- 12 Eylül 2014
- 4.088
- 6.398
- 38
-
- Konu Sahibi papatyasevilir
Benimki dun 12 de yatti sabah 06.30 da kalkti. Keşke o kadar uzun uyuyabilse...biraz umit verin arkadaslar 5 aylık gece uykusu 6 saat buyudukce gece uykusu uzar di mi?seneye falan uyuruz inşallah sevismeyi geçtim uyusam yeter...6.30 da kalkıyormuş onunkiler
O bir başka konudaki sohbetti de ona gönderme yaptık
Sabaha karşı uyansın akşam 10-11 gibi sevişmiş olurlar
düzeliyor 15 aylık kıızm var deliksiz uyuyor uykusunda mama veriyorum bir kez devam ediyor gece 11 gibi yatar sabah 10 da kalkar ben uyuyabiliyor ve rüya bile görüyorum bu günlere inanamıyorum:)Benimki dun 12 de yatti sabah 06.30 da kalkti. Keşke o kadar uzun uyuyabilse...biraz umit verin arkadaslar 5 aylık gece uykusu 6 saat buyudukce gece uykusu uzar di mi?seneye falan uyuruz inşallah sevismeyi geçtim uyusam yeter...
Mamayi gece kacta veriyorsunuz?insallah biz de o günleri görürüz...düzeliyor 15 aylık kıızm var deliksiz uyuyor uykusunda mama veriyorum bir kez devam ediyor gece 11 gibi yatar sabah 10 da kalkar ben uyuyabiliyor ve rüya bile görüyorum bu günlere inanamıyorum:)
Benimki dun 12 de yatti sabah 06.30 da kalkti. Keşke o kadar uzun uyuyabilse...biraz umit verin arkadaslar 5 aylık gece uykusu 6 saat buyudukce gece uykusu uzar di mi?seneye falan uyuruz inşallah sevismeyi geçtim uyusam yeter...
5 gibi veriyorum tam uyanmıyor kıpırdanmaya başladı mı anlıyorum hemen ama daha küçükken çok sık uyanırdı acıktığı için de değil sebebini bilmiyorumMamayi gece kacta veriyorsunuz?insallah biz de o günleri görürüz...
tek çocuk durum aynı ilk zamanlar her gün seviştiğim adamla (evliliğin başı değil sevgilik kastım) şu an aylarca sevişmediğim oluyor, umurumda mı HAYIR. Çokta gerek görmüyorum benim için seks çok geri planda hayatımdaki önceliklerim farklı ...Bizimkisi bitkisel hayatta da ..ikimiz de çalışıyoruz ablam bakıyor küçüğe.. Büyük kreşte.. ev işleri bazi bazı da evden çalışmak gerekiyor veee ben çokkkkkk yoruluyorum yatağa kendimi nasıl atıyorum anlamıyorum..hatta çocuklar uyuyunca bir saat gibi bir çay kahve yapıp içiyorum sessiz sessiz..Amma hiç cinsellik istemiyor paşa gönlüm:) (8 yıllık evliyim geçmişte hep ben isterdim istekliydi. Suç kimde olurda olsun yatağı ayırmamaya uğraş verirdim eşimin hiç öyle özenleri olmadı ve beni bu çok yipratmisti beni alıştırma demiştim ve galiba şimdi alıştım.30 yaşimdan sonra bir şey oldu bana bir rahatlamai desem boşverme mi sevdim ama
Evliliği üçüncü bir çocuk olarak görün bence :)) Onuda yedirin içirin sevin uyutun.. Çocuklarında mutlu anne baba görmeye ihtiyaçları var unutmayın. Biz eşimle çocuklarımızın yanında sarılırız, ikimiz koltuğa yatıp tv izleriz onlar da gelmek isterse açarız koltuğu hep beraber yatarız hatta yere yer yatağı yapıp topluca yatarız bazenBizimkisi bitkisel hayatta da ..ikimiz de çalışıyoruz ablam bakıyor küçüğe.. Büyük kreşte.. ev işleri bazi bazı da evden çalışmak gerekiyor veee ben çokkkkkk yoruluyorum yatağa kendimi nasıl atıyorum anlamıyorum..hatta çocuklar uyuyunca bir saat gibi bir çay kahve yapıp içiyorum sessiz sessiz..Amma hiç cinsellik istemiyor paşa gönlüm:) (8 yıllık evliyim geçmişte hep ben isterdim istekliydi. Suç kimde olurda olsun yatağı ayırmamaya uğraş verirdim eşimin hiç öyle özenleri olmadı ve beni bu çok yipratmisti beni alıştırma demiştim ve galiba şimdi alıştım.30 yaşimdan sonra bir şey oldu bana bir rahatlamai desem boşverme mi sevdim ama
Ah canim 4 aylikken 6-8 saat uyuyan bebe su an 13 aylik ve en fazla, tas catlasa 2 saat uyuyor, o da bazen. Cit cikarmak yasak evde zaten. Bir de yeni huy yatagina koyunca uyaniyor, ancak yanina uzanip emzirirsem uyuyor. Her turlu beni esir ediyor. Gitgide kotulesti bizimki. Daha kucukken ne guzelmis halbuki.Benimki dun 12 de yatti sabah 06.30 da kalkti. Keşke o kadar uzun uyuyabilse...biraz umit verin arkadaslar 5 aylık gece uykusu 6 saat buyudukce gece uykusu uzar di mi?seneye falan uyuruz inşallah sevismeyi geçtim uyusam yeter...
