E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi GXUXNIXSXIXGXI
ay canımmmmmmmm umarım budefa tontiş bebişin gelir sana
dualarım senınle ve tüm bebek isteyenler ile..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay canımmmmmmmm umarım budefa tontiş bebişin gelir sana
teşekkürler canım İnşallah sonuç alırız bu sefer...Protokollerin farkı hakkında fazla bir bilgim yok..:sm_confused: Ancak ilk tedaviden sonra araya dinlenme süresi koymadı.. 15 Haziran test günümdü ancak 13 Haziranda adet gördüm, 3 Temmuzda da lucrine başladım... Çok uzun zamandır onun hastası olduğum için bir bildiği vardır diye düşünüyorum.... fisfisfisgünışığı tedavin hayırlı olsun canım.madem yum.az oluyordu neden dr.uzun protokol uyguluyor anlamadım.bildiğim kadarıyla kısa protokolde yum.sayısı biraz daha artıyor
cnm tedavın hayırlı olsun inş bebısın gelecek sana ben bıseyı merak ettım lucrın tamam ama adet olunca neden gonelf yada puregon vermedı dırek menagona gectı
bıldıgım menegon en son care cunku o bırden yumıslerı buyutuyo
Günışığı canım benim güzel haberlerini bekliyoruz....meraklaaaaaa
CANLARIM MERHABA,
Bugün 2.kan testi ve utrason yapıldı.. Yumurta gelişimleri geçen seferde olduğu gibi biraz yavaş ilerliyormuş.. Aynı dozda iğnelere devam ediyoruz... Cumartesi tekrar kontrol var (sanırım Pazartesi ye tekrar çağırırlar)... gidişat önümüzdeki hafta çarşambaya kadar iğnelere devam edeceğimi gösteriyor, hayırlısı... bu arada SGK ile aldığım menegon yarın sabahki dozajla bittiyor... bugün itibariyle iğneleri kendi imkanlarımla almaya başladım.... Bakalım kaç kutu daha takviye edeceğiz...Allah hakımızda hayırlısı ne ise onu nasip etsin, sağlıklar versin...
MERHABA ARKADAŞLAR..
Bugün menegonda 12.gün ve akşam son dozaj yapılacak... Gece 1:30 da çatlatma iğnesini vurunacağım.. Nasip olursa Cuma günü 11:30 da hastanede olacağız ve 12:30 gibi yumurta toplama işlemi yapılacak... Umarım herşey yolunda gider... Hem kaliteli hem de fazla sayıda yumurta alınabilir ve yeterli sayıda kaliteli embiriyo gelişir... Rabbim sen hayırlısını nasip eyle..... Dualarınıza ihtiyacım var canlar....
canım Allah yardımcın olsun, inşallah çok kaliteli yumoşların olmuştur herşey sorunsuz geçer. Dualarımız senle. Benim sonucumda Ctesi belli olacak. Allah dualarımızı kabul etsin inş. Canım sen nerde tedavi oluyorsun?