• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 çocukla aynı odada uyumak

Peki bebek ilk doğduğu zamanlarda nasıldı büyük oğlun yani bebek doğduğunda uyumaz geceleri ağlar altını kirletir ozaman ne yaptı büyük oğlun uykusu bölünmedimi ağlamadı mı
Biz o dönemde 20 gün annemden destek aldık annem oğlumla uyudu biz gece eşimle bebeğe baktık. 20 günden sonrada oğlum odasında yattı gece yanımıza geldiğinde eğer bebek uyumuyorsa aldım başka odaya gittim uyuyorsada aynı odada yatmaya devam ettik. Çok şükür bebek sesinden hiç oğlum uyanmadı diyebilirim.

Hanımlar selam 14 aylık kızım var 3 ay sonrada diğer kızım doğacak inşallah
14 aylık kızım bizle yatıyor hala asla ayıramıyorum o konuda tavsiye istemiyorum oyuzden :) ama şimdi doğacak bebekte bizle yatacak doğal olarak ikisiyle gece nasıl uyucaz ya bu konuda tavsiye istiyorum sizden :) biri uyanınca diğeri de uyanacak o ağlarsa diğeri de ağlicak ne yapacam ben bu durumu yaşayan anneler var mı? Varsa ne yaptınız? Teşekkürler şimdiden
İkizler sayılır mı?

14 aylık kızım bizle yatıyor hala asla ayıramıyorum o konuda tavsiye istemiyorum oyuzden :) ama şimdi doğacak bebekte bizle yatacak doğal olarak ikisiyle gece nasıl uyucaz ya bu konuda tavsiye istiyorum sizden :) biri uyanınca diğeri de uyanacak o ağlarsa diğeri de ağlicak ne yapacam ben bu durumu yaşayan anneler var mı? Varsa ne yaptınız? Teşekkürler şimdiden
İlk çocuğunuzu ne zaman kendi odasında yatırmaya kalktınız

Ben doğumdan 1.5 ay önce ayırdım odayı aynı odada olmaz çok zor aynı anda ağlar uyanırlar geri uyumazlar size ekstra zorluk olur çocuk daha kötü etkilenir uykusunu almayan çocuk gündüz de huysuz olur çünkü bence daha zman varken ayırın odasını önce gündüzleri uyutun odasında alışsın sonra geceleri de yatırmaya başlarsınız yanında olursunuz bi süre önce aynı yatakda uyuyun sonra ayrı şekilde ama aynı odada uyuyun bu süreçte yere yatak serip yatın 1 2 gün sonra da tamamen siz kendi odanıza geçin alışır inşallah olmadı uzman desteği alın bunun için ama kesinlikle ayrı olmalı çünkü zaten küçük bebek tek başına sizi yoracak bide uykusuz kalan 2 . Bir çocuk daha zor olur

Bence 14 aylık bebeğin sizle uyuması çok normal , birbirlerinin sesine alisirlar merak etmeyin. Benim çocuklarım birbirlerinin ağlamasına hiç uyanmazlar. Öyle alıştılar çünkü.

İyi günler hanmlar bnmde 18 aylık kızım var 7 aylık bi kızım dha olcak nasip olursa iyi ki size denk geldm 🙃 bakalm bizde neler olck🤗

İlk çocuğunuzu ne zaman kendi odasında yatırmaya kalktınız
Canım biraz geç cevap oldu kusura bakma
Ben ilk defa 6 aylık olduğunda ayırdım ve o günden sonra hala bile bana yapışık yatar biraz öteye kaçsam hemen uyanıp ağlar sanırım ciddi bir travma kaldı o dönemden kızımda

Ben doğumdan 1.5 ay önce ayırdım odayı aynı odada olmaz çok zor aynı anda ağlar uyanırlar geri uyumazlar size ekstra zorluk olur çocuk daha kötü etkilenir uykusunu almayan çocuk gündüz de huysuz olur çünkü bence daha zman varken ayırın odasını önce gündüzleri uyutun odasında alışsın sonra geceleri de yatırmaya başlarsınız yanında olursunuz bi süre önce aynı yatakda uyuyun sonra ayrı şekilde ama aynı odada uyuyun bu süreçte yere yatak serip yatın 1 2 gün sonra da tamamen siz kendi odanıza geçin alışır inşallah olmadı uzman desteği alın bunun için ama kesinlikle ayrı olmalı çünkü zaten küçük bebek tek başına sizi yoracak bide uykusuz kalan 2 . Bir çocuk daha zor olur
Bu dediğin okadar imkansız ki … 6 aylıktı ilk odasını ayırdığımda tam 6 ay boyunca yani 1 yaşına gelene kadar her gece kabuslarla çığlık atarak uyanırdı daha yeni düzeldi çığlıksız uyumaları çok şükür ama bu seferde benim vücuduma değmeden asla uyumaz yani biraz kenara kaçsam yatakta hemen uyanıp ağlar illa bana yapışık yatacak nasıl bir travma olduysa.. oyuzde oda ayıramam çünkü imkansız bişey

Hemen yan odaya alın büyüğü.Uykuya dalar dalmaz goturursunuz yatağına sonra da küçük bebek uyandığında kontrol eder elini falan tutarsınız.

Canım biraz geç cevap oldu kusura bakma
Ben ilk defa 6 aylık olduğunda ayırdım ve o günden sonra hala bile bana yapışık yatar biraz öteye kaçsam hemen uyanıp ağlar sanırım ciddi bir travma kaldı o dönemden kızımda
Gündüz odasında gece yanınızda yatırarak alıştırmayı deneyn ben 5 aylıkken başladım öyle alıştı

Ayni durumdayiz, merakla cevaplari bekliyorum tecrubeli analardan :)

Back