2 cm açıklık düzenli sancı ile ne zaman doğururum?

Yok yok normal o, açıklığınız olduğu için. Sancı da başta adet sancısı gibi başlayacak bel, kasıklar, karın bölgesinde
su an sadece ara sıra regl sancısı gibi ama çok hafif sancım var. 2 hafta önce başladı zaten ama son günlerde sıklaştı.

kasılmam olduğunu da ben anlamadım. bebek poposunu dayıyor sandım. bugün kontrolde doktor elimi tutup karnımı elletti bak kasılman var diye dedim bebek değil mi bu

Hahahha kasılmaları bende anlamıyorum, başkasında anlarım da kendimde hiç anlamamıştım

Yengemle doktora gittiğimizde 4 cm açıklık vardı doktor daha da açılma olmasını bekledi, pilatesle ziplamasini önerdiler. Suni sancı verildi. Akşam 8 gibi hastaneye gittik sabah 5 e doğru doğum olmuştu. Sizin de çok güzel bir doğumunuz olur inşallah Sağlıkla, kolaylıkla gelsinnn bebiş

Hahahha kasılmaları bende anlamıyorum, başkasında anlarım da kendimde hiç anlamamıştım
benim doktorum da aynada bak, rahim sınırları belli oluyorsa kasılmadır dedi. ben her bir sey hissettiğimde karnımı açıp aynaya mı koşucam?

benim doktorum da aynada bak, rahim sınırları belli oluyorsa kasılmadır dedi. ben her bir sey hissettiğimde karnımı açıp aynaya mı koşucam?
Ben jinekoloji hemşiresiyim ona rağmen kendimde kasılmaları tespit edemedim, terzi kendi söküğünü dikemez

amin insallah.. biraz beklese çok güzel olur yarın gece esim gelecek, cuma günü de doğum günüm babasıyla birlikte vakit gecirmemiz için biraz daha beklerse cok mutlu olucam

Ya insan neyi nasıl planladıysa öyle olsun istiyor ama işte bebe kendisi ne zaman ne şekilde gelmek istiyorsa öyle geliyor sonunda, yavrunuzu sağlıkla huzurla büyütün
Öyleymiş gerçekten bebişler ne isterse öyle oluyormuş çok teşekkür ederim ,siz de sağlıkla ,huzurla büyütün kuzuları

amin insallah.. biraz beklese çok güzel olur yarın gece esim gelecek, cuma günü de doğum günüm babasıyla birlikte vakit gecirmemiz için biraz daha beklerse cok mutlu olucam
Ayyy çok güzel, heyecanlı bir bekleyiş bu. Şimdiden doğum gününüz kutlu olsun, Nice sağlıklı,mutlu, huzurlu,sevgi dolu yıllar diliyorum Bakarsınız belli mi olur bebeğiniz de doğum gününüzde doğar, eşiniz bundan sonra ikinizin birden doğum gününü kutlar :)

hep de şakasını yapıyordum bunun aynı gün doğacak diye. esim de inatla hep 23 ocakta doğacak dedi galiba ben haklı cikicam

Rabbim saglicakla kavuştursun benim 34.haftada hem sancım hem 2cm acilmam vardi 40+6da doğurdum ya onda da 6cm açıkla doğuma aldılar herkeste değişir tabii ama yani çok telaş yapma inşallah çok az kaldı sağlıcakla kavuşursunuz

inşallah sancılarım da sıklaşınca ben de doğurucam kafasına girdim sanırım direkt. sağlıkla gelsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…