- 14 Şubat 2017
- 964
- 958
- 103
- Konu Sahibi kelebek_gibi
Kızlar selam. Su an 17 aylık bir kızım var. Kızım doğmadan önce hayalim peş peşe çocuk yapıp birlikte büyütmekti. Evdeki hesap çarşıya uymadı :) kızım çok hareketli geceleri hala uyanan bir bebek. Ailelerimizle aynı sehirde yasıyoruz arada destek oluyorlar. Eşimin maddi durumu iyi. Ben su an çalışmıyorum ancak çalışmayı hep istedim şartlar uymadığı için çalışamadım ama ilerde bi fırsat çıkarsa değerlendirebilirim. Eşim ev işi çocuk bakımı konusunda hiç yardımcı değil. Rahatına aşırı düşkün ve çocuk bakmak kadının işidir kafasında ne yazık ki. 2. Çocuğu net olarak isteyen o. Hem de aylardır. Ben de çok yorulduğum ve tüm sorumluluğu tek basıma üstlendiğim için aslında tek çocuk mu olsa diye düşünüyorum. Sonra diyorum ki ille kardeşi olacaksa yaş farkı olmasın aynı şeylerden zevk alsınlar birlikte bi sinemaya gidebilelim vs. Ama çok çok kararsızım. Tek basıma iki çocuğa bakamam diyorum eşim de her gün bakıcı/yardımcı gelir diyor ama geceleri ne olacak? Ben de rahatıma aşırı düşkündüm eskiden. Kızlar akıl verin lütfen ben ne yapayım? Haziran gibi hamile kalsam araları 2.5 yaş oluyor.