2 çocukla aynı odada uyumak

LiDla

Ars Longa Vita Brevis 🎭
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2023
366
324
23
DE 🇩🇪
Hanımlar selam 14 aylık kızım var 3 ay sonrada diğer kızım doğacak inşallah
14 aylık kızım bizle yatıyor hala asla ayıramıyorum o konuda tavsiye istemiyorum oyuzden :) ama şimdi doğacak bebekte bizle yatacak doğal olarak ikisiyle gece nasıl uyucaz ya bu konuda tavsiye istiyorum sizden :) biri uyanınca diğeri de uyanacak o ağlarsa diğeri de ağlicak ne yapacam ben bu durumu yaşayan anneler var mı? Varsa ne yaptınız? Teşekkürler şimdiden

Neden büyük olanı ayırmıyorsunuz peki ayırın demek için sormadım ileriki aylarda ayrılmak çocuk için daha zor olabilir sadece

Çok denedim asla ayrılmıyor bende bıraktım eziyet etmek istemiyorum babası da zaten istemiyor çok ağladı günlerce travma oldu çünkü

Konuyu yakından takip edecem 14 aylık kızım var hala benimle uyur , 4 ay sonra oğluşum doğacak hayırlısıyla aynı odada nasıl olcak bilmiyorum

Konu ilgimi çekti 12 aylık kızım var inşallah Kasım da 2. bebek gelecek ve ikisi ile aynı odada uyumak nasil olacak bilmiyorum kızımın besigini oturma odasına çıkarıp gece babası ile birlikte icerde uyusunlar ben bebek ile yatak odasında uyuyayım diye düşünüyorum çünkü bebeği emzirmeye kalkınca ya da ağlayınca kızım da uyanıp ağlayacak eminim bu çok sıkıntı olur . Gündüz de yine icerde uyur öğle uykusuna ben ikisi arasında gelir giderim diyorum şimdilik böyle bebek 4 aylık falan olunca emzirme süresi uzayınca hep beraber yatak odasına geçeriz diyorum ama bakalım şartlar ne gösterecek

5 yaşında oğlum ilk kendi yatağında yatıyor sabaha karşı yanımjza geliyor 8 aylık bebeğim ağlasada uyanmıyor arttık uykusu ağırlaştığı için sizin araları çok az o yüzden ilk dönem en azından birinden destek alabilirsiniz tek başına uyuyamayan yavrunuzun yanına eşiniz yatsın siz bebişle yatın biz çözümü böyle bulduk bazen huysuzluk zamanları oluyor 8 aylkk kızımın ozaman odayı ayırıyorum eşimle oğlum yatıyor. Ben çok ayırmayı denedim oğlumu ama olmadı hala sabaha kadar kendi odasında ne yazıkki uyumuyor korkuyorum vs diyor yanımıza geliyor. Zaten huysuz bir beebeğiniz olmazsa çokta sorun olmaz. Hepsinin bize ihtiyacı var yalnız yatmak istemiyorsa varsıb yatmasın ileride zaten siz çağırsanızda gelmeyecek yanınıza

Ya biz bunu düşündük ama bebekle ben oturma odasına geçerim diyorum kızım anne yanı karyolada yatıyor çünkü onu yerinden edemem zaten evde başka odada yok o babasıyla yatak odasında beraber yatar bende bibikle oturma odasında ama kızımdan nasıl ayrılcam ya çok alıştım onla uyumaya annelik delilik resmen

Maşallah sizinki büyümüş artık uyanmıyorsa dert etmeyin bence keşke kızımında uykusu ağır olsa da bu dertlere düşmesem ailece aynı odada uyusak

Benim kizim var 3 yasinda . Bizim yanimizda uyuyor ayirmayi dusunuyordum ama maaleswd su an kendi evimizde dgiliz 3 aydir ve mecburen yanimIzda yine . Ikiz kaedeslweide gelecek Allah'in izniyle buyuk ihtimalle hepimiz yere yuvarlanip yatacaz. Bence kizim ayrimcilik oldugunu dislandigini hisseder. Bazen sartlar uyusmuyor .

Asla ayırmayın hatta onuda emzirin doğumdan sonra. Adem güneşi öneririm pedegog

Maşallah sizinki büyümüş artık uyanmıyorsa dert etmeyin bence keşke kızımında uykusu ağır olsa da bu dertlere düşmesem ailece aynı odada uyusak
Bizimde bu yıl ağırlaştı uykusu Allahın bana bir lütfu sanırım kardeşinin gelmesiyle uykusu daha derin oldu ama buara kızım uyumuyor geceleri o yüzden eşimle oğlum yatıyor ben bebişle başka odadayım. Sizde böyle yapabilirsiniz en azından herkesin gönlü oluyor böyle

Ne güzel nasıl uyumayı planlıyorsun hepberaber bebeklerle falan banada tavsiyen var mı mesela bebekler uyanıp ağlarsa ve büyük kızın da uyanırsa ozaman ne yaparsın mesela

Peki bebek ilk doğduğu zamanlarda nasıldı büyük oğlun yani bebek doğduğunda uyumaz geceleri ağlar altını kirletir ozaman ne yaptı büyük oğlun uykusu bölünmedimi ağlamadı mı

Yok asla zaten birkaç kez denedik gece kabuslarla ağlamaya başladı son oldu zaten şimdi bizle yatıyor
Biraz büyüsün minik kuzular acele etmeyin anne kokusuna alıştıkları için şimdilik zor olur zamanla büyüdükçe ayrı odaya alıştırırsınız

Ne güzel nasıl uyumayı planlıyorsun hepberaber bebeklerle falan banada tavsiyen var mı mesela bebekler uyanıp ağlarsa ve büyük kızın da uyanırsa ozaman ne yaparsın mesela
Su an planim yok hayalim var . Nasil olacak bende bilmiyorum ama bebeklerden rahatsiz olursa kizim o zaman baska bir odaya gecirip uyutmayi dusunuyorum esim ya da ben uyutacaz mecburen. Oylelikle baska oda da uyumayi benimseyebilir belki.

Şu an 14 aylık bebeğiniz,o zamana 17 aylık olacak,zaten ortalama bebekler yaşından sonra gece uyanmalari çok azalacaktır,ben yeni doğan bebeğinizin sesine uyanacagini çok zannetmiyorum ama.Tabi ışık açıp vs. Ya da odaya gir çık gibi durumlarda uyanabilir.abajur kullanabilirsiniz yanibasiniza.ya da şöyle olabilir,ilk çocuğunuzda olmadı belki ama yenidoğan bebeğiniz belki beşiğini sevip alisabilir,emzirmeden sonra tekrar beşiğe koyabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…