- 29 Temmuz 2016
- 5.462
- 15.393
- 248
- 27
- Konu Sahibi Melegiimm22
Kızlar merhaba
Herkeslerin fikrini merak ediyorum sizce 2. Nezmaan olmali?
Bu topic devam etsin istiyorum anneler
Baska kadinlarada yardimci olabilmek adina :) herkes yorumlarını yazarsa fikir açısından güzel bi topic olur :)
Hadi herkesten yorum bekliyorum
Özellikle 2 çocuklu anneler, cocuklariniz arasinda ne kadar yas var ve memnunmusnz? Sizlerce kac yas olmali?
Benim 9 aylık bi kizim var henuz 2. Icin erken ama neden bilmiyorum hep aklimda 2. Olasimi sorulari var hep düşünüyorum ama cesaret edemiyorum
Sizlerdede oldumu bu düşünce?
Cesaret edemesenizde aklinizda bi düşünce oldumu?
Kızım emmedi sadece 6 ay emdi cok icimde kaldi her düşündüğümde icimde bi üzüntü oluyo ama nasibi bukadarmis: (
1 yasindan once 2.yi düşünmüyorum ama sizlerinde fikirlerini merak ediyorum
Bebegi 1 yasindayken hamile.kalan anneler varmi zormu oldu keske daha sonra olsaymis dedinizmi?
Herkeslerin fikrini merak ediyorum sizce 2. Nezmaan olmali?
Bu topic devam etsin istiyorum anneler
Baska kadinlarada yardimci olabilmek adina :) herkes yorumlarını yazarsa fikir açısından güzel bi topic olur :)
Hadi herkesten yorum bekliyorum
Özellikle 2 çocuklu anneler, cocuklariniz arasinda ne kadar yas var ve memnunmusnz? Sizlerce kac yas olmali?
Benim 9 aylık bi kizim var henuz 2. Icin erken ama neden bilmiyorum hep aklimda 2. Olasimi sorulari var hep düşünüyorum ama cesaret edemiyorum
Sizlerdede oldumu bu düşünce?
Cesaret edemesenizde aklinizda bi düşünce oldumu?
Kızım emmedi sadece 6 ay emdi cok icimde kaldi her düşündüğümde icimde bi üzüntü oluyo ama nasibi bukadarmis: (
1 yasindan once 2.yi düşünmüyorum ama sizlerinde fikirlerini merak ediyorum
Bebegi 1 yasindayken hamile.kalan anneler varmi zormu oldu keske daha sonra olsaymis dedinizmi?
Son düzenleme: