2 cocukla sizce boşanmalı mıyım nolur yardım edin

Hadi sen seviyorsun kocanı, ailen hiç demiyormu kızım boşan, bizede kendinede daha fazla çektirme diye. Büyük konuşmak istemiyorum ama böyle bir evliligim olsa babam zorla götürür beni o evden. Para içinde yüzse bile beş kuruş vermez böyle edepsiz bir adama. Sizin ailenizde de peygamber sabrı var maşallah.

24 yaşındasın.20 yaşında bu sapsız adamla evlenmiş tüm masrafları karşılamış bide altına araba çekmişsiniz.
Yetmemiş bu yaşta 2 çocuk vermişsin.
Karı koca birbirine yardımcı olur o ayrı ama sen ta en başımdan ailenle beraber adamın herşeyini önüne sermiş rahatlığa alıştırmışsınız.

Derdin neydi?
Davul bile dengi dengine.
Ne diyim yol yakınken ailende arkandayken yabiki bitir

2 çocuğum olmasa tabiki tutmam ayrılırım ama arada küçücük çocuk olunca insan herşeyi bin defa düşünüyor sırf ortalıkta sürünmesinler ordan oraya babasız büyümesin diye
her şey sizinse neden sürünsünler
adamı kapıya koyup düzeninizde yaşayın işte

Araba kadin tarafindan ev kadin tarafindan, masraflar kadindan, dayak var ustune en basindan beri anlasamadiklari halde arka arkaya 2 cocuk yapmışlar.

Bacim ben sadece cocuklarina üzülüyorum senin gibi cok var bu sitede. Biktik size bu kaosun icine niye cocuk karistirdiniz demekten.

Biz ne yazacağız ben anlamadım Baştan beri kavga vs esinize teşhisi doktormu koydu.Yani 4 yıla iki çocuk Şimdi bana kizmayinda çok geç artık bir nasihat öneri bir kolaylık için Siz zaten cekemediginiz yerde giderdiniz.Zaten ev ihtiyaçlarını aileniz karsiliyorsa zamanında fiziksel simdi psikolojik şiddetin alası varken ne denirki.O çocukların ruh sağlığı sizden önemli.Bilemiyorum yazıp rahatlamakmi Çözüm mü bulmak.Bosanmak neyi değiştirecek hayatınızda soyadınizdan başka pek evli gibi degilki eşinizle olan durum.Siz zaten boşanmış gibi yaşıyorsunuz konudan anladığım bu .Sizi olumsuz etkileyecek birşey goremedim Bosanirsaniz su kötü olur diyeceğim birşey yok Sadece üçüncü çocuk olmaz belki ilerde çalışırsınız ve bu şiddet biter hemde aileniz 4 kişi yerine 3 kişiye bakar yükü azalır

Gidecek yerim yok deseniz ailem istemiyor deseniz farklı yazardım ailem bakıyor demeseniz şiddet olduğunu belirtmeseniz farklı yazardım her şey mevcut sonuç çocuklar babasız kalmasın demişsiniz İyide ortada baba nerede anneye bu kadar şiddet anne ailesi eve büyük oranda destek polis korkusuyla dövmeyen kiyamadigi için değil buna dikkat eş .ve babalık konusu.Siz bilirsiniz tabi kişi kendi bilir çocukları lütfen kavgalardan kaosdan uzak tutun .Alışınca zor tabi çocuklar olmasa elalem ne der olur hasta anne baba olur herşey olur ilerdee para dökecek travma iyi edecek müşteri olur o çocuklar .Buna dikkat edin böyle olmasın kirdiysam üzgünüm.

eşim sadece kirayı ödüyor yazmışsınız sonra da evi annemler verdi yazmışsınız. ben mi yanlış anladım

2020 yılında üç senedir hamile kalamıyorum diye konu açmış. Bu konusunda 4 yıllık evliyim 3 ve 2 yaşında çocuğum var diyor. Kafam karıştı. Konu açtıktan sonra hamile kaldı desem ama bu sefer de en azından 2017 yılından beri evli olması gerekiyor.

Sen en değerlisin. Kesinlikle boşan

Sakin kalıyım diyorum da bir yere kadar. Öldürebilir seni farkındasın dimi? Bir cinnete bakar. Dövmüyormuş diyor bide, hüç dövmeyeceğine inanıyormusun? Herşeyi geçtim o çocuklara yazık değil mi? Kızın senin seçtiğin gibi bir adam seçebilir ve bunun sebebi tamamen çocuklukta yaşadıkları yani senin boşanamaman. Kendini bu kadar değersiz görmene kızıyor bu insanlar ve annelik böyle birşey değil. Senin yazdıklarını okurken bu iğrenç adamın yanında nasıl çocuğunu yatırdığını sorguladım ben.

2 çocuğum olmasa tabiki tutmam ayrılırım ama arada küçücük çocuk olunca insan herşeyi bin defa düşünüyor sırf ortalıkta sürünmesinler ordan oraya babasız büyümesin diye
Arkadaş böyle babayla büyüyeceğine babasız büyüsün..ayrıca iyi baba ise boşanımca da babalık yapar..şu bosanamama olaylarında suçu çocuklara atmayın artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…