuya girdim bende anne olmayı 4 gözle bekliyenlerdenim rabbim olumlu sonuç almayı nasip etsin canım benim dua edicem senin için
Canım bende 28 martta iki embriyo transfer oldum benim de hiç belirtim yoktu. O yüzden belirti arama. Hala hiçbir şeyim yok hattaMerhabalar 25 yaşındayım 4 gün önce embriyo 2 transferim oldu gebelik adına hiçbir belirtim yok olanlar da gitti bu şekilde 2 embriyo transferi yapıp olumlu sonuç alan var mı aramızda gerçekten konuşmaya ihtiyacım var Şimdiden çok teşekkür ediyorum
Ya çok mutlu oldum inan hiçbir belirtim yok yani normal günlerden daha dincim desem yeridir sadece birazcık iştahım arttı bilmiyorum psikolojik de olabilir onun haricinde hiçbir şey yok Peki sen transfer sonrası dikkat ettiğin şeyler nelerdir mesela ne yaptın Ne yedin Ne içtin ve evde hiç idrar testi yaptın mı Yaptıysan kaçıncı gün yaptınCanım bende 28 martta iki embriyo transfer oldum benim de hiç belirtim yoktu. O yüzden belirti arama. Hala hiçbir şeyim yok hatta
inşallahhhhh çok teşekkür ederim, bir an önce bebişinize kavuşacağınıza eminimYaa güzel hayırlı olsun Sağlıklı kucağına alman dileğiyle Darısı benim başıma hayırlısıyla inşallah
Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin peki iki embriyor transferim yapıldı yapıldıysa ikisi de mi tuttuCanım bende 28 martta iki embriyo transfer oldum benim de hiç belirtim yoktu. O yüzden belirti arama. Hala hiçbir şeyim yok hatta
Amin canım amin Gerçekten bu dualara çok ihtiyacım var Rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın bizlerikini deinşallahhhhh çok teşekkür ederim, bir an önce bebişinize kavuşacağınıza eminim
Benim 3. Denememde tuttu canım. İlk iki denememde çok dikkat etmiştim beslenmeme uyku düzenime her şeyime. İkisi de tutmadı. Hatta onlarda bel ağrım felan çoktu. Ben hep belirti heralde diye düşünmüştüm. Gün sayardım test günü gelsin diye. Evde de yapmışım idrar testi felan. Ama asla önermiyorum sakın yapma. Dayan test gününe kadar. Negatif olunca çok üzülüyor çünkü insan. En azından test günü negatifse bile o gün öğrenir o gün üzülürsün diğer türlü hep acaba pozitife döner mi düşüncen oluyor kendi kendini yiyip bitiriyorsun.Ya çok mutlu oldum inan hiçbir belirtim yok yani normal günlerden daha dincim desem yeridir sadece birazcık iştahım arttı bilmiyorum psikolojik de olabilir onun haricinde hiçbir şey yok Peki sen transfer sonrası dikkat ettiğin şeyler nelerdir mesela ne yaptın Ne yedin Ne içtin ve evde hiç idrar testi yaptın mı Yaptıysan kaçıncı gün yaptın
Biri tuttu galiba. Daha çok yeni zaten. Tutmasıyla bitmiyormuş hep bi endişe hali. Acaba kese olacak mı kese olsa bebek olacak mı içinde felan felan Daha kese için bugün gittim bugün tek kese gözüktüRabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin peki iki embriyor transferim yapıldı yapıldıysa ikisi de mi tuttu
Ya senin adına çok sevindim Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına alman dileğiyle yani çok böyle kafaya takıyormuşum gibi değilim aslında heyecanla basmıyor Ama merak ediyorum oldu mu acaba olmadı mı diye onu haricinde böyle strese sokmuyorum kendimi olursa olur olmazsa olmaz Takdiri ilahi test vereceğim gün bunun garantisini veremiyorum kendime Muhtemelen çok heyecanlanacağım zaman her şeyin ilacı şunun şurasında 6 gün kaldı bakalım umarım Ben de senin gibi mutlu güzel sonuçlarla karşılaşırırımBiri tuttu galiba. Daha çok yeni zaten. Tutmasıyla bitmiyormuş hep bi endişe hali. Acaba kese olacak mı kese olsa bebek olacak mı içinde felan felan Daha kese için bugün gittim bugün tek kese gözüktü
ayy inşallah canım güzel haberlerini duymak nasip olsun bize deYa senin adına çok sevindim Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına alman dileğiyle yani çok böyle kafaya takıyormuşum gibi değilim aslında heyecanla basmıyor Ama merak ediyorum oldu mu acaba olmadı mı diye onu haricinde böyle strese sokmuyorum kendimi olursa olur olmazsa olmaz Takdiri ilahi test vereceğim gün bunun garantisini veremiyorum kendime Muhtemelen çok heyecanlanacağım zaman her şeyin ilacı şunun şurasında 6 gün kaldı bakalım umarım Ben de senin gibi mutlu güzel sonuçlarla karşılaşırırım
Amin güzel haberlerini burda paylaşman dileğiyleAllah razı olsun Rabbim isteyen bütün annelere anneliği hak eden annelere bu güzel mucize ile müjdelendirsin hiçbir annenin kucağı Boş kalmasın hayırlı evlat olmaları dileğiyle inşallah