2.çocuktan sonra cinsel hayat (!)

6.30 da kalkıyormuş onunkiler

O bir başka konudaki sohbetti de ona gönderme yaptık

Sabaha karşı uyansın akşam 10-11 gibi sevişmiş olurlar 😀😀😀
Benimki dun 12 de yatti sabah 06.30 da kalkti. Keşke o kadar uzun uyuyabilse...biraz umit verin arkadaslar 5 aylık gece uykusu 6 saat buyudukce gece uykusu uzar di mi?seneye falan uyuruz inşallah sevismeyi geçtim uyusam yeter...

Benimki dun 12 de yatti sabah 06.30 da kalkti. Keşke o kadar uzun uyuyabilse...biraz umit verin arkadaslar 5 aylık gece uykusu 6 saat buyudukce gece uykusu uzar di mi?seneye falan uyuruz inşallah sevismeyi geçtim uyusam yeter...
düzeliyor 15 aylık kıızm var deliksiz uyuyor uykusunda mama veriyorum bir kez devam ediyor gece 11 gibi yatar sabah 10 da kalkar ben uyuyabiliyor ve rüya bile görüyorum bu günlere inanamıyorum:)

İkiyi bilmem de tek çocukla bizde seks hayatı aynı. Haftada en az üç kez sevişiriz. Değişen bir şey yok. İkimiz de erkenden uyuyan insanlar değiliz, beraber çay kahve haftasonuysa şarap içmek istiyoruz, eh oturup beraber zaman geçirince de sonunu güzel bağlıyoruz. Bence iletişimi güçlü tutmak için biraz kendinizi zorlamalısınız.

ay daha seninki bebekmiş

bizim konuştuklarımızın en küçüğü 4 yaşında

12 de yattı da o saatten önce kaçta uyudu

yani 5 aylık bebek gün içinde de en az iki üç uyur zaten

benimki klasikti 10 da yatar 2 de kalkar emer

sonra da ikişer saat ara ile iki kere daha kalkar

7 de de sabah olur anne kalkıp işe gider

gün içinde az uyursa da gece uyuyamaz

düzenli uyut uyumasa da yatır birlikte yat özellikle gündüz rutinine alışsın

kolay gelsin

Bizimkisi bitkisel hayatta da ..ikimiz de çalışıyoruz ablam bakıyor küçüğe.. Büyük kreşte.. ev işleri bazi bazı da evden çalışmak gerekiyor veee ben çokkkkkk yoruluyorum yatağa kendimi nasıl atıyorum anlamıyorum..hatta çocuklar uyuyunca bir saat gibi bir çay kahve yapıp içiyorum sessiz sessiz..Amma hiç cinsellik istemiyor paşa gönlüm:) (8 yıllık evliyim geçmişte hep ben isterdim istekliydi. Suç kimde olurda olsun yatağı ayırmamaya uğraş verirdim eşimin hiç öyle özenleri olmadı ve beni bu çok yipratmisti beni alıştırma demiştim ve galiba şimdi alıştım.30 yaşimdan sonra bir şey oldu bana bir rahatlamai desem boşverme mi sevdim ama
tek çocuk durum aynı ilk zamanlar her gün seviştiğim adamla (evliliğin başı değil sevgilik kastım) şu an aylarca sevişmediğim oluyor, umurumda mı HAYIR. Çokta gerek görmüyorum benim için seks çok geri planda hayatımdaki önceliklerim farklı ...

