2.çocuktan sonra cinsel hayat (!)

Benim buyuk oglumun uykusu 2 yasindan sonra duzeldi. Emmeyi 9 aylikken kendi birakmisti. Sonra bizde gece teroru basladi. Hala ara ara olur. Gece uykusundan ciklik cigliga aglayarak uyanir. Bir sure aglar, asla bizi duymaz. Sonra geri uyur. Bu durum da cok yipratti bizi

Neden zehir ediyor anlayamıyorum.

Çocuk işte en fazla size ne yapabilir ki ?
Ya hic zor bebek gormemis gibi yorum yapiyorsunuz? Az biraz yargilamasaniz mi? Anneler yorgun, uykusuz, bitkin zaman zaman soylenmek haklari var, ama inanin hepsi bebeklerini en az sizin kadar seviyor.

Aksamustu 2 kere 2 ser saat uyuyor gunduzleri de 2 kere birer saat uyuyor. Aksamustu yemek olayi mutfağı topla esimle 2 cift laf edelım derken zaten ben o 2 saatlerde hiç uyuyamiyorum.
Tabi bazen bu 2 şer saatlik uykular arasında uyanıp pispis istiyor, bir şekilde uyumak da sevismek de hayal oldu...doktor büyüdükçe uykusu düzelir diyor ama buradaki bazı arkadaşlar daha da kotulesti diyor.
Ablama soruyorum)"seninki ne güzel gece uyuyor benimki gece en az 3 kez uyanirdi ve 2 yaşına kadar aynı kaldı "diyor. Gorumcem zaten 2 yaşına kadar zirt pirt emzirmekten uyuyamadım diyor. Bir teselli veren yok yani...bebekler hep böyle herhalde.
Benimki de gündüz uyuyamazsa gece daha beter olup uykuya dalamiyor

Akşam üstü dediğiniz kaç

Yani bence gece uykuya geçme saati önemli

Yeni trend akşam en geç 8

Akşam üzeri 5 günü uyanıp sonra gece uykusuna başlayacak 8-9 gibi en geç, 12 gibi uyanıp siz yatmadan bir kere emip tekrar uyuyacak

Saatleri tam yazarsanız fikir verelim

Ey maşallah, sen ne diyorsun bacım?
Daha ne uyuyacak çocuk, günde 4 kere uyuyor üzerine gece uykusu.
Nereye düzelecek, bebeğiniz aksine fazla mı uyuyor nedir hesap edemedim.

Bak büyük olan 4 ü bitirdi, ben daha deliksiz 2 saat uykuya şahit olmadım, gece uykusu dahil.
Bebekliğini anlatmayayım zaten hayata küser çocuksuzlar😂

Bunca uyuyan çocukla 3 çocuk daha yapılır, aman dikkat🤣🤣
Nasıl ya dört yaşında ve yenidoğan giib kalkıyor mu😮😮
Nazar değmesin de oğlum 2,5 yaşından beri kesintisiz uyur. On günde bir bazen bir imi kere kalkar sadece

Siz bozmamışsınız değil, çocuk bozmamış.
Gecede 2936383948 kere uyanan çocuk olsaydı, bırakın bu saydıklarınızdan birini yapmayı ‘ben ne zaman saçımla vücudumu aynı anda yıkayabileceğim duşta’ diye çığlıklarca tepinirdiniz😂

Maşallah çocuklarınıza, darısı herkese...
Kızım max 1 saat uyur,bazen 15 dakikada bir uyanırdı,sabaha kadar.. bazı geceler sabaha kadar ayağımda sallanırdı.. Sabah eşimden önce kalkar o kızıma bakarken duşumuda alırdım,saçımı makyajımıda yapardım. Akşamlarıda uykuda olduğu vakitleri fırsat bilir ne istiyorsak yapardık..
Oğlum kısmen daha rahat bi bebekti,bakıcı desteğimiz vardı vs vs ama bu biraz hayata bakış,hayattan beklenti,eşle uyum vs gibi konularla ilgili.. biz çocuktan önceki yaşantımızı mümkün oldukça bozmamaya çalıştık,sanırım başarılıda olduk..
Bebeklik dönemi bitince herşey daha kolay zaten,akşam yatar uyurlar. O saatten sonrası bize ait.

Ay vallahi ben bizimkisi çocuk istiyor ama ben korkuyorum üstelik ben istekli biriyim migrenin varken bile adamdan durmuyorum 🤣🤣 ya o ya ben vazgeçersek çocuk olduktan sonra diye çok korkuyorum 🤣🤣
Korkmakta çok haklısınız :KK70: Neyse ki yazanlar oldu iyi örnekleri de varmış iyi düşünelim iyi olsun :KK8:

Akşam üstü dediğiniz kaç

Yani bence gece uykuya geçme saati önemli

Yeni trend akşam en geç 8

Akşam üzeri 5 günü uyanıp sonra gece uykusuna başlayacak 8-9 gibi en geç, 12 gibi uyanıp siz yatmadan bir kere emip tekrar uyuyacak

Saatleri tam yazarsanız fikir verelim
Su an 6 gibi uyuyacak,7,5-8 gibi beslenip 9,5 tan 11 e kadar tekrar uyuyacak. En geç 11,5 ta kendim kaldırıp meme +mama veriyorum sonra da gece uykusuna yatiyor. Eskiden saat 7 ye kadar uyurdu şimdi 5,5 oldu mu cakinin gelini gibi gözlerini bir anda aciyor emip gazını aliyorum ama tekrar uyumasi 8 i buluyor uyumuyor. Sabah 8 den sonra da sokağın gürültüsü evin işi derken ben onla uyuyamıyorum.yani sabah 5,5 tan gece 11 e kadar uyanık kalıp kosturunca da libido yerlerde doğal olarak

Ya hic zor bebek gormemis gibi yorum yapiyorsunuz? Az biraz yargilamasaniz mi? Anneler yorgun, uykusuz, bitkin zaman zaman soylenmek haklari var, ama inanin hepsi bebeklerini en az sizin kadar seviyor.

