• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 cocukla bosanmak üzereyim

eğer yapabileceğinize inanıyorsanız elbetteki gitmeniz... ama ilk dönem sıkıntı cekeceksiniz büyük ihtimalle. kalırsanız her zaman babanızdan da zarar göreceksiniz. en ufak seyde neden bosandın konusu gündeme gelecektir. size önerim meslek edindirme kurslarına bakın halk evleri ismek gibi yerler para da almıyor. hatta hemen yarın başlayın. haftada 1 2 gün sürecektir.

eğer yapabileceğinize inanıyorsanız elbetteki gitmeniz... ama ilk dönem sıkıntı cekeceksiniz büyük ihtimalle. kalırsanız her zaman babanızdan da zarar göreceksiniz. en ufak seyde neden bosandın konusu gündeme gelecektir. size önerim meslek edindirme kurslarına bakın halk evleri ismek gibi yerler para da almıyor. hatta hemen yarın başlayın. haftada 1 2 gün sürecektir.
Kesinlikle oyle.en buyuk sikinti ailem en basta Babam.burda kalip calissam cocuklara bakmada sikinti cikaracak.surekli herseye konusacak.aslinda gitmek zorundayim.meslek edindirme kursu cok is saglamiyor burada.

Kizlar bildiginiz gibi bosanma surecindeyim.bosandiktan sonra ne yapayim diyorum? Lise mezunuyum ve meslegim yok.asgari ucretle sekreterlik yapabilirim ancak. Ama bu cocuklarimi rahat yasatmaya yetmez.ailemin alt katinda yasayacagim 1+1 pek iyi sayilmasa da sukur diyorum en azinda kira sorunum olmayacak.annem kucuk kizim 2 yasina gelsin buyugu de okula baslasin sonra ise baslamam taraftari....
Diger secenek de su: kizkardesim seneye okulu bitirip baska bir sehir de kendi sektorunde ilerleyebilecegi sehire gidecek.oraya yerlesecek bir ev tutup.oraya benimle gitmek istiyor.meslek edinip daha iyi bir maas almam icin.orada 3 aylik bir kurstan sonra iyi bir maasla ise baslarsam her anlamda rahat olacagim cocuklarimla.hem baska bir sehir yasamak hem de iyi bir maasim olsun istiyorum.kizlar fikirleroniz benim icin onemli.oneri ve dusuncelerinizi bekliyorum...

kiz kardesinizin isi ne kadr garanti?
Bide seneye diyorsunuz. Sizin cocugunuza kim bakacak siz calisirken? daha 2 yasina girmemis olucak.

Back
X