Bizimkisi bitkisel hayatta da ..ikimiz de çalışıyoruz ablam bakıyor küçüğe.. Büyük kreşte.. ev işleri bazi bazı da evden çalışmak gerekiyor veee ben çokkkkkk yoruluyorum yatağa kendimi nasıl atıyorum anlamıyorum..hatta çocuklar uyuyunca bir saat gibi bir çay kahve yapıp içiyorum sessiz sessiz..Amma hiç cinsellik istemiyor paşa gönlüm:) (8 yıllık evliyim geçmişte hep ben isterdim istekliydi. Suç kimde olurda olsun yatağı ayırmamaya uğraş verirdim eşimin hiç öyle özenleri olmadı ve beni bu çok yipratmisti beni alıştırma demiştim ve galiba şimdi alıştım.30 yaşimdan sonra bir şey oldu bana bir rahatlamai desem boşverme mi sevdim ama
Evliliği üçüncü bir çocuk olarak görün bence :)) Onuda yedirin içirin sevin uyutun.. Çocuklarında mutlu anne baba görmeye ihtiyaçları var unutmayın. Biz eşimle çocuklarımızın yanında sarılırız, ikimiz koltuğa yatıp tv izleriz onlar da gelmek isterse açarız koltuğu hep beraber yatarız hatta yere yer yatağı yapıp topluca yatarız bazen 😂 Çocuklarımızın yanında dans ederiz bazen onlarıda alır hep beraber dansa devam ederiz, dudaktan ufak öpücüklerle öperiz birbirimizi onlarda görür. Bu bile bize iyi gelir enerji verir. Onlar uyuduğunda kendimize vakit ayırmaya çalışırız çayımızı, kahvemizi içer sohbet ederiz inanın ki biz de çok yoruluyoruz ama insan yorgunluğunu eşinde atmak istiyor.. Cinsellikten uzaklaştıkça yapmak istememeniz üşenmeniz çok normal. İnsanın yapmadıkça yapmayası gelir bence eşinize daha fazla vakit ayırıp başbaşa vakit geçirmeye çalışın. Romantik ortamlar yaratın ve birlikte geçirmek için zaman yaratmaya çalışın enerjiniz daha da yükselecektir emin olun.

Çalıştığım dönem o kadar çok yoruluyordum ki birgün mahallede kavga olmuş polis gelmiş ortalık yıkılmış ben kaç gün sonra duydum.
Tabi bu yorgunluğun dozu giderek arttı ve birgün sabah uyandigimda geceki olay gercekmiydi ruyamiydi ayırt edemedigim için eşimi aradım. Gerçekti kalk banyonu yap dedi. Düşünün artık ne kadar yoruldugumu. Biri anlatsa salliyorsun derdim. O kadar da olmaz yuh artik derdim. Ki ben çıt sese uyanıp 2 saat uykuya dalamayan biriyim.
Çok şükür işten ciktimda hayatim normale döndü.
O yuzden sizi çok iyi anlıyorum. Yapacak tek şey çocuklar büyüyen e kadar eline geçen firsati degerlendirmek büyüdükten sonra normale döner zaten.
Gerçi o zamanda bunları büyüttüm ya tekrar hamile kalırsam diye endiselenmekten olaya konsantre olamiyorsun ama.

Gecen gun ayni bu konuyu cinsellik bolumune actim. Hala cozum yok. Simdi çocukları erken yatmaya alistirmaya calisiyorum. Bunu basarirsam bize de cozum olur umarim

Ah canim 4 aylikken 6-8 saat uyuyan bebe su an 13 aylik ve en fazla, tas catlasa 2 saat uyuyor, o da bazen. Cit cikarmak yasak evde zaten. Bir de yeni huy yatagina koyunca uyaniyor, ancak yanina uzanip emzirirsem uyuyor. Her turlu beni esir ediyor. Gitgide kotulesti bizimki. Daha kucukken ne guzelmis halbuki.

Ah canim 4 aylikken 6-8 saat uyuyan bebe su an 13 aylik ve en fazla, tas catlasa 2 saat uyuyor, o da bazen. Cit cikarmak yasak evde zaten. Bir de yeni huy yatagina koyunca uyaniyor, ancak yanina uzanip emzirirsem uyuyor. Her turlu beni esir ediyor. Gitgide kotulesti bizimki. Daha kucukken ne guzelmis halbuki.
Gece hiç uyumuyor mu

2 çocuğumuz var 5 ve 2 yaşında,evlendiğimiz zaman nasılsa şimdide öyle.. bebekkende öyleydi,iyidir yani hep cinsel hayatımız. Çocuklar erken uyur bizde,bizde onlar uyuduktan sonra bazen mayışırız,bazen içeriz,bazen sevişiriz yani canımız ne istiyorsa.. hiç bozmadık cinsel ve sosyal hayatımızı çocuk oldu diye
Siz bozmamışsınız değil, çocuk bozmamış.
Gecede 2936383948 kere uyanan çocuk olsaydı, bırakın bu saydıklarınızdan birini yapmayı ‘ben ne zaman saçımla vücudumu aynı anda yıkayabileceğim duşta’ diye çığlıklarca tepinirdiniz😂

