Sagolun babam bizi istemiyor beni cok kirdi,aglatti bugun.ona gore bosanmak icin beynin dagilmali.benim nir meslegim yok,asgari ucretle calisicam bir iste.kizlarim var biri 4 digeri 8 aylik.babam;olmaz,yapamazsin kiz cocuguna baba lazim dyor.ben de yaptiklarini anlatiyorum.nasil o adamla yasayabilirim diyorum.Olmadiysa zorlamaninda anlami yok ..
Sonucta o evde sen ne cektigini daha iyi bilirsin , zamanla Ailende kabullrnip anlayacaktir ..
2 cocukla oyle bir adamin yaninda yasamak zaten sagliksiz bir secim olurdu.
Kendin icin ve cocuklarin icin en dogrusunu yapiyosun sen...
Ilk cocuk isteyerek oldu ama ikinci istemeden kazara,aldirmak istemedim bosansam da...Söylemeyeyim diyorum çoğu zaman ama dayanamıyorum. Bu şartlara rağmen neden 2 çocuk? O miniklerin günahı ne?
Sagolun babam bizi istemiyor beni cok kirdi,aglatti bugun.ona gore bosanmak icin beynin dagilmali.benim nir meslegim yok,asgari ucretle calisicam bir iste.kizlarim var biri 4 digeri 8 aylik.babam;olmaz,yapamazsin kiz cocuguna baba lazim dyor.ben de yaptiklarini anlatiyorum.nasil o adamla yasayabilirim diyorum.
Neredeyse orda ol bosanma yeter ki diyecek.sonradan gonlumu almaya calisiyor.istemezseniz kadin siginma evine giderim dedim.babamin alt kstina yerlesicem iki ay sonra zemin kat 1+1ev.seneye kucuk cocugum iki yasina gelince ise baslicam hayirlisiyla.kizlar umudumu tuketmeye calisan bir ailem var.bana dogru olani gosterin.Kiz cocuguna baba lazimsa , nesin sin ? Sende onun kiz cocugu degilmisin?
Adam siddet gosteriyor yarin oburgun sana bisey oldumu babanin akli basina gelecek..
Surekli anlattim yillardir yaptiklarini.esim sorumsuz calismaktan kaciyor ve siddet var.kizlar hepinize soruyorum.madddi manevi tazminat davasi altinlarimi ve nafakayi almak istiyorum.sizce uzerinde mulku ve maasi sigorta olmadan davayi kazansam odemedigii takdirde hapis cezasi alir mi?Bence ne kadar laf söylese de babanizin evi daha saglikli sizin icin sonucta siddet var..zamanla babanizda anlayacktr szin babaniz cocuklarnzin dedesi sonucta esinzle sorunlarnzi ve asilamayan problemler oldgnu anlatn her soyledgni de duymamaya calsn baxi seylere tikayin kulaklrnzi..
Sagolun...Allah yardımcın olsun...
Alır canım hapis cezası , ama iyi bir avukat tut .. Eğer baban seni zorla evden kocana göndermeye kalkarsa hemen 183 ü ara .. Ordaki uzmanlar seni en iyi şekilde yönlendirir .. Devlet hem çocuklarınla beraber kalacak yer imkanı , hem avukat , hemde iş imkanı sağlıyor .. Ama tabiki bu ancak baban hiç bir destek vermezse ve zorla seni kocana göndermeye kalkarsa kullanabileceğin bir b planın olsun.. Sakın o adama dönme kardeşim , bunca şeyden sonra dönersen o adam seni dayaktan öldürür nasılsa sahip çıkanı yok der elime düştü der her türlü işkenceyi yapar sana .. Allah korusun ..Surekli anlattim yillardir yaptiklarini.esim sorumsuz calismaktan kaciyor ve siddet var.kizlar hepinize soruyorum.madddi manevi tazminat davasi altinlarimi ve nafakayi almak istiyorum.sizce uzerinde mulku ve maasi sigorta olmadan davayi kazansam odemedigii takdirde hapis cezasi alir mi?
Hay agzina saglik ya..Kiz cocuguna baba lazimsa , nesin sin ? Sende onun kiz cocugu degilmisin?
Adam siddet gosteriyor yarin oburgun sana bisey oldumu babanin akli basina gelecek..
Emin olun surekli kavga eden bir ebeveyn dayak yiyen bir anne yerine babasiz buyumek daha az zarar verir cocuklariniza.kahir cekicekseniz ailenizinkini cekin alemin adaminin degil.onunuze bakin aileniz kabullenicektir Mutlaka.Neredeyse orda ol bosanma yeter ki diyecek.sonradan gonlumu almaya calisiyor.istemezseniz kadin siginma evine giderim dedim.babamin alt kstina yerlesicem iki ay sonra zemin kat 1+1ev.seneye kucuk cocugum iki yasina gelince ise baslicam hayirlisiyla.kizlar umudumu tuketmeye calisan bir ailem var.bana dogru olani gosterin.
Söylemeyeyim diyorum çoğu zaman ama dayanamıyorum. Bu şartlara rağmen neden 2 çocuk? O miniklerin günahı ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?