hayırlısı olsun canm zaten kısmetinizde ne varsa o gelir sizi bulur :)Yok gorusemedim canım esim erkek için o dedi mavi ya neyse birde groupan diye sitede var sıfır cokta güzel gibi ne biliyim ihtiyacımızda var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayırlısı olsun canm zaten kısmetinizde ne varsa o gelir sizi bulur :)Yok gorusemedim canım esim erkek için o dedi mavi ya neyse birde groupan diye sitede var sıfır cokta güzel gibi ne biliyim ihtiyacımızda var
aaaa suan cok saskinim...bunlar 16 yasinda boyleyse ilerde nasil olurlar ya yazik gunah insanlardan yardim diye toplayip paraya dokmusler 20 liralik caylari 40 liraya satmislar...ALLAH HIDAYET VICDAN MERHAMET versin INSALLAH(AMIN) ISLAH ETSIN...cok yazik..
ewet işte, bunların geleceklerini düşünemiyorum diyorum yaa.. allah akıl fikir wersin.. anne babalarına sabır
konuyu takip etmistim..alakam olmadigi halde sonucun boyle birseye varacagina hic ihtimal vermemistim,
16 yas kucuk bir yasta degil kul hakkina girdiklerinin farkinda degiller sanirim para hirsi bayagi bi burumus etraflarini,
umarim akillanirlarda kimlerin hakkina girdilerse helallik alirlar..
hayırdır kızlar neler kaçırdık biz geç gelenler :26:
bu arada topik hayırlı olsun
ah canm benm bi bilsen neler kacırdın :) 2 3 taneergen gec geldi ortalagı yaktı kavurdu gecti :) 2. el topiği sallandı resmen ben sana anlatırım detaylarıhayırdır kızlar neler kaçırdık biz geç gelenler :26:
bu arada topik hayırlı olsun
hımm bakınayım listemdeki bi çok arkadaş yazmışlar buraya oldukça merak ettim hani :26:hoşgeldin :)
2. sayfada link war sanırım, çok derin mevzu ama
hadi yaaa ne kadınlarmış yahuuu tamam bi ara alırım sendenah canm benm bi bilsen neler kacırdın :) 2 3 taneergen gec geldi ortalagı yaktı kavurdu gecti :) 2. el topiği sallandı resmen ben sana anlatırım detayları
sağol canım
ben çıkıyorum kızlar, benimkiler uyanmadan uyuyayım :) görüşmek üzere
ben de hiç tahmin etmedim inan, kimse tahmin etmemiştir.. öyle bir inandırıcılık war ki işin için de!bunun adına bir de eğlence diyorlar, nasıl üzücü bişey yaa.. onlar adına üzülüyorum we bunun gibilerin oluşturduğu nesil yüzünden endişeliyim cidden
ben öyle düşünüyorum açıkçası
şüphelendiklerimde bişiy çıkmadı ama ben o isimlerin internetkafeden girildiğini düşünüyorum.
olaylar karışık canım.ama sana bu link çok yardım edecek.herşeyi en başından anlican
http://www.kadinlarkulubu.com/bebek-cocuk-esya-2-el-takas/622208-dolandirilma-yasal-surec-uyari.html
arkadaşlar bunlar 16 yaşındayız diey biz asıl şimdi keklemesinler :::::))))))))))))999
korktular kazenden reşit değiliz ayağına yattılar ben size söyleyeyim
hee çok mu önemli değil tabi ama ben inanmıyorum 16 yaşında olduklarına
tostip ti o,ben onu da uyarmıştım , kadını gaza getirmek için öyle demiş ,o ara özelden yazışıyoduk onunla benim durumu da biliyodu ,çaktırmamak için yazdı yanibir de en son bir arkadaşla muhabbeti we sattığı olmuştu, tel de konuşmuşlar da bundan sonra iyi bir arkadaşım oldu dedi emirin_annesi için bir de kimdi o hatırlayan war mı
bana göre üzücü we en üzücü tarafı da bu derecede inandırıcı oyanayacak kadar ruh sağlıklarının bozuk olması!! allah çocuklarımıza doğruyu yanlışı göstersin onları korusun
arkadaşlar bunlar 16 yaşındayız diey biz asıl şimdi keklemesinler :::::))))))))))))999
korktular kazenden reşit değiliz ayağına yattılar ben size söyleyeyim
hee çok mu önemli değil tabi ama ben inanmıyorum 16 yaşında olduklarına