- Konu Sahibi GXUXNIXSXIXGXI
umarım bu kez herşey yolunda gider ve bebeğine veya bebişlerine kavuşursun..Dualarımız seninle..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
GÜNAYDIN ARKADAŞLAR...
Rapor bitti bugün işe başladımm... Evde gayet iyiydim aslında, bol bol dinlendim, yattımm.. Kullandığımız jellein bir kısmı geri geliyorya, transferin 2 günü jel hafif pembe olarak geldii.. İyimi kötümü bilmiyorum ama benim moralimi bozdu biraz... ya ilaca tepki verdim, ya tek embiriyom beni bıraktı yada tutunmaya çalıştı... bilmiyorum... aklıma kötü şeyler getirmek istemiyorum.. cumartesi günü biraz fazla ayakta kaldım ve akşam üstü sol kasığımda iğnelenme şeklinde ağrım oldu ve epeyce sürdü... hemen yattım, epeyce bir dinlenince geçti... aynı şey bugün ama daha kısa süreli işe gelirken oldu (metroya ulaşmak için biraz yol yürümem gerekiyor da)... Anlayacağınız neyi neye yorumlamalıyım, iyi mi kötümü bilmiyorum... moralim bir tavan yapıyor bir dibe vuruyor... Bir ara aman boş ver neyse alın yazım onu göreceğim diyorum... bir ara çok duygusallaşıp aşırı tepkiler veriyor, umutsuzluğa düşüyorum... Allahım umut dünyası işte, şansımın daha az olduğunu bildiğim halde neden olmasın ki diyorum.. ümitleniyorum... Takdir ALLAH ın.. İnşallah Rabbim sağlıklı ve hayırlı bir bebeğe kavuşmamızı nasip eder... 9 Ağustos test günü... herşeyin hayırlısı ama beklemek çok zorrrrr....
kıs sen dayaklıksınGÜNAYDIN ARKADAŞLAR...
Rapor bitti bugün işe başladımm... Evde gayet iyiydim aslında, bol bol dinlendim, yattımm.. Kullandığımız jellein bir kısmı geri geliyorya, transferin 2 günü jel hafif pembe olarak geldii.. İyimi kötümü bilmiyorum ama benim moralimi bozdu biraz... ya ilaca tepki verdim, ya tek embiriyom beni bıraktı yada tutunmaya çalıştı... bilmiyorum... aklıma kötü şeyler getirmek istemiyorum.. cumartesi günü biraz fazla ayakta kaldım ve akşam üstü sol kasığımda iğnelenme şeklinde ağrım oldu ve epeyce sürdü... hemen yattım, epeyce bir dinlenince geçti... aynı şey bugün ama daha kısa süreli işe gelirken oldu (metroya ulaşmak için biraz yol yürümem gerekiyor da)... Anlayacağınız neyi neye yorumlamalıyım, iyi mi kötümü bilmiyorum... moralim bir tavan yapıyor bir dibe vuruyor... Bir ara aman boş ver neyse alın yazım onu göreceğim diyorum... bir ara çok duygusallaşıp aşırı tepkiler veriyor, umutsuzluğa düşüyorum... Allahım umut dünyası işte, şansımın daha az olduğunu bildiğim halde neden olmasın ki diyorum.. ümitleniyorum... Takdir ALLAH ın.. İnşallah Rabbim sağlıklı ve hayırlı bir bebeğe kavuşmamızı nasip eder... 9 Ağustos test günü... herşeyin hayırlısı ama beklemek çok zorrrrr....
kıs sen dayaklıksınklava:9una kadar sna dusunmeyı stresı yasaklıyorum inş allahım herseyı gonlune gore verecek inş :Saruboceq:
GÜNAYDIN ARKADAŞLAR...
Canım benim..
Dilerim tüm endişelerin yersizdir..
Sağlıkla hamilelik haberini almanı bekliyorum..
Bu sevinci bu mutluluğu hakediyorsun hayatım...
Allahım dilerim gönlüne göre hayırlısyla hamilelik haberini almanı nasip eder inşallah....
Endişe edipte daha çok stres yapma....umutlu ol...hayal kırıklığı yaşamana neden olacak bir durum yok ortada...sağlıkla kal canım benim...
SELAM ARKADAŞLAR...
Bugün transferin 10.günü... dün akşam üstü hafif pembe akıntıdan yine geldi ve adet görecekmişim gibi karnımda hareketlenmeler başladı... şu saate kadar kanama, akıntı, sancı, bel ağrısı tarzı birşey yok ama doluluk hissi var ve her an kanama başlayacakmışım gibi hissediyorum... ilk denememde test gününü görememiştim, 9.gün akşam pembe akıntı gelmiş, bel ağrısı başlamıştı ve 10.gün öğleden sonra kanama başlamıştı.... Çok korkuyorummm ben yaaaa... Ne olur kanama olmasın... ne olur herşey yolunda olsun....
CANLARIM GÜZEL ve UMUT DOLU MESAJLARINIZ İÇİN HEPİNİZE AYRI AYRI TEŞEKKÜR EDERİM....
Çok dua ettim adet belirtileri olmasın diye.... Ancak az önce kanamam başladı... Çok üzgünümmm....
Rabbim henüz izin vermedi bana bebeğime kavuşmam için...
CANLARIM GÜZEL ve UMUT DOLU MESAJLARINIZ İÇİN HEPİNİZE AYRI AYRI TEŞEKKÜR EDERİM....
Çok dua ettim adet belirtileri olmasın diye.... Ancak az önce kanamam başladı... Çok üzgünümmm....
Rabbim henüz izin vermedi bana bebeğime kavuşmam için...