İyi dilek ve dualarınız için sozsuz teşekkürler... Bana çok büyük güç ve moral veriyorsunuz... İyi ki bu site var.. Şu an yaşadığım duygu karmaşasını eşime bile anlatamıyorum... Ama biliyorum ki sizler beni çok iyi anlıyorsunuz... 29 Temmuz yani Salı günü evlilik yıldönümümm.. Bugün eşimle çıkmaya başladığımız zaman hafta sonları sık sık gittiğimiz Ankara Gölbaşında ilçesinde bulunan Mogan gölünün kenarındaki küçük ama tiryakisi fazla olan çay bahçesine gittikk..Oraya evlediğimiz gün nikah ile düğün yemeği arasındaki boşlukta gelinliğimle gitmiş ve gün batımını seyretmiştikkk...çalışanları bizi görünce çok sevinmiş ve mutlu olmuşlardı.. Eşim şehirdışında görevli olduğu için (cuma günü yumurta toplama işlemi için izinli gelmişti ve yarın sabah 4:30 yolcu) ve gününde özel bir kutlama yapamayacağımız için bugün oradaydık ve çok duygusal saatler yaşadıkk... Yarın saat 12:30 da yapılacak transfere tek başıma gideceğim ve bebeğimizi alıp geleceğim... Rabbim izin verirse benim bedenimde gelişimine devam edecek, can bulacak... tek embiriyom, canım bebişim inşallah bana sıkı sıkı tutunursun ve hiç yanlız bırakmassın... ve babanın yolunu birlikte bekleriz... Allahım ne olur izin ver ve hayırlı, sağlıklı, eli ayağı düzgün, mutlu bir evlat nasip et bana.... hakkımızda herşeyin hayırlısını nasip eyle....