• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2 düşükten sonra klomen tedavisi.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

TheCapricorn

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2019
327
713
103
31
Arkadaşlar merhaba . Aranıza yeni katıldım . 5 yaşında oğlum var . Oğluma 4 senedir kardeş istiyoruz iki kez hamile kaldım 2017 ve 2018 de iki düşük oldu. Pataloji testinden genetik testime kadar hepsi temiz çıktı . Doktora gittim . Adetimin 7.günü klomen verdi 5 gün kullan dedi . Bugün adetimin 12. Günü ve son klomeni içtim . Pazartesi kontrolüm var . Bu arasa klomene başladığım günden beri ovülasyon testi yapıyordum silik olarak başladı sonra koyulaştı su an bariz net nerdeyse ikisi de aynı koyulukta ve dünden beri kahverengi damlama şeklinde lekelenmem var normalde yumurtlama günü Pazartesi olması gerektiği acaba bu test hapın etkisinden mi koyu yoksa yumurtlama mı yaklaşıyor bilemedim kafamda deli sorular klomenle hamile kalır mıyım bilmiyorum çok stres oldum
D30468FB-7E89-499F-BB58-18C9A0C324DD.jpeg
D30468FB-7E89-499F-BB58-18C9A0C324DD.jpeg

Arkadaşlar merhaba . Aranıza yeni katıldım . 5 yaşında oğlum var . Oğluma 4 senedir kardeş istiyoruz iki kez hamile kaldım 2017 ve 2018 de iki düşük oldu. Pataloji testinden genetik testime kadar hepsi temiz çıktı . Doktora gittim . Adetimin 7.günü klomen verdi 5 gün kullan dedi . Bugün adetimin 12. Günü ve son klomeni içtim . Pazartesi kontrolüm var . Bu arasa klomene başladığım günden beri ovülasyon testi yapıyordum silik olarak başladı sonra koyulaştı su an bariz net nerdeyse ikisi de aynı koyulukta ve dünden beri kahverengi damlama şeklinde lekelenmem var normalde yumurtlama günü Pazartesi olması gerektiği acaba bu test hapın etkisinden mi koyu yoksa yumurtlama mı yaklaşıyor bilemedim kafamda deli sorular klomenle hamile kalır mıyım bilmiyorum çok stres oldum Eki Görüntüle 2265138 Eki Görüntüle 2265138
Merhaba durumunuz nedir acaba bende aynı şeyleri yaşıyorum şuanda klomenle hamile kaldınız mı acaba

Back