• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 cm açıklık düzenli sancı ile ne zaman doğururum?

Yok yok normal o, açıklığınız olduğu için. Sancı da başta adet sancısı gibi başlayacak bel, kasıklar, karın bölgesinde
su an sadece ara sıra regl sancısı gibi ama çok hafif sancım var. 2 hafta önce başladı zaten ama son günlerde sıklaştı.

kasılmam olduğunu da ben anlamadım. bebek poposunu dayıyor sandım. bugün kontrolde doktor elimi tutup karnımı elletti bak kasılman var diye 😂😂 dedim bebek değil mi bu 🥲😂😂

su an sadece ara sıra regl sancısı gibi ama çok hafif sancım var. 2 hafta önce başladı zaten ama son günlerde sıklaştı.

kasılmam olduğunu da ben anlamadım. bebek poposunu dayıyor sandım. bugün kontrolde doktor elimi tutup karnımı elletti bak kasılman var diye 😂😂 dedim bebek değil mi bu 🥲😂😂
Hahahha kasılmaları bende anlamıyorum, başkasında anlarım da kendimde hiç anlamamıştım 😂

Kızlar benim eteklerim tutuştu. Korkudan altıma yapıcam.
Bugün kontrolüm vardı nstde düzenli sancım çıktı. Doktor 2 cm açıklığım olduğunu ve artık aksam sabahlık olduğumu söyledi.

Sancılar kuvvetlenirse gel dedi yoksa pazartesi sabah erkenden gel, duruma bi daha bakalım dedi.

Bebeğin suyu iyi. Gecen haftaya göre çok kilo almamış. 2700dü, 2860 gr oldu. Doktor bebek artık kilo alamadığında, gelişimi yavasladığında strese girer ve doğumu başlatır dedi. Genelde de kücük cocuklar daha erken doğma eğilimindeymis.

Napıcam ben? Esim yarın gece gelecek. Ya o gelmeden doğurursam? Kasılmalarım oluyor, arada sırada özellikle uzanırken sancı da hissediyorum. Ayağa kalktığımda vajinamda batma oluyor.

Tecrübesi olanlar bu sekilde sancı ve açılmayla kaç gün içerisinde doğurdunuz? Bu arada doktorum sancılar düzenli ama çok kuvvetli değil henüz dedi. Gerekirse nst kağıdını da atarım 🥲
Yengemle doktora gittiğimizde 4 cm açıklık vardı doktor daha da açılma olmasını bekledi, pilatesle ziplamasini önerdiler. Suni sancı verildi. Akşam 8 gibi hastaneye gittik sabah 5 e doğru doğum olmuştu. Sizin de çok güzel bir doğumunuz olur inşallah 🙏 🥰 Sağlıkla, kolaylıkla gelsinnn bebiş ❤️

benim doktorum da aynada bak, rahim sınırları belli oluyorsa kasılmadır dedi. ben her bir sey hissettiğimde karnımı açıp aynaya mı koşucam? 😂😂
Ben jinekoloji hemşiresiyim ona rağmen kendimde kasılmaları tespit edemedim, terzi kendi söküğünü dikemez 😂

Yengemle doktora gittiğimizde 4 cm açıklık vardı doktor daha da açılma olmasını bekledi, pilatesle ziplamasini önerdiler. Suni sancı verildi. Akşam 8 gibi hastaneye gittik sabah 5 e doğru doğum olmuştu. Sizin de çok güzel bir doğumunuz olur inşallah 🙏 🥰 Sağlıkla, kolaylıkla gelsinnn bebiş ❤️
amin insallah.. biraz beklese çok güzel olur 😂😂 yarın gece esim gelecek, cuma günü de doğum günüm 🥲🥲 babasıyla birlikte vakit gecirmemiz için biraz daha beklerse cok mutlu olucam 😂😂

Ya insan neyi nasıl planladıysa öyle olsun istiyor ama işte bebe kendisi ne zaman ne şekilde gelmek istiyorsa öyle geliyor sonunda, yavrunuzu sağlıkla huzurla büyütün 🩷
Öyleymiş gerçekten bebişler ne isterse öyle oluyormuş 🥰çok teşekkür ederim ,siz de sağlıkla ,huzurla büyütün kuzuları 🙏🏻

amin insallah.. biraz beklese çok güzel olur 😂😂 yarın gece esim gelecek, cuma günü de doğum günüm 🥲🥲 babasıyla birlikte vakit gecirmemiz için biraz daha beklerse cok mutlu olucam 😂😂
Ayyy çok güzel, heyecanlı bir bekleyiş bu. Şimdiden doğum gününüz kutlu olsun, Nice sağlıklı,mutlu, huzurlu,sevgi dolu yıllar diliyorum😍🥰🎂🎁 Bakarsınız belli mi olur bebeğiniz de doğum gününüzde doğar, eşiniz bundan sonra ikinizin birden doğum gününü kutlar :)

Ayyy çok güzel, heyecanlı bir bekleyiş bu. Şimdiden doğum gününüz kutlu olsun, Nice sağlıklı,mutlu, huzurlu,sevgi dolu yıllar diliyorum😍🥰🎂🎁 Bakarsınız belli mi olur bebeğiniz de doğum gününüzde doğar, eşiniz bundan sonra ikinizin birden doğum gününü kutlar :)
hep de şakasını yapıyordum bunun aynı gün doğacak diye. esim de inatla hep 23 ocakta doğacak dedi 😂😂 galiba ben haklı cikicam 😂

Rabbim saglicakla kavuştursun benim 34.haftada hem sancım hem 2cm acilmam vardi 40+6da doğurdum ya onda da 6cm açıkla doğuma aldılar herkeste değişir tabii ama yani çok telaş yapma inşallah çok az kaldı sağlıcakla kavuşursunuz ❣️

Rabbim saglicakla kavuştursun benim 34.haftada hem sancım hem 2cm acilmam vardi 40+6da doğurdum ya onda da 6cm açıkla doğuma aldılar herkeste değişir tabii ama yani çok telaş yapma inşallah çok az kaldı sağlıcakla kavuşursunuz ❣️
inşallah 🥰🥰 sancılarım da sıklaşınca ben de doğurucam kafasına girdim sanırım direkt. sağlıkla gelsin insallah

Back