2 çocuğu olan arkadaşlar merhaba

L

LiLey

Ziyaretçi
Merhabalar, ben yeni üye oldum. 5 yaşında ve 10 aylık iki kızım var.2 çocuk büyütmek hem zor hem zevkli. Diğer iki çocuklu arkadaşlar kimler acaba? Tanışalım:1hug:
ben 30 yaşındayım. Sıkıldıkça bu foruma bakıyorum. Ne de olsa havalar soğuk çocuklar küçük olunca hep evdeyiz mecburen:1ninca:

merhaba benimde aslı(4) ve kerem(1.5) yaşlarında 2 tane canım var. çalıştığım için annem bakıyor bende akşamları ancak vakit ayırabiliyorum onlara

citlencik canım Allah bağışlasın.
Benimkiler de Dilge(5) Balım(10 aylık)
bende kendim bakıyorum, bunun için çok seviniyorum açıkçasıa.s
ama bayağı zor,seninkilerde çok küçükmüş. ne güzel tez zamanda kardeş getirmişsiniz.:nazar:

evet biraz zamansız oldu zor oluyor ama... alıştım artık

Allah kolaylık versin gerçekten ama çok tatlılar.
Benim annem pek bakmıyorsenağlama

benim de selim(4)selen(14 aylık)iki miniğim var.7 ay önce taşındık konyaya ve kimsemiz yok burda.annem olsa herşeyimle ilgilenir çocuklarıma bakardı.komşu bile yok görüşebileceğim.bütün gün evde yanlızız

merhaba Esennil
benim annem nedense çok nazlanıyor bakmak istemiyor, sevmeye gelince çok seviyor ama "bana bırakıp gitme" diyor. Valla benim işimde zor.
Komşu bile yok demişsin hay Allah ya. gerçi bizim vardı ne hayrını gördük diycem şimdi ama neyseyerimseniben zaten 7 ay da kısa bir zaman daha alışırsın Konya'ya. önemli olan uyum sağlayabilmek canım.
:emir_bebek: bebişlerimiz büyüsün yaz gelsin çıkarız inşallah

merhaba Esennil
benim annem nedense çok nazlanıyor bakmak istemiyor, sevmeye gelince çok seviyor ama "bana bırakıp gitme" diyor. Valla benim işimde zor.
Komşu bile yok demişsin hay Allah ya. gerçi bizim vardı ne hayrını gördük diycem şimdi ama neyseyerimseniben zaten 7 ay da kısa bir zaman daha alışırsın Konya'ya. önemli olan uyum sağlayabilmek canım.
:emir_bebek: bebişlerimiz büyüsün yaz gelsin çıkarız inşallah

üzülme canım benim annemde bazen bıktım falan diyor pazar günleride çok özlüyor ama annelere biraz yağ tamam oluyor tatlicadiarzu

Valla "bıktım, ettim" deyince benim zoruma gidiyor kızlar:1closedeyes:
neyse annedir gene. zor durumda kalınca gene O'na başvuruyoz:1rolleyes:
Allah başımızdan eksik etmesin. Benim annem ikinciyi yapmama karşıydı hala o yüzden naz yapıyor galiba. E biraz da yaşlandı.
Bizde anneanne olunca anlıycaz bakalım ne gibi bişey oluyofisfisfis

kızlar merhaba.....benim 7 yaşında oğlum ve 10 aylık kızım var.tabiki tek çocukta olduğu kadar rahat olamıyorsun.kızım doğduğunda çok zorluk çektim.çünkü oğlum çok usluyldu rahat büyüttüm.birde çok ara verip rahatlığa alıştığım için cadı bir kızla:emir_bebek: uğraşmak zor geldi.karşı dairemdeki komşum ailem gibi oldu...onların sayesinde en zor günlerimi atlattım.allah herkeze böyle komşu nasip etsin.işte böyle canlarımm.....ŞenizŞeniz

16 ve 13 yaşında iki kızım var. o kadar zorlukla büyüttümki onları, birini kucağımda diğerini ayağımda sallardım aynı anda...biri süt derdi diğeri uykum var derdi:bbo::mymeka: işin içinden çıkamaz oturur ağlardım, allahım ne günlerdi o günler kabus gibi:1shok:

ama şimdi büyüyünce benden iyisi yok, iki tane genç kız annesi oldum. şimdi tek derdimiz kıyafet kavgası:))

benimde 9 yaşında(erdi yunus)
ve
4 yaşında(erdem) adında iki sevimli oğluşlarım var
erdiyunusum çok uslu büyüdü bebekliğinde rahattım amma velakin erdem aramıza katıldı 3 ay uyku nedir bilmedik viyakta viyak ooooooooooohhhhhhhhhh be 4 aylıktan sonra düzene girdik
şimdi de idare eder vaziyetteyiz abiye rahatlık vermiyo
ama gadasıda yok iki çocuk bir araya gelince neler olur bilinir diymi

merhaba arkadaşlar şunu herkeste görüyorum ki: ilk çocuğu zor olanların ikinci çocuğu uysal oluyor. yada tam tersi ilk çocuk yavaşsa ikinci afet oluyor.

Merhaba benimde 9 ve 6 yasında iki oğlum var herkesin çocugunu Allah bagışlasın

benimde iki kızım var biri 4 yasında diğeri 6,5 aylık"1

Benim de 2 kizim var... biri 5 bucuk yasinda digeri 15 aylik....

Hepimizin cocugunu ALLAH bagislasin Arkadaslar

Merhabalar, ben yeni üye oldum. 5 yaşında ve 10 aylık iki kızım var.2 çocuk büyütmek hem zor hem zevkli. Diğer iki çocuklu arkadaşlar kimler acaba? Tanışalım:1hug:
ben 30 yaşındayım. Sıkıldıkça bu foruma bakıyorum. Ne de olsa havalar soğuk çocuklar küçük olunca hep evdeyiz mecburen:1ninca:

a.s.a.s.Bende iki çocuklu annelerdenim ne mutlu bana:1hug:3,5 yaşında 1,5 yaşında dünyalar tatlısı iki oğlum var:nazar:bende zaman ve fırsat buldukça siteye giriyorum bir zamandan sonra alışkanlık yapıyor valla KK giremediğim zamanlar gecede olsa mutlaka giriyorumsırnaşık şey:enbuyukkk:Hepimizin yavrusunu ALLAH bağışlasın korusun.:nazar:

merhabalar 2 çocuklular benimde erdem ,ve çağlarım var 22 ve 20 yaşlarında büyük askerde ne zorluklar çektim büyütürken anlatsam buralara sığmaz hiç uyku görmedim yaşım küçüktü 17 yaşımda anneydim yakınımda kimsecikler yoktu şimdi büyüdüler ama sorunlarıda büyüdü ben onların yanında arkadaşları gibi kalıyorum bize abi de die dalga geçiolar bişi söyledimi kimin boyu büyük se onun istediği olur diyolar böyle işte allah hepsinin bahtını şansını güzel etsin acılarını göstermesin sizlerede kolay gelsin

16 yaşında bir oğlum ve 10 yaşında bir kızım var...

kızlar benimde biri 9 diğeri 4 yaşında iki kızım var iki çocuk bakmak çok zor ilk kızımda çalıştığım için pek bişey anlamamıştım ikinci olunca işten ayrldım ikisinin bakımı ilk başta çok zorlandım ama alıştık işte zaman geçiyor onlarsızda evin tadı olmuyor.Hatta üçüncüyü ilerde düşünüyoruz

X