Sevmiyor demedim ki. Zor bebek elbette gördüm, her an hayatimdalar.

Ben " zehir etti " cümlesinden hoşlanmadım.

Bana göre hayatınızla ilgili bazı cumleler kurunca daha dikkatli olunmalı.

Benim buyuk oglumun uykusu 2 yasindan sonra duzeldi. Emmeyi 9 aylikken kendi birakmisti. Sonra bizde gece teroru basladi. Hala ara ara olur. Gece uykusundan ciklik cigliga aglayarak uyanir. Bir sure aglar, asla bizi duymaz. Sonra geri uyur. Bu durum da cok yipratti bizi
Peki calisiyor musunuz?gündüz siz mi bakıyorsunuz?
Ben daha önce bir psikologla calismistim 8 aylık olunca uykusunu duzenlemek için tekrar ondan yardım alacağım herhalde. 10 aylıkken çalışmaya başlayacağım çünkü.

Yaş da önemli ya. Nemfomanliktan aseksuellige gecmis biri olarak yaziorum. Oshoya göre ilk dürtü geldiginden itibaren her cani cektiginde sevisen birinin cinselligi 42 yasinda bitermiş. Bana aynen öyle oldu vala. 18 imde yasadigim orgazmlarin üstüne toprak attim, 20lerde yaptigim cilgin ve riskli deneyimlerin ustune soguk suyumu ictim, 30larimda kesfettigim bambaska bi ruhla sevisen kadinla vedalastim simdilerde de unumu eledim elegimi astım. Düşünün cocuk yok bile ortada.

Sevmiyor demedim ki. Zor bebek elbette gördüm, her an hayatimdalar.

Ben " zehir etti " cümlesinden hoşlanmadım.

Bana göre hayatınızla ilgili bazı cumleler kurunca daha dikkatli olunmalı.
Gayet de zehir edebilir bir bebek gununuzu gecenizi. Mesela benimki dun gece gec saatte uyudu. Bin kere uyandi, yaninda yatarak ancak uyuttum. Sabahin 5'inde de uyandi. Ben de o uykusuzlukla ise gittim. Gunum zehir oldu. Yaptigim dersten de bir sey anlamadim. Arabayi da zor kullandim. Algilarim yavasliyor cunku aylardir uykusuzum. Siz hoslanmayabilir ve boyle cumleler kurmamayi tercih edebilirsiniz. Ama ben bi tek burada goruyorum surekli bir soylenen anneleri cikciklama olayini. Ben de bundan hoslanmiyorum.

Benim anlamadigim kimsenin doğumdan snra ilişkiye grince canı yanmıyor mu yaa :KK12: valla ilk gece gibi canim yndi.Dedimki bu insanlar ikinci ucuncu cocugu nasil yapiyor🙇

Gayet de zehir edebilir bir bebek gununuzu gecenizi. Mesela benimki dun gece gec saatte uyudu. Bin kere uyandi, yaninda yatarak ancak uyuttum. Sabahin 5'inde de uyandi. Ben de o uykusuzlukla ise gittim. Gunum zehir oldu. Yaptigim dersten de bir sey anlamadim. Arabayi da zor kullandim. Algilarim yavasliyor cunku aylardir uykusuzum. Siz hoslanmayabilir ve boyle cumleler kurmamayi tercih edebilirsiniz. Ama ben bi tek burada goruyorum surekli bir soylenen anneleri cikciklama olayini. Ben de bundan hoslanmiyorum.

Yine yaziyorum ayiplamadim. Cümle kurarken dikkatli kurmalıyız dedim.

Uykusuzluk geçer , yorgunluk geçer her şey geçer.

20 30 yıl sağlık problemleriyle uğraşan bir çok insan var.

Bende sürekli annelerin zehir etti, perişan oldum , berbat oldum soylemlerinden hoşlanmıyorum.

Dediğim gibi en fazla ne yapmış olabilir sağlıklı bir bebeğiniz varsa.

Uykusuz bırakır, yemek yedirmez, sizi ağlatır hepsi bu. Ve geçici bir durum .

Eşinizden ayrı misiniz ?

Yine yaziyorum ayiplamadim. Cümle kurarken dikkatli kurmalıyız dedim.

Uykusuzluk geçer , yorgunluk geçer her şey geçer.

20 30 yıl sağlık problemleriyle uğraşan bir çok insan var.

Bende sürekli annelerin zehir etti, perişan oldum , berbat oldum soylemlerinden hoşlanmıyorum.

Dediğim gibi en fazla ne yapmış olabilir sağlıklı bir bebeğiniz varsa.

Uykusuz bırakır, yemek yedirmez, sizi ağlatır hepsi bu. Ve geçici bir durum .

Eşinizden ayrı misiniz ?
Hayit ayri degilim ama esim emziremiyor.

3 yaşında kızım var. Doğumdan sonra ilk yıl çok düzensizdi ve çok isteksizdim. Sonra annem vefat etti. Eşim anlayış gösterdi aylardır hiç olmadı gibi. Yenilere nazar değmesin güzel. Yorgunda olsak eskiye oranla çok iyiyiz. 💗

X