Anladım canım sağol...5 gibi veriyorum tam uyanmıyor kıpırdanmaya başladı mı anlıyorum hemen ama daha küçükken çok sık uyanırdı acıktığı için de değil sebebini bilmiyorum
Gece hiç uyumuyor muAh canim 4 aylikken 6-8 saat uyuyan bebe su an 13 aylik ve en fazla, tas catlasa 2 saat uyuyor, o da bazen. Cit cikarmak yasak evde zaten. Bir de yeni huy yatagina koyunca uyaniyor, ancak yanina uzanip emzirirsem uyuyor. Her turlu beni esir ediyor. Gitgide kotulesti bizimki. Daha kucukken ne guzelmis halbuki.
Siz bozmamışsınız değil, çocuk bozmamış.2 çocuğumuz var 5 ve 2 yaşında,evlendiğimiz zaman nasılsa şimdide öyle.. bebekkende öyleydi,iyidir yani hep cinsel hayatımız. Çocuklar erken uyur bizde,bizde onlar uyuduktan sonra bazen mayışırız,bazen içeriz,bazen sevişiriz yani canımız ne istiyorsa.. hiç bozmadık cinsel ve sosyal hayatımızı çocuk oldu diye
Bitene ufak çocuğum var bana bugunu zehir etti mesela artık cinselligi falan bıraktım kendimden geçtim kafamı duvarlara vurucam birazdannnn
Aksamustu 2 kere 2 ser saat uyuyor gunduzleri de 2 kere birer saat uyuyor. Aksamustu yemek olayi mutfağı topla esimle 2 cift laf edelım derken zaten ben o 2 saatlerde hiç uyuyamiyorum.ay daha seninki bebekmiş
bizim konuştuklarımızın en küçüğü 4 yaşında
12 de yattı da o saatten önce kaçta uyudu
yani 5 aylık bebek gün içinde de en az iki üç uyur zaten
benimki klasikti 10 da yatar 2 de kalkar emer
sonra da ikişer saat ara ile iki kere daha kalkar
7 de de sabah olur anne kalkıp işe gider
gün içinde az uyursa da gece uyuyamaz
düzenli uyut uyumasa da yatır birlikte yat özellikle gündüz rutinine alışsın
kolay gelsin
Ey maşallah, sen ne diyorsun bacım?Aksamustu 2 kere 2 ser saat uyuyor gunduzleri de 2 kere birer saat uyuyor. Aksamustu yemek olayi mutfağı topla esimle 2 cift laf edelım derken zaten ben o 2 saatlerde hiç uyuyamiyorum.
Tabi bazen bu 2 şer saatlik uykular arasında uyanıp pispis istiyor, bir şekilde uyumak da sevismek de hayal oldu...doktor büyüdükçe uykusu düzelir diyor ama buradaki bazı arkadaşlar daha da kotulesti diyor.
Ablama soruyorum)"seninki ne güzel gece uyuyor benimki gece en az 3 kez uyanirdi ve 2 yaşına kadar aynı kaldı "diyor. Gorumcem zaten 2 yaşına kadar zirt pirt emzirmekten uyuyamadım diyor. Bir teselli veren yok yani...bebekler hep böyle herhalde.
Benimki de gündüz uyuyamazsa gece daha beter olup uykuya dalamiyor
Canım ben hesapladım 14 saat uyuyor doktor normali bu zaten dedi .gunduz araliksiz 2 saat uyanik kalinca evi yıkıyor ağlamaktan uyutun beni diye. Ben de sallıyorum besiginde.Ey maşallah, sen ne diyorsun bacım?
Daha ne uyuyacak çocuk, günde 4 kere uyuyor üzerine gece uykusu.
Nereye düzelecek, bebeğiniz aksine fazla mı uyuyor nedir hesap edemedim.
Bak büyük olan 4 ü bitirdi, ben daha deliksiz 2 saat uykuya şahit olmadım, gece uykusu dahil.
Bebekliğini anlatmayayım zaten hayata küser çocuksuzlar
Bunca uyuyan çocukla 3 çocuk daha yapılır, aman dikkat