2.çocuktan sonra cinsel hayat (!)

Nazarim değmesin, ben çocukların uyuma saatine takıldım. Ben gece saat 10 da yatağa sokuyorum, bir o yana bir bu yana döne döne 2 saatte anca uyuyorlar. Uyutmak işkence gibi geliyor bana. Bunlar sabah 8' de uyanan çocuklar birde. Karışmasam gece 3 te anca uyurlar.
Çocukları 8 de uyutmanın bir sırrı var mi ki acaba?

Hayir birakti emzigi 6 aylikken. Vallahi uykusuzluktan bayilacagim. Ise de dondum, araba kullanirken uyuyakalacagim diye korkuyorum.
Bir pedegogdan yardım mi alsanız? Ya da uyku eğitimi vs?çünkü sizinki epey büyükmüş artık kesintisiz uyuyabilecek ayda. Valla çok üzüldüm bakalım benimki buyuyunce naspcak şimdi daha çok küçük uyku eğitimi için erken bize ama siz deneyebilirsiniz. Allah yardimciniz olsun

Yaş da önemli ya. Nemfomanliktan aseksuellige gecmis biri olarak yaziorum. Oshoya göre ilk dürtü geldiginden itibaren her cani cektiginde sevisen birinin cinselligi 42 yasinda bitermiş. Bana aynen öyle oldu vala. 18 imde yasadigim orgazmlarin üstüne toprak attim, 20lerde yaptigim cilgin ve riskli deneyimlerin ustune soguk suyumu ictim, 30larimda kesfettigim bambaska bi ruhla sevisen kadinla vedalastim simdilerde de unumu eledim elegimi astım. Düşünün cocuk yok bile ortada.
Ben şok Ben iptal Allahtan her istedigimde sevisemiyorum:))

Nasıl ya dört yaşında ve yenidoğan giib kalkıyor mu😮😮
Nazar değmesin de oğlum 2,5 yaşından beri kesintisiz uyur. On günde bir bazen bir imi kere kalkar sadece
Kızım max 1 saat uyur,bazen 15 dakikada bir uyanırdı,sabaha kadar.. bazı geceler sabaha kadar ayağımda sallanırdı.. Sabah eşimden önce kalkar o kızıma bakarken duşumuda alırdım,saçımı makyajımıda yapardım. Akşamlarıda uykuda olduğu vakitleri fırsat bilir ne istiyorsak yapardık..
Oğlum kısmen daha rahat bi bebekti,bakıcı desteğimiz vardı vs vs ama bu biraz hayata bakış,hayattan beklenti,eşle uyum vs gibi konularla ilgili.. biz çocuktan önceki yaşantımızı mümkün oldukça bozmamaya çalıştık,sanırım başarılıda olduk..
Bebeklik dönemi bitince herşey daha kolay zaten,akşam yatar uyurlar. O saatten sonrası bize ait.

Ben ekmeğe mi bastım, nasıl bir beddua aldım bilmiyorum da işte, gündüz yok gece yok, öyle bir hayat:)

Her akşam saat 10 da dizi izleyelim diye açıyoruz tv, altı üstü 45 dklık bölümde bile en az 3 kez odaya gidip geliyoruz sırayla.
O 1 bölüm gece 12 de bitiyor ve hayata küsüp koca uyuyor zaten.
Çünkü gerçekten uyumayan çocuk, bakın bebek demiyorum çocuk, hayattan soğutuyor.
Her yatağa gidildiğinde tekrar 15 dk uyutma merasimi, defalarca defalarca...

Gündüz durmaz, gece uyumaz, tam anlamlı 24 saat iki çocuk ve yitip giden yıllar...

Ben ekmeğe mi bastım, nasıl bir beddua aldım bilmiyorum da işte, gündüz yok gece yok, öyle bir hayat:)

Her akşam saat 10 da dizi izleyelim diye açıyoruz tv, altı üstü 45 dklık bölümde bile en az 3 kez odaya gidip geliyoruz sırayla.
O 1 bölüm gece 12 de bitiyor ve hayata küsüp koca uyuyor zaten.
Çünkü gerçekten uyumayan çocuk, bakın bebek demiyorum çocuk, hayattan soğutuyor.
Her yatağa gidildiğinde tekrar 15 dk uyutma merasimi, defalarca defalarca...

Gündüz durmaz, gece uyumaz, tam anlamlı 24 saat iki çocuk ve yitip giden yıllar...
Büyüme ağrısı falan değildir umarım. Fizyolojik bir nedeni mi var acaba dedim. Çok ilginç geldi açıkçası.
Benim ufakken bacak ağrılarım olurdu uyuyamazdım.

X