Maşallah çocuklarınıza, darısı herkese...

ay daha seninki bebekmiş

bizim konuştuklarımızın en küçüğü 4 yaşında

12 de yattı da o saatten önce kaçta uyudu

yani 5 aylık bebek gün içinde de en az iki üç uyur zaten

benimki klasikti 10 da yatar 2 de kalkar emer

sonra da ikişer saat ara ile iki kere daha kalkar

7 de de sabah olur anne kalkıp işe gider

gün içinde az uyursa da gece uyuyamaz

düzenli uyut uyumasa da yatır birlikte yat özellikle gündüz rutinine alışsın

kolay gelsin
Aksamustu 2 kere 2 ser saat uyuyor gunduzleri de 2 kere birer saat uyuyor. Aksamustu yemek olayi mutfağı topla esimle 2 cift laf edelım derken zaten ben o 2 saatlerde hiç uyuyamiyorum.
Tabi bazen bu 2 şer saatlik uykular arasında uyanıp pispis istiyor, bir şekilde uyumak da sevismek de hayal oldu...doktor büyüdükçe uykusu düzelir diyor ama buradaki bazı arkadaşlar daha da kotulesti diyor.
Ablama soruyorum)"seninki ne güzel gece uyuyor benimki gece en az 3 kez uyanirdi ve 2 yaşına kadar aynı kaldı "diyor. Gorumcem zaten 2 yaşına kadar zirt pirt emzirmekten uyuyamadım diyor. Bir teselli veren yok yani...bebekler hep böyle herhalde.
Benimki de gündüz uyuyamazsa gece daha beter olup uykuya dalamiyor

Aksamustu 2 kere 2 ser saat uyuyor gunduzleri de 2 kere birer saat uyuyor. Aksamustu yemek olayi mutfağı topla esimle 2 cift laf edelım derken zaten ben o 2 saatlerde hiç uyuyamiyorum.
Tabi bazen bu 2 şer saatlik uykular arasında uyanıp pispis istiyor, bir şekilde uyumak da sevismek de hayal oldu...doktor büyüdükçe uykusu düzelir diyor ama buradaki bazı arkadaşlar daha da kotulesti diyor.
Ablama soruyorum)"seninki ne güzel gece uyuyor benimki gece en az 3 kez uyanirdi ve 2 yaşına kadar aynı kaldı "diyor. Gorumcem zaten 2 yaşına kadar zirt pirt emzirmekten uyuyamadım diyor. Bir teselli veren yok yani...bebekler hep böyle herhalde.
Benimki de gündüz uyuyamazsa gece daha beter olup uykuya dalamiyor
Ey maşallah, sen ne diyorsun bacım?
Daha ne uyuyacak çocuk, günde 4 kere uyuyor üzerine gece uykusu.
Nereye düzelecek, bebeğiniz aksine fazla mı uyuyor nedir hesap edemedim.

Bak büyük olan 4 ü bitirdi, ben daha deliksiz 2 saat uykuya şahit olmadım, gece uykusu dahil.
Bebekliğini anlatmayayım zaten hayata küser çocuksuzlar😂

Bunca uyuyan çocukla 3 çocuk daha yapılır, aman dikkat🤣🤣

Ey maşallah, sen ne diyorsun bacım?
Daha ne uyuyacak çocuk, günde 4 kere uyuyor üzerine gece uykusu.
Nereye düzelecek, bebeğiniz aksine fazla mı uyuyor nedir hesap edemedim.

Bak büyük olan 4 ü bitirdi, ben daha deliksiz 2 saat uykuya şahit olmadım, gece uykusu dahil.
Bebekliğini anlatmayayım zaten hayata küser çocuksuzlar😂

Bunca uyuyan çocukla 3 çocuk daha yapılır, aman dikkat🤣🤣
Canım ben hesapladım 14 saat uyuyor doktor normali bu zaten dedi .gunduz araliksiz 2 saat uyanik kalinca evi yıkıyor ağlamaktan uyutun beni diye. Ben de sallıyorum besiginde.
Ama gece uykusuna çok gec daliyor ve gündüz uykularinda da pispis istiyor. Uyumasi ayri bir mesai hatunun):))
Gece deliksiz uyuyor 6 saat ama o zaman da bütün günün yorgunluğu ile bizde istek bitiyor.
Eşim de aynı...

X