- 23 Temmuz 2015
- 270
- 428
- 37
-
- Konu Sahibi papatyasevilir
HayırNiye sizin 15 dk mı sürüyor
Ciddi ciddi mi söylüyorsunHayırdakika bile sürmüyor.
Evet. Konu açmıştım zaten. 3 buçuk yıllık evliyim malesef durum bu. Konu sahibi eminim böyle bir şeyi hiiiçç istemezdi. Bunlar da var diye yazdım konuyaCiddi ciddi mi söylüyorsun
Al benden de o kadar bu kadar yorgunluğun üzerine insanlar nasıl o hayatı canlı tutuyorlar şaşıyorum amaan bizim ki en iyisi devril yat oh ne rahatBizimkisi bitkisel hayatta da ..ikimiz de çalışıyoruz ablam bakıyor küçüğe.. Büyük kreşte.. ev işleri bazi bazı da evden çalışmak gerekiyor veee ben çokkkkkk yoruluyorum yatağa kendimi nasıl atıyorum anlamıyorum..hatta çocuklar uyuyunca bir saat gibi bir çay kahve yapıp içiyorum sessiz sessiz..Amma hiç cinsellik istemiyor paşa gönlüm:) (8 yıllık evliyim geçmişte hep ben isterdim istekliydi. Suç kimde olurda olsun yatağı ayırmamaya uğraş verirdim eşimin hiç öyle özenleri olmadı ve beni bu çok yipratmisti beni alıştırma demiştim ve galiba şimdi alıştım.30 yaşimdan sonra bir şey oldu bana bir rahatlamai desem boşverme mi sevdim ama
Yaa ilk başta şaka yapıyorsun sanmıştım gerçekten çok zor bir durum olsa gerek bunun için eşin bir tedavi alıyor muEvet. Konu açmıştım zaten. 3 buçuk yıllık evliyim malesef durum bu. Konu sahibi eminim böyle bir şeyi hiiiçç istemezdi. Bunlar da var diye yazdım konuya
Allah eşinize sabır versin.Bende 8 yillik evliyim calismiyorum 2 cocuk var aksam 8de uykum geliyor cocuklar uyuyana kadar baygin baygin duruyorum sonra hop yatak
Artik bu aksam nolur olmasin diye dua eder oldum
Tek istedigim tek hayalim aksam 8de uyuyup sabah 10 gibi kalkmak
Allah esime niye sabir versin butun gun yatiyor yatiyor sonra kalkip o isi istiyorAllah eşinize sabır versin.
Iyi de 19.30 da uyuyan çocuk sabahs karşı uyanir uyumaz kiküçük ne kadarlık
yani ilk iki yıl tek çocukla bile eski performansı beklemeyecek
@Alys gibi çocukları 19.30 da yatırmadıktan sonra ilerleyen yıllarda da eski aksiyonlara zaman kalmayacak
çözümü evde yükünüzü azaltmakta bulmalı
güzel güzel konuşun eski günleri yad edin ama zaman yok deyin zamanı ya satın alın ya eşinize düşen işleri artırın ki ikinizin geçirebileceği vakit oluşsun
6.30 da kalkıyormuş onunkilerIyi de 19.30 da uyuyan çocuk sabahs karşı uyanir uyumaz ki