• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2 düşük sonrası gebelik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Kesek

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2020
385
1.044
63
Selam aleyküm kızlar benim 3 gebeliğim oldu ilk gebeliğimde bebeğimi sağsalim kucağıma aldım kardeşi olsun istedik 2 düşük yaptım ve beni genetiğe yönlendirdiler ve mthfr c677t heterozigot polifrzim saptandı çıktı ve bunu dra gösterdiğimde iğneye gerek Olmadığını söyledi ama ondan önceki doktorum sonuçların Nasıl çıkarsa çıksın gebelikte iğne kullanacaksın dedi.artık gebelik istiyorum ama ne yapacağımı da bilmiyorum bilenn ve başına gelen varsa yazarsa çok mutlu okurum nasıl bi yol izleceğim konusunda bi fikrim Yok :((

Selam aleyküm kızlar benim 3 gebeliğim oldu ilk gebeliğimde bebeğimi sağsalim kucağıma aldım kardeşi olsun istedik 2 düşük yaptım ve beni genetiğe yönlendirdiler ve mthfr c677t heterozigot polifrzim saptandı çıktı ve bunu dra gösterdiğimde iğneye gerek Olmadığını söyledi ama ondan önceki doktorum sonuçların Nasıl çıkarsa çıksın gebelikte iğne kullanacaksın dedi.artık gebelik istiyorum ama ne yapacağımı da bilmiyorum bilenn ve başına gelen varsa yazarsa çok mutlu okurum nasıl bi yol izleceğim konusunda bi fikrim Yok :KK43:(
Bende de aynı gende mutasyon var,bir de pai genim heterozigot.Bana da aynı cevabı verdiler.Cocugum yok arka arkaya 2 kaybım var,erken haftalarda oluyor o yüzden sağlıksız gebelik yüzünden diyorlar,2.bebeğin genetik incelemesinde tespit edildi nedeni.Yani erken haftalarda oluyorsa genelde nedeni bebekten oluyor.Siz genetik inceleme yaptırdınız mı bebeğe?

Pıhtılaşma genelde kalp atışı başlayıp ya duran bebeklerde oluyo dedi bana doktorum iğnenin de gereksiz olduğunu söyledi benim de iki kaydım var

Benim ilk düşükte kalp atışını duymadık hiç ikinci gebelikte duyduk kontrole gittiğimde öğrendim kalbinin durduğunu.şimdi başka bi dra gitmeyi düşünüyorum

Bende de aynı gende mutasyon var,bir de pai genim heterozigot.Bana da aynı cevabı verdiler.Cocugum yok arka arkaya 2 kaybım var,erken haftalarda oluyor o yüzden sağlıksız gebelik yüzünden diyorlar,2.bebeğin genetik incelemesinde tespit edildi nedeni.Yani erken haftalarda oluyorsa genelde nedeni bebekten oluyor.Siz genetik inceleme yaptırdınız mı bebeğe?
Dr bana sen 5 düşğk yapıp sonra normal gebe de kalabilirsin dedi ben bu değere iğne vermiyorum dedi sadece vitamin kullanırsın o kadar

İlk gençliğinde iğneye gerek kalmadığını düşününce...
Siz bikaç doktor daha gezin bence en son bi fikir oluşur
Evet aklıma yatana kadar dr gitmeyi düşünüyorum birde şöyle birşey var benim kuzenlerim çoğunda bu sıkıntı var hepsi iğne yaptılar

Pıhtılaşma genelde kalp atışı başlayıp ya duran bebeklerde oluyo dedi bana doktorum iğnenin de gereksiz olduğunu söyledi benim de iki kaydım var
Benim sadece birinde duyduk kalp atılşını

Dr bana sen 5 düşğk yapıp sonra normal gebe de kalabilirsin dedi ben bu değere iğne vermiyorum dedi sadece vitamin kullanırsın o kadar
Benim de ilk bebeğimde kalp atışını gördük ama duyamadık,yavasti,sonraki kontrolde durmuştu, ikincide de ne gorduk ne duyduk o kadar büyüyemedi bebek.Benim doktorum da sonuclarima gore iğne gerekmiyor dedi.Baska bircok test daha yapıldı hepsi normal çıkıyor.4 kere 5 kere deneyeceğiz pes etmeden dedi.Ama benim psikolojim iyi değil,zararı yok diye iğne verecek benim isteğimle...

Benim de ilk bebeğimde kalp atışını gördük ama duyamadık,yavasti,sonraki kontrolde durmuştu, ikincide de ne gorduk ne duyduk o kadar büyüyemedi bebek.Benim doktorum da sonuclarima gore iğne gerekmiyor dedi.Baska bircok test daha yapıldı hepsi normal çıkıyor.4 kere 5 kere deneyeceğiz pes etmeden dedi.Ama benim psikolojim iyi değil,zararı yok diye iğne verecek benim isteğimle...
Çok kararsızım ve dr iğneler o kadar da masum değil dedi artık gebelik düşünüyorum ama bi o kadar da korkuyorum

Çok kararsızım ve dr iğneler o kadar da masum değil dedi artık gebelik düşünüyorum ama bi o kadar da korkuyorum
Ben hala korunuyorum doktorum onumdeki adetten sonra denememi istiyor 🤯 siz neye karar verdiniz peki, gebelik olunca ne yapacaksınız

Bu hafta içi dra gitmeyi düşünüyorum sonuçlarımı da gösterecem dr kontrolünde gebelik olsun istiyorum

İnşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin.siz düşünüyormusunuz peki

İnşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin.siz düşünüyormusunuz peki
Amin inşallah....Cesaretimi toplayabilirsem düşünüyorum önümüzdeki ay, şu anda doktorumun önerisiyle aspirin ve proxywomen kullanıyorum içinde gerekli vitaminler de var

Gebelikten önce iğne vermiyorlar değil mi

Back