- 29 Temmuz 2016
- 5.462
- 15.393
- 248
- 27
- Konu Sahibi Melegiimm22
-
Anladm canmPlanlandığı gibi olmuyor malesef canım ben de yazın bıraktıririm diyordum ama aşırı derecede tuvaletten ve lazimliktan korkuyor nasıl olacak bilmiyorum...
Anladm canm
Hayırlısı diyeyim ozaman
Ama aralarında ne kadar az yaş farkı olursa okadar kıskançlık az olur ve sahiplenme paylaşma duyguları güçlü olur diye istiyorum
Allah bagislasin inşaAllah canimmBenim Allah nasip ederse tam 2 yas aralik olucak :)
Yok cnm şukur çok rahat geçiyor zaten kızım gerçekten çok akıllı bir zorluğu yok :)Allah bagislasin inşaAllah canimm
Bakalim bende cesaret edebilirsem öyle istiyorummm
Hamileliğin nasil geciyo peki zormu ilk bebeginle
Bende senin yas aralığın çokta az değil tam ideal canımBen de aynısını düşünüp acele ettim bakalım heyecanla bekliyorum kardeşe vereceği tepkiyi :)
MasaAllah canımYok cnm şukur çok rahat geçiyor zaten kızım gerçekten çok akıllı bir zorluğu yok :)
Bende senin yas aralığın çokta az değil tam ideal canım
Senin gibi olsa hic düşünmem yapardım
Ama tam 2 yaş ve altına cesaretim biraz tereddütte
Tabi yürüyünce daha hareketli oluyorlar Annesi :) Rabbim gönlüne göre versin cnmMasaAllah canım
Benimde ilki kız
Şuan diş cikariyo 11 aylik onun dışında benim kızımda akıllı ama tabi daha yurumuyo yürüyünce gorecem
Evet ya batırmam lazm cok halsizligim oluyo kansızlık vardi en sonNacizane tavsiyem hamilelik öncesi tum değerlerine baktır canım vitaminin kan değerlerin iyi olsun ki pes peşe iki gebelik vücudunu yipratmasin :)
Amin canım Allah razi olsunTabi yürüyünce daha hareketli oluyorlar Annesi :) Rabbim gönlüne göre versin cnm
Bi korkuyor insan dogrusu, ama 1 yil sonra dusunurdum simdi 2 yil beklicemAnladm canm
Peki dr 2 yıl demeseydi hemen yaparmiydn 2.yi? :)
Aynen canım korkuluyoBi korkuyor insan dogrusu, ama 1 yil sonra dusunurdum simdi 2 yil beklicem
Adetlerim hep duzensizdir o yuzden gecikme durumunu bilmiyorum ben:) gecen hafta supheli bir iliski yasandi, 8 gun sonra da lekelenmem oldu, aha dedim kesin hamile kaldim yerlesme kanamasi bu, bebegim 9 aylik bu arada,once ates basti korku sardi, sonra nabarim diye dusundum kabaca plan yaptim tamam ya dedim hallederiz nabalim,ertesi gun adete cevirdi benim icim bi burkuldu:) ilk sokla eyvah dedim ama sonra 24 saat icinde sindirmistim bile olaydi cikardi aradan diye bi uzuldum sanki:) ama simdi korunmayi birakir miyim asla:) kendiliginden olsa soyle aaaa ne guzel derimAynen canım korkuluyo
Kizim ağustosta 1 yaş olacak yine korkuyorumbi yurumeye başlasaydı bakim cok zorlicakmi
Bende aynı senin gibiyimAdetlerim hep duzensizdir o yuzden gecikme durumunu bilmiyorum ben:) gecen hafta supheli bir iliski yasandi, 8 gun sonra da lekelenmem oldu, aha dedim kesin hamile kaldim yerlesme kanamasi bu, bebegim 9 aylik bu arada,once ates basti korku sardi, sonra nabarim diye dusundum kabaca plan yaptim tamam ya dedim hallederiz nabalim,ertesi gun adete cevirdi benim icim bi burkuldu:) ilk sokla eyvah dedim ama sonra 24 saat icinde sindirmistim bile olaydi cikardi aradan diye bi uzuldum sanki:) ama simdi korunmayi birakir miyim asla:) kendiliginden olsa soyle aaaa ne guzel derim
Cok iyi anliyorum seni:) benim ilk hamileligimde korunurken olmustu, ikinci de neredeyse oyle diyebiliriz:) ilk bebegim karnimda ölmüstu ikinci bebegim kucagimda cok sukur, simdi ucuncu de oyle surpriz yapsa iyi olur:) cunku surprizler olmasaydi ben daha cocuga niyetlenemezdim ilkinde de:) 4-5 sene istemiyorum diyordumBende aynı senin gibiyimkeşke supriz olsa demiyo değilim ama kendim yapmaya daha cesaret edemiyorum
Rabb'im ahirette şefaatçi eylesin ilk bebeğini size InşaAllah canımCok iyi anliyorum seni:) benim ilk hamileligimde korunurken olmustu, ikinci de neredeyse oyle diyebiliriz:) ilk bebegim karnimda ölmüstu ikinci bebegim kucagimda cok sukur, simdi ucuncu de oyle surpriz yapsa iyi olur:) cunku surprizler olmasaydi ben daha cocuga niyetlenemezdim ilkinde de:) 4-5 sene istemiyorum diyordum
En mantiklisi bence, cunku ben mesela 2 yasina gelene kadar hamile kalmadiysam sonrasinda hic yapmam muhtemelen araya o kadar zaman girince iyice kirilir cesaretim simdi en szindan sureci biliyorum... bende seneye nisan mayis gibi muhtemelen baslarim calismalara :)Rabb'im ahirette şefaatçi eylesin ilk bebeğini size InşaAllah canım
Şimdiki yavrunada hayırlı ömürler nasip etsin inşaAllah
3.yude hayırlı vakitte nasip etsin inşaAllah
Hayırlısı olsun inşaAllah ya ama ben cok beklemem gibi
Ağustos 29unda kuzm 1 yaşına girecek
Ekimden sonra çalışmalara başlayabilirim
Eğer o zamanda cesaret edemezsem 2019dan itibaren baslarm
Rabb'im ikimizede hayırlı vakitte nasip etsin inşaAllah canımEn mantiklisi bence, cunku ben mesela 2 yasina gelene kadar hamile kalmadiysam sonrasinda hic yapmam muhtemelen araya o kadar zaman girince iyice kirilir cesaretim simdi en szindan sureci biliyorum... bende seneye nisan mayis gibi muhtemelen baslarim calismalara :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?