2.çocuktan sonra cinsel hayat (!)

Al benden de o kadar bu kadar yorgunluğun üzerine insanlar nasıl o hayatı canlı tutuyorlar şaşıyorum amaan bizim ki en iyisi devril yat oh ne rahat

Evet. Konu açmıştım zaten. 3 buçuk yıllık evliyim malesef durum bu. Konu sahibi eminim böyle bir şeyi hiiiçç istemezdi. Bunlar da var diye yazdım konuya
Yaa ilk başta şaka yapıyorsun sanmıştım gerçekten çok zor bir durum olsa gerek bunun için eşin bir tedavi alıyor mu

Cocuklarınız cokmu yorucu yasları kac merak ettım benımde var ıkı cocuk hıc oyle bı sorunumuz olmadı. Ama calısıyor olsam cok yorulurdum. Bence ıslerınızı hafıfletmek ıcın bı yardımcı bulun temızlık yemek yapsın

Iyi de 19.30 da uyuyan çocuk sabahs karşı uyanir uyumaz ki

aynı sorun bizde de var bebek 5 aylık o doğduğundan beri 10 kere fln olmuştur. Çok gec uyuyor erken uyursa sabaha karşı uyaniyor.
Gece 12 de yatıp 6.5 ta uyaniyor bunun dışındaki uykularında hep destekli uyuyor. Haftasonu Gece kocam baktığı için adam Haftasonu pert vakit bulursa hemen uyuyor...
İyi ki çocuk 5.yilda olmus 3 yıl sevgililik 5 yıl evlilik yeterince cima ettik çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…