SEVGİLİ ARKADAŞLARIM MERHABA...
ÖNCELİKLE HEPİNİZİN MÜBAREK KANDİLİ KUTLU OLSUN!!!!!!! a.s.a.s.
2.deneme için tedavime bugün başlıyorum... biraz yaşadıklarımdan bahsedeyim sizlere...
Evlenmeden önce değişik zamanlarda oldukça ciddi ve risklerle dolu 4 ayrı kist ameliyatı geçirdim.. Hepsi çift taraflı ve ilk iki ameliyat çukalata kistleri yüzündendi.. 6 ayda bir sürekli kontrolüm vardı...En son ameliyatımı 2005 yılında oldum ve 2006 yılı Temmuz ayında evlendim.. 1 yıl kadar eşim istediği için korunduktan sonra bebek olsun istedik... 2007Aralık ayına kadar herşey yolunda idi...(tüm hormonlar,ultrasonlar) yılbaşında bir severe mahsus 15 gün arayla kanamam oldu.. tabiki ben soluğu dr da aldım... yapılan testler rezervlerde hafif bir düşüş olduğunu gösteriyordu.. Doktorum yaşımızıda göz önünde bulundurarak beklemeyelim ve aşılama yapalım dedi, bizde hemen gerekli tahlilleri (filimleri) yaptırdık.. Herşey gayet iyiydi..
Aşılama günü kocaman bir süpriz bizi bekliyordu... Eşimin değerleri bir anda düşmüş(hafif bir soğuk algınlığı geçiriyordu yaaa ).. %2 şansla Mart 2008 de aşılama yapıldı ve sonuç tabiki negatif... birde kistimiz oldu... bir adet dönemi bekleyelim dedik... bu arada da eşimle ilgili testleri tekrarlayalım istedik ve gördük ki bizim kaybedecek vaktimiz yokmuş hemen
tüp bebek denildi... 1.deneme için 02 Mayıs 2008 de start verdik.. 27 Mayıs da 5 yumurta toplandı, 3 Haziran da 1 tane 1.kalite, 1 tane 2.kalite embiriyo transferi yapıldı. 9.gün akşamı işten eve dönerken ani ve kesin bir bel ağrısı, 10.gün öğleden sonra başlayan damla damla kanama ,o gece adet kanamasına dönüştü (13 Haziran)... test günün bile göremeden sonuç negatif... Tabiki ertesi gün test yinede yapıldı ve onaylandı... ben ara veririz diye düşünürken dr rezervleri göz önüne alarak devam dedi ve bugün ilk ultrason yapıldı.. Bu akşam 10 ünite ile lucrine başlıyoruz... Şuan ben nasılım ??? Kendimi kocaman bir boşukta hissediyorumm.. Sanırım hazır değilim...İlk seferde duyduğum heyecanı duymuyorum... Tabiki bana söylenenleri aynen yapacağım (zorlansamda) ve hem kendim için hem de bebek isteyen herkes için dua etmeye devam edeceğim... veeeee kendimi daha iyi hissetmek için elimden geleni yapacağım...
Evetttt... başlıyorummmm... 2.deneme için tedavime bugün başlıyorummm.... ALLAH HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN, EMEKLERİMİZİ BOŞA ÇIKARMASIN....